Κεφάλαιο 4

288 35 2
                                    

"Σταματά ηλίθιο ξυπνητήρι σε ακουσαμε" είπα προσπαθώντας να το κλείσω. Τότε σηκώθηκα από το κρεβάτι μου και το τακτοποίησα και παρατήρησα πως τα κρεβάτια τον κοριτσιών ήταν στρόμενα μού φάνηκε περίεργο γιατί (σίγουρα δεν κοιμηθεικαν εδώ) σκέφτηκα.
Τότε πήγα στην τουαλέτα αφού έκανα τα απαραίτητα πήγα στην ντουλάπα και σκεφτόμουν τη να φορέσω και τελικά κατέληξα σε αυτά

Τότε πήγα στην τουαλέτα αφού έκανα τα απαραίτητα πήγα στην ντουλάπα και σκεφτόμουν τη να φορέσω και τελικά κατέληξα σε αυτά

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Αφού ετοιμάστηκα άφησα τα μαλιά μου κάτω πήρα την τσάντα μου και βγηκα για να πάω στην καντίνα να βρω τα κορίτσια.

Καθώς περπάταγα με πλησίασε ένα αγόρι ψηλός γύρω στο 1.90 εγώ δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να περπατάω τότε εκείνος άρχισε να περπατάει δίπλα μου.

"Γειά" είπε με μια απαλή φωνή εγώ δεν του απάντησα τότε εκείνος με κοίταξε με ένα χαμόγελο χαραγμένο στα χιλι του
"Σε πειράζει να περπατησουμε παρέα?" ρώτησε ευγενικά τότε εγώ χωρίς να τον κοιτάζω είπα κάπως απότομα "όχι" τότε εκείνος συνέχισε να χαμογελάει χωρίς να μιλάει.

Ξαφνικά ένιωθα τα μάτια του να είναι καρφωμένα πάνω μου τότε γύρισα και τον κοίταξα εκείνος γύρισε αμέσως το κεφάλι του από την άλλη μεριά και έβαλε το χέρι του πίσω από το κεφάλι του. Εμένα εκείνη την στιγμή μου ξέφυγε ένα γέλιο εκείνος το πρόσεξε και μου είπε γελώντας "Τι??"Τίποτα" τού είπα αυτή την φορά λίγο ποιό ευγενικά.

Όταν φτάσαμε στην καντίνα με άφησε εκεί και μου είπε κοιτάζοντας με στά μάτια "Αντίο αμίλητο κορίτσι" και μου χαμογέλασε εγώ δεν προλαβα να πώ τίποτα ούτε που έμαθα το όνομα του.

Στην συνέχεια παρατήρησα τα κορίτσια που ήταν καθισμένες σε ένα τραπεζάκι τοτε της πλησίασα και τους είπα χαμογελώντας "Καλημέρα κορίτσια"Επ καλημέρα Μελίνα" είπε η Ζέτα γελώντας τοτε εγώ τους είπα "Πού κοιμηθηκατε χθες το βράδυ?"Τι θες να πεις με αυτό?" είπε η Μαρίνα κάπως περίεργα η Ζέτα την κοίταξε νευριασμένη και μου είπε "Στο δωμάτιο Μελίνα απλώς ξυπνησαμε νωρίς φτιάξαμε το δωμάτιο και ήρθαμε εδώ." τότε πήγα να μιλήσω αλλά η Ζέτα με διέκοψε και συμπλήρωσε την πρόταση "επείσης δεν θέλαμε να σε ξυπνησουμε" εγώ έμεινα εκπληκτική πως ήξερε ότι θα την ρωτησω αυτό.

Είσαι τα πάντα μού τελικά💕Where stories live. Discover now