2.évad 3.rész

21.7K 894 63
                                    

-Hát te meg mit keresel itt? - néztem a tőlem közel 10 cm-re lévő Daemonre.

-Neked is szia. - nevetett fel. - Én is örülök, hogy látlak, meg minden.

-Jaj, persze én is. Ne haragudj, csak váratlanul ért. - néztem rá zavartan. - Köszönöm, hogy segítettél felszedni a könyveimet.

Daemon megvonta a vállát, majd tovább indultunk együtt a folyosón.

-Merre tartasz? - kérdezte egy idő után. - Egyáltalán hányadikba fogsz járni?

-Ha emlékezetem nem csal, akkor 11.b-s leszek.

-Akkor osztálytársak leszünk. - mosolygott rám. - Most négy osztályfőnöki órát kell végigszenvednünk és csak utána kezdődik a tanítás.

Sóhajtottam egyet, majd bementünk az osztályunkba. A terembe érve elég sok szempár szegeződött rám.

-Lili! Úristen!!!! - támadt le a barátnőm. - Annyira hiányoztál, jézusom! Úgy aggódtam, mikor nem vetted fel a telefont! 

-Mia! Csendesebben! Ezt majd máskor megbeszéljük. Amúgy meg, nem is tudtam, hogy idejársz. - kikászálódtam az öleléséből, majd körültekintettem hely után kutatva.

-Itt van egy hely. - mutatott maga mellé egy szőke hajú fiú. Megvontam a vállam, majd leültem mellé a leghátsó padba.

-Oh, Tristan, ő itt Lili a legjobb barátnőm. - felült Mia a padra, majd elkezdtünk beszélgetni.

-Hát nem mondtam, mert sosem kérdezted. - logikus - Képzeld Ash azt mondta, hogy...

-Figyelj, érdekel tényleg. De lehetne, hogy legalább a suliban kizárnánk beszédtémaként a 5 Seconds of Summert? Légyszi. - villantottam felé egy műmosolyt, mire bólintott, majd elkezdett teljesen másról beszélni.

Eddig az iskola nem volt olyan rossz. Bár még el sem kezdődött, de eddig az osztályunkban nem volt semmi, - vagyis látszólag semmi - elkényeztetett plázacica.

-Fred! Kapd el! - kiáltott oda egy barna hajú fiúnak Daemon, majd felé dobott egy focilabdát. A fiú elég ügyesen elkapta, majd lepacsizott vele és körbenézett a teremben.

-Ki a friss hús? - kérdezte az én irányomba bólintva. Felhúztam a szemöldökömet, és már készültem valamit odaszólni neki, de egy vörös hajú nő lépett be az ajtón.

-Jó reggelt kívánok osztály! Bár maguk meg sem érdemlik a jót. - rázta meg a fejét.

-Legközelebb tessék erősebben próbálkozni a kedvesség terén. - szólt oda neki Elijah, mire mindenki felröhögött.

-Oh, Mr. Andrews látom nyáron nem találta meg a viselkedés forrását. - mosolygott gúnyosan a tanárnő.

-Én esküszöm, hogy kerestem Mrs.Kennedy, csak a gonoszság kútjánál lyukadtam ki, ahol maga volt. Én megpróbáltam. - tette fel védekezően Elijah a kezét.

-Tényleg? Nos, ez esetben pedig tessen afelé próbálkozni, hogy ne az igazgatóiba kössön ki, mint tavaly. - oltás. - Miután Mr. Kotnyeleskedő befogta a száját, szeretném az új osztálytársukat köszönteni. Lilla, ugye?

-Nem. - ráztam meg a fejem. Felálltam, majd kezdetét vehette a kínos bemutatkozás. - Lili Anne Cliffordnak hívnak, de ha valaki a második nevemen mer hívni, akkor megölöm. Nyár elején költöztem ide a testvéremhez. 17 éves vagyok, közel a 18-hoz. - keresztbe font karokkal vártam még egy kicsit. - Ha nincs kérdésetek, akkor leülnék. - mindenki csendben maradt szóval helyet foglaltam.

Sign of the times /lrh.ff/BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now