VIII «Umbrele nu asteapta»

1.9K 107 0
                                    

Capitolul 8
Umbrele nu asteapta

Sarah Collins


New Mexico. Un loc minunat pentru o vacanta, un loc de vis unde toate minunatiile naturii iti atrag atentia. Albuquerque este un oraș excelent dar nu sunt aici pentru o vacanta, ceea ce ma dezamageste.

Jake Wallenberg imi poate aduce multe probleme dar asta este cea mai grava: sa fiu obligată să vin într-un loc atat de frumos si sa nu fie pentru o vacanta.

-- Unde mergem acum?

-- Suntem in New Mexico, sper ca nu te gândesti sa mergem la cumpărături, micule inger. -- imi spune demonul prost dispus ca de fiecare dată.

-- Nu ma gândeam la asta. Imi poți spune unde mergem?

-- La Joshua Morgan.

-- Cine este el?

-- Tocmai de aia cand evit intrebarea trebuie sa accepti. O sa afli cand ajungem, Sarah.

Mergea repede iar eu cu greu ii țineam pasul. Nu aveam incredere in el asa ca nu eram sigura ca o sa ma întorc cu bine, sau daca o sa ma întorc. Pe langa toate astea, ma duce in vizita la un om pe care nu il cunosc, un bărbat care ar putea fi un criminal, psihopat, nebun sau bolnav.

-- Daca ai merge mai repede as putea sa ajung pana maine.

-- Scuză-ma ca nu am roți in loc de picioare.

-- Fara sarcasm.

După mult timp de mers si dupa multe pauze de odihnit, am ajuns in sfarsit in fața unei case ciudate. Era o casa mica, din lemn, acoperită cu flori si copaci care opreau accesibilitatea de a intra în acea casa.

Demonul m-a luat de mână, văzând ca nu reacționez, si am mers prin spatele unei grădini mari dar fara vreo pată de culoare. Doar lalele negre.

Atunci văzusem ușa ceea ce mi s-a parut ceva ciudat. Usa era foarte bine ascunsa. Demonul a mai batut inca o data văzând ca nu răspunde nimeni si atunci se deschisese usa.

Un bărbat care avea culoarea pielii atat de alba incat puteam sa jur ca este mort, îmbrăcat în haine negre si cu ochii de o culoare pe care nu am vazut-o in viata mea la un ochi uman. Galben.

-- De cand nu te-am mai vazut, Blake. Ce te aduce pe aici?

Vocea sa dură, demnă de un bărbat puternic m-a surprins. Era atat de pătrunzătoare si de masculină dar cu putina aroganța.

-- Vrei sa vorbim afara, Joshua?

-- Sigur ca nu. Intrați.

Pentru un moment am vazut cum m-a analizat din cap pana in picioare cu mare atentie si mister. Nu stia cine sunt dar avea niste presimțiri cu siguranță.

A deschis usa larg ca sa putem intra si primul lucru pe care l-am facut a fost sa analizez interiorul casei care nu avea nicio legatura cu exteriorul.

In exterior, casa parea a fi aproape dărâmată dar in interior avea înfățișarea unei case vechi, rustice dar era putin ciudat. In casa era frig ceva ce ma surprinde pentru ca soarele isi întinde razele cel mai mult spre aceasta casa.

-- Luați loc si spuneti-mi ce vreti.

-- Vrem sa stim unde este Jake Wallenberg. -- ii spune demonul.

-- Nu stiu. -- răspunde băiatul de piele albă intr-un mod rapid si sec.

Demonul începuse să râdă intr-un mod fals.

O Iubire DemonicaWhere stories live. Discover now