XIV «Marisa Sanchez, o figura cunoscuta»

1.5K 90 2
                                    

Capitolul 14

Marisa Sanchez, o figura cunoscuta

Blake Richardson

Marisa Sanchez, femeia cu o figura cunoscuta. O stiu, am vazut-o pe undeva dar nu stiu de unde, ceea ce ma face nelinistit. 

In momentul asta sunt in fata Sarei, asezat pe o banca, in timp ce ingerul se plimba depistat incercand sa se gandeasca la cum sa obtina dosarul Marisei care este in biroul din L.A. 

-- Stiu!-- tipa micul inger facandu-ma sa sar din locul meu. M-am uitat la ea cu suparare dar am ascultat-o atent. 

-- Il sun pe Luke si il rog sa imi dea poze cu dosarul Marisei. -- mi-am dat ochii peste cap cand i-am auzit numele bietului agent indragostit desi un zambet arogant a aparut pe buzele mele amintindu-mi chipul lui Douglas cand o sarutasem pe Sarah. 

Mi-am scuturat capul dandu-mi seama de actiunile mele. Chiar cred ca demonii se intorc in sufletul meu. 

Sarah se uitase la mine si mi-am dat seama ca o facuse de ceva timp asteptandu-mi parerea. 

-- Incearca. -- ii raspund asezandu-mi capul pe palma plictisit. 

-- Luke, buna. Am nevoie de o favoare. -- mintea si urechile mele au incetat din a da atentie cuvintelor Sarei. 

După o lungă si plictisitoare conversatie, agentul îndrăgostit a acceptat sa ii dea Sarei poze cu dosarul Marisei. Fericit si cu un zâmbet de bucurie, micuțul inger s-a uitat victorios la mine facandu-ma sa imi dau ochii peste cap pentru gestul lui copilăresc.

-- Avem nevoie de un loc mai izolat nu crezi?

Eu m-am ridicat de pe banca si, impreuna cu Sarah, am intrat in marele hotel, de unde am si iesit initial. Am intrat in camera ei de hotel si am inceput sa ii vedem dosarul importantei si misterioasei Marisa Sanchez. 

-- Citeste cu voce tare. -- ii spun rece. Cred ca revenirea demonilor ma schimba, din nou. 

-- Marisa Sanchez a fost mama a doi copii, Lucas si Venecia, care, momentan, sunt implicati in studii. Venecia Maria Jose Sanchez este cel mai mic membru din familie, avand varsta de 18 ani. Fratele acesteia, Lucas Valentin Sanchez, este in ultimul an la facultatea de drept din Chicago, avand 23 de ani. Marisa Sanchez a fost angajata ca dansatoare intr-un bar din Las Vegas, schimband locul de munca cand s-a mutat in Los Angeles. Barul unde lucrase se numeste «La Bella Vita» si este condus si administrat de Bruno Carlos Debandera in varsta de 45 de ani. Administratorul are o sotie, numita Magdalena Paulinha Debandera, dar nu exista copii in aceasta relatie. 

Nume complet: Marisa Paloma Sanchez. 

Varsta: 42 de ani. 

Familie: 2 copii. Tatii acestora sunt in cazul abandon. 

Parinti: Eliseo Juan Martin Sanchez, Florencia Sanchez. 

Relatii: Alexander Martinez, iubitul actual, Mara Lopez si Valentina Cisneros, cele mai bune prietene si colege de munca. 

Parca auzind detalii despre ea mintea mea incepuse sa functioneze si sa ma lase sa imi amintesc detaliile despre aceasta femeie. O singura informatie mi-a trezit gandurile si simțurile si aceea a fost faptul ca Marisa a fost dansatoare. Parca putine imagini se facusera prezente in mintea mea dar aveam nevoie de mai mult. Mult mai mult. 

-- Ai poze cu ea? -- intreb eu afisandu-mi din nou expresia liniștită.

Sarah a afirmat cu un semn din cap si mi-a intins mana in care se afla telefonul cu pozele despre dosarul Marisei. Cand i-am  vazut poza totul a fost mult mai clar. Cum sa uit seara minunata de toamna cand am cunoscut-o pe dansatoarea preferata a barului cu numele deja cunoscut de mine. 

O Iubire DemonicaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum