Κεφάλαιο 19

136 26 14
                                    

Η βροχή δυνάμωνε περισσότερο εγώ περίμενα τον Νίκο να έρθει να με πάρει καθώς κοίταζα από το παράθυρο ειμαι πολύ αγχωμενη.Σήμερα θα τραγουδισω σε κάποιους δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό ούτε στην Αθήνα εκτός από μια φορά που ήρθαν τα παιδιά και με άκουσαν να τραγουδάω.

"Και αν δεν τους αρεσω;Αν δεν με πάρουν για τον διαγωνισμό; Αν με κοροϊδέψουν;" όλες αυτές η ερωτήσεις περιτριγύριζαν στο μυαλό μου όταν ξαφνικά ήρθε μύνημα από το κινητό μου

<<Μελίνα είμαι κάτω>>

Ήταν ο Νίκος τοτε πήρα τα πράγματα μου και κατέβηκα κάτω "Καλημέρα"είπα καθώς έκλεισα την πόρτα του αυτοκινήτου.

"Καλημέρα έτοιμη;" είπε "Για ποιο πράγμα;" είπα χωρίς να καταλαβαίνω τι εννοεί "Για να τραγουδήσεις μπροστά σε κόσμο" είπε "Τι;;;Που το ξέρεις;;;Ααα..Στο είπε η Μαρίνα" είπα εγώ "Ναι Μελίνα"Πως τα πάτε με την Μαρίνα;"Υπέροχα" είπε ενθουσιασμένος και αυτό φαινόταν πολύ.

Μετά από λίγο είχαμε φτάσει στην σχολή αφού χαιρέτισα τον Νίκο ανέβηκα πάνω για να αφήσω τα πράγματα μου. Μόλις άνοιξα την πόρτα είδα τόν Άρη να με κοιτάει"Καλημέρα"είπα και πήγα στην θέση δίπλα τού μιας και καθόμαστε μαζί "Καλημέρα" είπε.

Τότε εγώ άφησα τα πράγματα μου και πήγα να φύγω όταν με σταμάτησε "Μελίνα" είπε "Τι θες Άρη;Τι;" ρώτησα και τράβηξα το χέρι μου.Γιατί δεν μπορεί να καταλάβει πως δεν μπορούμε να είμαστε τίποτα παραπάνω από φίλοι.

"Γιατί μου φαίρεσαι έτσι σου έχω αποδείξει πολλές φορές πως έχω αισθήματα για σένα" είπε αααα γυρεύοντας το πάει θέλει να τσακωθούμε πρωί πρωί. "Αλήθεια;Ξέρεις τι μου έχεις αποδείξει πως είσαι ένας μαλάκας που το μόνο που ξέρει είναι να με προσβάλλει να με μειώνει μπροστά σε όλους και ξέρεις τι άλλο το μόνο πού ξέρει να κάνει είναι να αλλάζει της κοπέλες σαν τα πουκάμισα και εγώ..."

  Δεν με άφησε να ολοκληροσω και ένωσε τα χιλι μας με ένα παθιασμένο φιλί. Στην συνέχεια κατέβηκε στο λαιμό μου και άρχισε να αφήνει υγρά φιλία εκείνη την στιγμή μου ξέφυγε ένας αναστεναγμος είμαι σίγουρη πως θα μου αφήσει σημάδι τότε ανέβηκε στο αυτή μου και ψιθύρισε"αυτό το σημάδι θα δείχνει σε όλους πως είσαι μόνο δικιά μου"είπε με αποτέλεσμα να ανατριχιασω ολόκληρη.

Τότε μου έδωσε ένα φιλί και εξαφανίστηκε "θεέ μού τι έγινε μόλις τώρα;ηρέμησε Μελίνα προσπάθησε να ηρεμήσεις" σκεφτόμουν τότε πήγα γρήγορα στης τουαλέτες για να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου όταν ξαφνικά παρατήρησα πως μου είχε κάνει μία μεγάλη πιπιλια στο λαιμό "όχι ρε γαμοτο τώρα πως θα το κρυψω αυτό;" είπα καθώς κοιταζωμουν στο καθρέφτη.

Είσαι τα πάντα μού τελικά💕Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora