3.évad 19.rész

16K 736 41
                                    

Már egy pár perce csak ülünk, és esszük a fagylaltjainkat, viszont azóta egyikünk sem szól a másikhoz.

Valamiért nekem ez előbb az idegeimre kezdett menni, mint neki, szóval felé fordultam, de amint megláttam az arcát, elkezdtem nevetni.

-Most meg mi van? - kérdezte a szemöldökét felhúzva.

Nem válaszoltam a kérdésére, hanem tovább nevettem.

Konkrétan Luke az állától az orráig tiszta csoki volt, és csak néhány foltban maradt tiszta. Úgy evett, mint egy 4 éves, aki most kóstolt életében először fagyit.

-Lili! - a hangját felemelte, de lehetett benne hallani a játékosságot. Egy hirtelen ötlettől vezérelve, abbahagytam a nevetést, majd mellé térdeltem, kivettem a kezéből az olvadozó finomságot, amit aztán letettem a földre. Közelebb hajoltam Luke arcához, majd lenyaltam a szájáról a fagyit.

-Mit csinálsz? - kérdezte a homlokát ráncolva.

-Mosakodj meg, mert tiszta csoki vagy. - mosolyogtam rá.

Luke felhúzta a szemöldökét, majd bement a fürdőbe és hallottam, hogy elneveti magát odabentről.

-Van egy jobb ötletem! - kiáltott ki nekem, majd pár másodpercre rá, egy szál alsóneműben jött ki, a fürdőruhámmal a kezében.

-Te nem veszel fel fürdőgatyát? - kérdeztem, mire a háta mögül előemelte a másik kezében lévő ruhaanyagot.

Gyorsan felvettem a fekete alapon fehér holdakkal díszített gyönyörűséget, majd befutottam a jakuzzis szobába, ahol Luke már várt rám.

-Jól nézel ki. - kacsintott.

-Nem úgy volt, hogy te most meg vagy rám sértődve? Vagy mi az Hemmings? Egy szál fürdőruhától már el is van felejtve az egész? - röhögtem fel, mire Luke megforgatta a szemét, majd berántott maga mellé a vízbe.

Maga felé fordított, majd közelebb hajolt hozzám.

-Először is. - kezdett bele. - Te is tudod jól, hogy több kellene ahhoz, hogy megbocsátsak neked. - nézett rám perverzül. - Másodszor pedig. - Te engem ne provokálj, különben...

-Te most fenyegetsz Hemmings? - húztam magasra a szemöldökömet. Persze tudtam, hogy Luke csak szórakozik, különben én sem élveztem volna ezt kettőnk közt, ami jelen esetben zajlik.

-Lehetséges. - mosolyodott el.

- Ez esetben... - a kezeimet a nyaka köré fontam, majd lágyan egy csókot leheltem az ajkaira, amit Luke hamar meg is szakított.

-Mi az? - kérdeztem mosolyogva.

-Én csak... nagyon szeretlek.

❇❇❇


Luke azt mondta, hogy ha már wellness hétvégén vagyunk, akkor már legyen is egy igazi wellness napom. Igazából ezt nem tudom mire értette, de ráhagytam.

-Most elmegyünk megmasszíroztatni magunkat, utána pedig vacsorázni fogunk. És azt, hogy mit hoz az este, az majd jön magától. - Hemmings rám kacsintott, majd behúzott egy fehér szobába, ahol két nő már várt minket.

-Vetkőzzenek le, utána pedig feküdjenek fel erre. - paskolta meg maga mellett azt az ágy szerű valamit.

Na most először is, szerintem a masszírozás után az összes csontomat éreztem, még olyan helyen is, ahol nem szabadott volna lennie. Másodszor pedig Luke végig beszélgetett velem masszírozás közben, ennek következményeképpen a hangunk remegett minden egyes szónál, ami vicces volt.

Sign of the times /lrh.ff/BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now