XXIII «Nu o pot lasa»

1.5K 92 6
                                    

Capitolul 23 

Nu o pot lasa

Blake Richardson


Odessa este orasul perfect asociat cu infernul. Aici crimele, furturile, bătăile sunt ceva normal. De aia majoritatea cetățenilor au plecat imediat ce au sosit. In schimb au rămas cativa golani de cartier, criminali si hoti, si cum sa nu ii uitam pe săracii care nu isi permit un alt loc si inca isi risca viata aici. Plin de suferinta, acest oras mi-a fost casa in momentul in care am venit pe Pământ. Mă simțeam atat de bine in aceste locuri si faceam toate tampeniile posibile. Prietenii mei erau persoane exact ca mine, nu degeaba se numeste orasul infernului.

Stiam ca trebuie sa fiu cu ochii in patru pe Sarah. Nu voiam să i se întâmple ceva rău. Eram in cel mai periculos loc din toată lumea, nici macar triunghiul bermudelor nu il întrecea. Deși, cum am crezut pana acum si cum cred in continuare, aceasta schimbare bruscă ma face atat de confuz încat am senzatia ca vreau sa ma îndepărtez de Sarah, dar nu o pot lasa fara aparare in niciun moment.

-- Cat o sa stam aici? -- intreaba dulcea voce.

-- Avem multa treaba aici. Vom sta aici pana cand totul va fi rezolvat. Avem nevoie de locul asta. -- ii raspunde vampirul total urat de mine.

Sarah se uita in jur oripilata. Nu o condamnam. In jur totul era pustiu, gol, rece si înfricoșător. Totul era uscat. Nimic nu era verde. Vântul bătea tare pentru cum am fost obișnuiți. Nu era nici frig, dar nici cald. Totul era înșelător in acel oras, inclusiv vremea, nici sa nu mai vorbim de persoane. Aici sa ai incredere intr-o persoana este propria ta pierdere.

Am luat-o pe Sarah de mana facand-o sa se uite la mine cu ochii strălucitori.

-- E pentru protectia ta, micule inger. Nu iti imagina lucruri. -- ii spun cu un zâmbet amuzat. Ea si-a dat ochii peste cap si mi-a lovit brațul facandu-ma sa nu simt nimic. Nu are forta in brate.

-- Chiar ma doare. -- ii spun încercând să par serios.

-- Nu ma ignorați va rog. -- spune Josh stricandu-mi momentul.

-- Unde o sa dormim? -- il intreb pe vampir începând sa mergem inainte, eu cu Sarah de mana.

-- La un hotel.

-- Vorbești serios? La un hotel? Macar l-ai vazut?!

-- L-am văzut, da. Este singurul hotel din acest oras. Sau preferi sa dormi afara cu toti nebunii? Cei care administrează hotelul, pe langa ca sunt săraci lipiți, au si o foarte buna securitate.

-- Securitate? Asa ceva nu exista aici.

-- Am vizitat hotelul inainte. De aia nu am fost acasa cand m-ati cautat. Am îmbunătățit securitatea la nivel maxim, pe langa ca mi-am dat aproape toata averea pentru un timp nelimitat in hotel, cu mâncare, normal ca plătită de mine, si tot ce mai este nevoie. -- explica vampirul.

-- Adică nu vom avea incidente?

-- Nimeni nu poate dezlega 15 incuietori care te ard mai rău ca infernul pana si cand te uiti la ele. -- dupa vorbele vampirului, Sarah se uitase confuză la el.

-- Magie. -- ii spune Josh.

Îl văzusem pe Josh cum a inceput sa râdă. Se uitase la Sarah si ii zâmbise amuzat.

-- Stiu ca sunt foarte pregătit, ingerasule. -- ii spune Josh Sarei facandu-ma sa imi dau seama ca Sarah se gandise la el.

-- Nu te mai gândi la el, Sarah. -- ii soptesc la ureche desi stiu ca Josh aude.

O Iubire DemonicaWhere stories live. Discover now