Κεφάλαιο 5

252 34 7
                                    

Άρης POV

Δεν το περιμενατε 😊😊

Η ώρα ήταν 1:30 αφού παρκαρα το αυτοκίνητο και το έκλεισα πέρασα τον δρόμο και είχα μπεί πλέον στο προαύλιο του σχολείου πω ρε πουστι (συγνώμη για την βρισιά) το κεφάλι μου πάει να σπάσει μάλλον δεν έπρεπε να πιό τόσο πολύ.

Καθώς περπάταγα άκουσα φωνές να έρχονται από την πίσω αυλή του σχολείου.Στην αρχή δεν έδωσα σημασία όμως στήν συνέχεια η φωνές έγιναν ποιό πολλές και μια κοριτσίστικη φωνή να φωνάζει "βοήθεια".

Τότε έτρεξα όσο ποιό γρήγορα μπορούσα για να δω τι συμβαίνει όταν ξαφνικά είδα τον Άγγελο να έχει κολλήσει την Μελίνα στο τοίχο και να την δαγκώνει.
Εκείνη την στιγμή ένιωσα το αίμα μέσα μου να βράζει από θυμό τότε του φώναξα εκνευρισμένος

"Τι τις έκανες ρε μαλάκα? Θα σε σκοτώσω" του είπα γεμάτο θυμό και οργή μέσα μου.Μόλις με άκουσε άφησε την Μελίνα κάτω η οποία έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της. Τότε ο Άγγελος σκουπισε τα χιλι του πού ήταν γεμάτο αίμα και είπε

"Βρε για δες ο Άρης είναι αυτός" είπε με μια ειρωνεία στο πρόσωπο τού τότε εγώ δεν αντεξα και του όρμηξα μέσα σε λίγα λεπτά βρησκομασταν και η δύο στό έδαφος. Εγώ από πάνω τού και να τον χτυπάω με όσοι δύναμη είχα.

Όταν ξαφνικά ακούστηκε θόρυβος τότε γύρισα λίγο το κεφάλι μου για να δω τι γίνεται τότε ο μαλάκας βρήκε την ευκαιρία να με χτυπήσει χωρίς να προλάβω να κάνω κάτι είχε φύγει από εδώ τρέχοντας.

Τότε πλησιασα γρήγορα την Μελίνα η οποία βρισκόταν στο έδαφος και να αιμοραγι από το κεφάλι της που χτύπησε και από την πληγή στο λαιμό. Δεν ήξερα τι να κάνω εκείνη την στιγμή και της είπα

"Μελίνα είσαι καλα?"τότε εκείνη άρχισε να κλείνει σιγά σιγά τα μάτια της τότε της είπα" Όχι Μελίνα μην κλήσεις τα μάτια σου σε παρακαλώ " όμως εκείνη δεν άντεξε και τα έκλεισε.

Προσπάθησα να την ξυπνησω όμως τίποτα τότε πήρα γρήγορα τον Νίκο τηλέφωνο "γαμωτο δεν το σηκώνει" τότε τον ξαναπήρα και επιτέλους το σήκωσε

"Έλα ρε Άρη τι θες και με περνεις τέτοια ώρα?"Η Μελίνα..."Τι έπαθε η Μελίνα?" μού είπε φωνάζοντας τότε εγώ πήρα μία βαθιά ανάσα και είπα γρήγορα "Την δαγκωσαν"Τι πράγμα?"Αυτό που ακουσες έλα γρήγορα είμαστε στην πίσω αυλή του σχολείου πρόσεξε μην σε δει κανείς"Κλείσε έρχομαι" μου είπε και το έκλεισε

Είσαι τα πάντα μού τελικά💕Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα