XVI «Senzații extreme»

1.7K 92 3
                                    

Capitolul 16

Senzații extreme

Sarah Collins

Inima imi bătea foarte tare iar mintea nu era atenta la ce vorbeau Blake si bătrânul de pe patul pe care sunt așezată. Auzeam ce spuneau dar nu înțelegeam nimic pentru ca Blake nu ma lasa. Din cauza actiunilor lui eu nu pot fi atenta la ce trebuie sa analizez si sa observ. Sunt complet nemișcată si cu privirea fixa pe Bruno, dar singurul lucru pe care il fac este sa ma gandesc la Blake.

Respirația lui calda imi atinge gâtul iar asta mă face să mă desconcentrez. Ce se întâmplase a fost iesit din comun dar mi-a provocat sentimente ciudate. Stiu ca demonii lui il controlează acum iar vechiul Blake a revenit dar nu imi pot opri corpul din a le raspunde actiunilor lui Blake. Stiu ca sunt atrasă de el dar habar nu am daca el ma face sa ma simt asa sau mintea lui o controlează pe a mea.

Ii simt mâinile pe talia mea iar buzele parca inca nu i-au fost dezlipite de gâtul meu. Parca ii simt amprenta iar asta mă face să mă gândesc.

De ce a făcut asta? Stie de sentimentele mele față de el?

Deși nu pot explica ce simt, stiu ca nu m-am îndrăgostit de el si stiu ca nu simt iubire pentru ca un demon nu poate primi iubire. Stiu ca sunt atrasă de el, dar nimeni nu ma poate invinovati.

Demonul este o periculoasă atracție si este facut ca sa fie o ispita iar ispitele...sunt perfecte. Fizic, Blake este un perfect model iar aerul de băiat rau incita orice femeie. Ochii lui, de culoare schimbătoare, transmit fiecare emotie. E atât de ciudat sa nu mi-l scot din minte. Este omul care mi-a schimbat toata viața și care imi interzice, fara sa stie, sa imi rezolv cazul pentru care sunt specializată.

-- Fii atenta, micule inger. Nu este cazul meu. -- ii aud vocea plina de senzualitate a demonului.

Desi inca voiam să mă gândesc la senzațiile extreme pe care doar demonul a putut sa le trezească in mine, avea dreptate. Este cazul meu.

-- O sa iti spun ce s-a intamplat iar tu o sa imi răspunzi la întrebări. Stiu sa detectez minciuna asa ca nu prea cred ca vrei sa dam timpul inapoi si sa imi repet actiunile trecutului, nu? -- vocea plina de mister a lui Blake care imi lovea gâtul de fiecare dată când termina de pronunțat un cuvant imi provocase o mare confuzie. Ii vorbea bătrânului ca si cum i-ar vorbi unui copil iar mie nu imi facea altceva decat sa ma tenteze si stiu ca este constient de asta.

-- Ce s-a intamplat in ultima seara in care ai vazut-o pe Marisa, Bruno?

Bătrânul luase o gură mare de aer si, cu mici întreruperi din cauza respirației acestuia, Bruno a inceput sa spuna tot ce stie.

-- Ca intotdeauna, la dansurile Marisei eu eram prezent. Fata avea nevoie de protectie pentru ca era una dintre cele mai iubite dansatoare. Lumea era foarte dezamăgită ca ea nu făcea mai mult decat sa danseze. Toti erau atenti la mișcările ei si nimeni nu făcea altceva decat sa se holbeze si sa tipe de fiecare dată când Marisa făcea ceva provocator. Mie mi-a atras atenția usa care a fost deschisă destul de brusc. Pe ea au intrat doi barbati. Unul cu fața alba ca laptele iar celalalt stiu ca avea un tatuaj pe undeva pe mână. După ce au intrat nu le-am putut vedea fetele pentru ca era intuneric in local. Toate luminile erau atintite pe Marisa. Stiam ca al doilea băiat era palid pentru ca atunci cand intrase putina lumina apăruse pe fața sa din cauza usii deschise care mai apoi a fost închisă destul de puternic. Lumea parca era hipnotizata. La orice sunet puternic nici nu clipeau. Singura tinta era dansatoarea. După ce dansul ei se terminase odata cu melodia, Marisa plecase in cabina ei. Cei doi bărbați erau pe cale sa intre dupa ea dar eu m-am pus in fața lor. Niciun fan nu avea voie sa intre acolo. Ei doi mi-au explicat ca aveau rezervare pentru dansul privat facut de Marisa. După ce mi s-a confirmat acest lucru, i-am lăsat sa treaca. Clar ca dupa ei erau doi bodyguarzi pentru orice eventualitate. După acea seara nu am mai vazut-o pe Marisa si clar, banii adusi de clienti pentru Marisa au scazut din ce in ce mai mult.

O Iubire DemonicaWhere stories live. Discover now