XXVI «Dragostea este in aer»

1.4K 95 4
                                    

Capitolul 26

Dragostea este in aer

Blake Richardson

Era în brațele mele, iar eu nu faceam altceva decat sa ma uit la ea. Micul meu inger era asezat pe pat înconjurat de brațele mele. Nu stiam ce se intamplase. O văzusem cum se panica, căzuse in bratele mele. Nu ma auzea iar eu nu stiam ce se intampla. Strigam cu putere numele ei si văzând ca nu reacționează, il chemasem pe Josh. Singurul lucru zis de el despre aceasta situatie a fost:

Stie ca venim spre el.

Stiam la cine se referea iar asta ma baga in sperieti. Nu îmi era frica pentru mine, nici pentru Josh. Pur si simplu stiam ca nenorocitul de spirit ar putea sa imi rănească îngerul, micul si fragilul meu ingeras.

Mă obișnuisem cu sentimentele si schimbarile care au aparut brusc, asa sunt facut, dar odata ce o am nu o pot lasa. Sufletul meu este legat cu sufletul ei, formăm impreuna o inima, avem o conexiune, daca ea moare, mor și eu, nu imediat dar cu timpul da.

Poate sentimentele mele nu sunt aceleasi cu cele omenești, poate eu nu simt iubirea asa cum oamenii o simt, dar stiu ca daca un demon iubeste, o face cu tot ce are, o face cu inima care a fost dezghetata. Nu o pot pierde pe Sarah. Nu îmi pot vedea viata fara ea.

E atat de frumoasa, fragilă și iubitoare, nu permit nimănui, nici macar mie, sa distrugă tot ce are ea, tot ce este ea. Stiu ca spiritul, cel pentru care trec prin călătoriile astea si motivul relevant care m-a facut sa ma apropii de Sarah, poate face ce vrea, poate sa o distrugă, dar asta peste cadavrul meu. Micul inger, pe langa sufletul meu pereche, este si fiinta care poate schimba totul pentru ca îngerii sunt mai puternici decat demonii, mereu au fost. Deși fragili, au o convingere mult mai puternica, sunt mult mai perfecți. Iar Sarah poate distruge tot răul de pe Pământ, de aia spiritul acționează asupra ei.

-- Când se va trezi? -- il intreb pe Josh fara răbdare. Nu stăteam cu ea in brate de mult timp, dar cat timp stiu ca nu poate deschide ochii si nu îmi poate vorbi, orice secunda imi pare o eternitate.

Să o văd fara puteri in bratele mele ma face sa ma simt distrus. Mă simt fragil.

-- Nu durează mult. Spiritul nu isi arata chipul mult timp. Mai mult decat cateva minute nu va dura.
-- asigura Josh.

Chiar imi pare rau, pentru prima data in eterna mea viata imi pare rau ca are viata asta. Nu vreau, niciodata nu am vrut sa o târăsc in tot ce se intampla. Vreau sa fie bine si stiu ca va fi. Un inger nu este o frunză care la prima bătaie de vânt atinge cerul. O sa o ajut sa fie bine. Cu mine mereu se va simti fantastic, doar ii sunt suflet pereche.

-- Ce o sa se intample dupa ce se va trezi? -- il intreb din nou pe vampir.

-- Va fi speriată si va avea nevoie de tine. Va trebui sa stai langa ea mai tot timpul pentru ca ii va fi teama pana si de umbra ei, asta este efectul unui astfel de coșmar. Cat despre călătoria noastra.. Asta este un semn că mai avem putin de parcurs. In seara asta vom putea spune ca suntem mai aproape de a învinge răul din ce in ce mai mult. Mai avem putin, Blake. Eu imi voi relua viata, ma voi răzbuna si voi fi eliberat iar tu iti vei atinge țelul.    

-- Sa fii eliberat de ce? -- il intreb confuz.

-- Spiritul, împreună cu Jake mi-au blestemat sufletul. Nu îmi pot gasi sufletul meu pereche iar eu fara el nu voi trai prea mult chiar daca vampirii traiesc etern. In momentul in care cineva ii leagă sufletul unui vampir cu un astfel de blestem, acel vampir nu va mai trai mult.

Nu i-am mai dat atentie cand am vazut ca Sarah se agita in bratele mele. M-am pus mai bine langa ea cat timp Josh aducea paharul cu apa de care Sarah va avea nevoie dupa ce se va trezi. M-am pus in alertă. Devenisem brusc stresat si nu stiam ce sa fac. Sarah începuse să tipe facandu-ma si mai nerăbdător iar sufletul meu..Era distrus. Il simțeam.

Am strans-o pe Sarah in brațe, leganand-o ca pe un copil mic. Repetam de mii de ori ca totul e bine, incercam sa ii atrag atentia asupra mea, ii sarutam fața. Țipetele au mai încetat dar cu unul asurzitor isi terminase cosmarul. Isi deschisese ochii brusc si se așezase mai bine pe pat. Încă îmbrățișată de mine si cu respiratia agitată, Sarah lasa sa curgă pe chipul ei inocent lacrimi. Șoptea încontinuu cateva lucruri neînțelese de mine si isi atinge fața non-stop încercând să vada ca e bine.

-- Totul e bine. Esti cu mine, sh. -- ii spun leganand-o. Sarah ma imbratisase cu forța. Voia sa ma simtă acolo. Luasem repede paharul cu apa pe care Josh l-a adus si am ajutat-o sa il bea.

Mâinile ii tremurau iar bătăile inimii erau auzite usor. Ii bătea in piept de parca voia sa sară. Si-a ascuns capul in pieptul meu ca sa se poata calma mai usor.   

O mangaiam usor pe cap si o leganam de parca ar fi un bebeluș. Deși situația era grava, destul de grava, eram bine. Mă simțeam bine. Putin speriat pentru Sarah, dar aveam sentimentul de relaxare, sentimentul de.. bine. Stiam ca asta mi se intampla din cauza ca o aveam pe Sarah in brațe. Conexiunea sufletelor noastre este puternica. Eu traiesc pentru ea, iar ea trăiește pentru mine. Chiar dacă eram opuși si nu aveam aproape nimic in comun, ceva ne lega: dragostea.

Credeam si speram ca noi doi nu simțeam asta doar pentru legatura pe care o avem, simțeam ceva unul pentru altul iar asta imi umplea sufletul, era aproape plin. Încă îmi mai lipseste ceva: liniștea din viata mea.

Vreau sa scap de tot, sa rezolv tot si sa imi îndeplinesc sensul acestei călătorii ca apoi sa fiu linistit langa Sarah. Stiu ca nu va fi o viata perfecta, ea e inger, eu sunt demon, dar va fi o viata langa ea, iar eu vreau sa profit de fiecare minut in care o am langa mine.

Da, nu stiu ce se va întâmpla în continuare, nu stiu ce voi face in viitor, dar un lucru stiu sigur:

Vreau sa fiu cu Sarah.

Pe parcursul a câtorva minute respiratia Sarei era calma. O simțeam, era mai bine.

-- Ar trebui sa fii asa cu mine tot timpul. -- imi spune Sarah cu un frumos zâmbet pe buze. Acele buze perfecte, acele buze pe care le-am gustat si tot gustat.

-- O sa fac asta. -- ii spun facand-o sa isi intensifice zâmbetul.

-- Sarah. -- ii spun numele facand-o sa isi ridice capul pe care îl așezase pe pieptul meu.

-- Pana si demonii ti se închină cand zambesti.


O Iubire DemonicaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum