2.évad 1.rész

23.6K 896 281
                                    

Luke szemszöge

-Hemmings! Készen vagy, vagy még tollászkodsz egy darabig a tükör előtt? - dörömbölt az ajtón Ashton.

-Szerintem nem én vagyok az, aki két órán keresztül szárítja a haját! - vágtam neki vissza.

-Hát nem is én! - mondta, majd - gondolom, mivel csend lett - elmehetett az ajtó elől.

Még beállítottam a hajamat, majd miután örömmel konstantáltam, hogy kész vagyok, kiléptem a fürdőből.


Na végre! - mondta Michael. - John, a menedzserünk mondta, hogy már így is fél órás csúszásban vagyunk a Los Angelesi koncertről. Erre te most nekiállsz tollászkodni, kitudja meddig. Marha jó vagy Hemmings! - dühöngött Clifford.

-Nyugodj már meg. Tudnak várni a rajongók, nem? Amúgy meg kész vagyok, szóval mehetünk.

Már közel egy hónapja turnézunk a fiúkkal. Jelenleg az Egyesült Államok olyan szerencsés, hogy egy levegőt szívhat velünk.

-Fiúk, most már tényleg muszáj indulnunk. - mondta John.

Beszálltunk az autóba, és a sűrű belváros felé vettük az irányt. Körülbelül 15 perc múlva kiszálltunk, majd átverekedtük magunkat a fotósokon, és bementünk a főbejáraton.

Gyorsan levettem a kabátom, majd a színpad felé indultam, ahol a rajongók felsikítottak, mikor megláttak.

-Helló LA! - kiáltottam. - Ne haragudjatok a késésért! Remélem a zene kárpótolni fog titeket! - mondtam hangosan, majd Ashton elkezdte dobolni a Heartbreak Girlt.

-I dedicate this song to you, The one who never sees the truth,That I can take away your hurt, heartbreak girl. - énekeltük.

A koncert vége felé, nekünk szokásunk egy kicsit beszélgetni a színpadon. Ez most sem volt másképp.

-Tudjátok Luke elég sokat tököl a tükör előtt. - csendült fel Ashton hangja. - Ez a legfőbb oka a késésünknek. - röhögött.

-Haha. Már megmondtam. - beletúrtam a hajamba, majd a közönség felé néztem. - Ezt nem kis idő megcsinálni. - mindenki elkezdett vagy sikítani vagy nevetni.

-Na de mindegy is! Hogy valami értelmes mondat is elhagyja a szánkat, következzen utolsó dalként az English Love Affair! - kiáltotta Michael, majd elkezdtem énekelni a dalt.

-It started on a weekend in May, I was looking for attention. Needed intervention. Felt somebody looking at me.With a powder white complexion. Feeling the connection - felálltam a színpadon lévő állványra,majd onnan folytattam a hamarosan következő refrént. - When the lights go out, She’s all I ever think about. The picture burning in my brain, Kissing in the rain. I can’t forget my English love affair - teli torokból énekeltük. Hogy bevalljam őszintén,ez az egyik kedvenc vidám zenénk.

Miután vége lett a koncertnek, visszamentünk a hotelba.

-Ezt eléggé odaraktuk! Whoaa! - kiáltott fel Calum.

-Akkor jöhet az after? - kérdeztem csillogó szemekkel. Michael idegesen becsapta a szoba ajtóját, majd kiüvöltött valamit, amiből semmit nem hallottam.

-Ezt remélem nem kérdezted. - röhögött Cal. - Hát persze, hogy jöhet, csak előbb letusolok. - mondta, majd el is tűnt a fürdőben.

Miután végzett, én is lezuhanyoztam, majd indulhattunk is a partira.

Sign of the times /lrh.ff/BEFEJEZETT/Donde viven las historias. Descúbrelo ahora