3.évad 10.rész

18.4K 780 60
                                    

El sem hiszem.

Ma fogok résztvenni életem legelső koncertjén. Hogy izgulok-e?

Ha azt mondanám nem, hazudnék. Ha azt mondanám igen, hazudnék.

Olyan... kettő közti. Elvégre ez csak egy koncert, nem?

Jelenleg a kocsiban ülök és hallgatom a többiek vitatkozását.

-Legközelebb csináljátok halkabban. - röhögött fel Michael, mire Mia tarkón csapta. - Mármint, csinálhatjátok persze... de ne ennyire... hogy is mondják...hangosan.

-Haver, befognád? - kérdezte Ashton. - Akárhányszor kinyitod a szádat, nekem megfájdul a fejem. - forgatta meg a szemét.

-Oh, igen? Akárhányszor TE nyitod ki este a szádat, csak annyit lehet hallani, hogy "Mia! Mindjárt! AHHHHHH!" - utánozta Asht Michael, mire mindenki szakadni kezdett a röhögéstől.

-Szerintem váltsunk témát. - ajánlotta fel, - a már füléig elvörösödő - Mia.

-Ez amúgy hogyan is fog most működni? - kérdeztem a többiektől.

-Hát, amint odaérünk a helyszínre, pár fotósnak válaszolunk a feltett kérdésére, csinálunk valamennyi rajongóval képet, aztán bemegyünk egyenesen a backstagebe.

Bólintottam egyet, miszerint megértettem, majd az út további részét azzal töltöttem, hogy az ablakon kifele bámultam és néztem a gyorsaságtól elmosódott házakat.

-Fiúk, itt vagyunk. - szólt hátra Bob, a fiúk menedzsere, aki amúgy elvileg nagyon aranyos. Hát, külsőleg úgy néz ki, mint egy húsos toronyház, de oké. Elhiszem én, hogy belül lehet egy olvadozó fagylalt.

Elsőnek Calum szállt ki, majd sorban követték őt a fiúk, legutoljára pedig én és Mia szálltunk ki.

A hatalmas épület előtt, annál hatalmasabb tömeg gyülekezett, akik mind a fiúkat akarták látni. Hihetetlen.

-Nos, szervusz Lili és téged is köszöntelek Mia. - jött oda hozzánk egy harmincas éveiben járó férfi, egy kamerással az oldalán.

Most megfognak minket interjúvolni? Na nem. Az kizárt.

-Helló. - mondtuk egyszerre a barátnőmmel, mire mosolyogva összenéztünk.

-Milyen érzés itt lenni a fiúk koncertjén? Mert hát ugye te Ashtont támogatod legjobban Mia. Na de te kit, Lili? - kérdezte, majd egy óriási mikrofont nyújtott az arcom elé. Nem meg mondom, de kicsit sem volt idegesítő és frusztráló is egyben. Dehogy...

-Ezt, hogy érti? - kérdeztem vissza, ezzel minél inkább elkerülve a kellemetlen kérdésre a választ.

-Ugyan.. nehogy azt mondd, hogy csak Michael miatt jöttél el. Szóval, ki vele. Ki miatt jöttél el? - ha lehetséges, akkor ennél még közelebb nyomta az arcomhoz a mikrofont.

-Már megbocsásson. - kezdett bele Mia. - De nem mindegy az magának, hogy ki miatt jött egy KONCERTRE, amiben a TESTVÉRE az egyik bandatag?! - akadt ki Mia, majd megfogta a karomat és elvezetett onnan, egyenesen a fiúkhoz.

-Mi történt? - kérdezte Ashton, majd arcon csókolta a barátnőjét, mire - ha lehetséges - mégtöbb vaku felvillanását láttam.

-Áhh csak az egyik riporter idióta kérdésekkel kezdte el zaklatni Lilit.

Körbenéztem a tömegen, majd odamentem az egyik - felém integető - lány társasághoz.

-Sziasztok. - köszöntem mikor odaértem.

Sign of the times /lrh.ff/BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now