Κεφάλαιο 48

90 13 49
                                    

Άρης ΡΟV

Έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα από τοτε που έφυγε η Μελίνα από δω και όλοι έχουν στραφεί εναντίον μου.

"Λες και φταίω εγώ που πήγε και γαμηθηκε με τον δήθεν και καλά αδερφό μου. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου το έκανε αυτό γιατί;" σκεφτόμουν ξανά και ξανά μέχρι που χτύπησε και μπήκε μέσα η Αναστασία.

"Μορω μου;" την άκουσα να λέει και να με πλησιάζει την είχα ξεχάσει εντελώς ήμαστε μαζι εδώ και 5 μέρες αν θυμάμαι καλά όταν ήμουν στην ποιο χάλια κατάσταση εκείνη ήρθε και μου συμπαραστάθηκε.

"Τι έγινε;" την ρώτησα καθώς είχε καθίσει δίπλα μου.

"Γιατί δεν έχεις βγει καθόλου από το δωμάτιο σήμερα;" με ρώτησε καθώς ακούμπησε το πόδι μου.

"Δεν έχω όρεξη" είπα και έβγαλα το χέρι της από το πόδι μου.

Τοτε εκείνη με κοίταξε πονηρά και ανέβηκε πάνω μου.

"Μήπως μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;" την άκουσα να λέει καθώς άφηνε υγρά φιλιά στο λαιμό.

"Αν μπορείς γιατί όχι;" είπα και κατευθείαν επιτέθηκα στα χείλη της άρχισα να την φιλαω παθιασμένα την σήκωσα με αποτέλεσμα να τυλίξει τα πόδια της γύρω από την μέση μου και στην συνέχεια την ξάπλωσα με δύναμη στο κρεβάτι.

Ανέβηκα από πάνω της και άρχισα να αφήνω υγρά φιλιά στο λαιμό την άκουσα να αναστενάζει ξαφνικά θυμήθηκα την πρώτη μου φορά με την Μελίνα "Αυτό το σημάδι να ξέρεις πως σημαίνει ότι είσαι μόνο δικιά μου" σκέφτηκα και τότε έβγαλα την μπλούζα της Αναστασίας και την δικιά μου "Πρέπει να την ξεχάσω" σκεφτόμουν συνέχεια.

Δεν μπορούσα άλλο δεν άντεχα άλλο της βγάζω γρήγορα και τα υπόλοιπα ρούχα που της είχαν μείνει βγάζω και τα δικά μου και μπαίνω γρήγορα μέσα της.

Την ακούω να αναστενάζει καθώς έβγαλε ένα ήχος πόνου αλλά και ταυτόχρονα απόλαυσης.

"Φαίνεται της αρέσει" σκέφτηκα άρχισα να μπαίνω βγαίνω γρήγορα μέσα της και να κάνω γρήγορες ώθησης. Την άκουγα να αναστενάζει αλλά και να φωνάζει ταυτόχρονα πως θέλει και άλλο ύστερα από λίγο αφού τελείωσα ξάπλωσα δίπλα της και εκείνη με πλησίασε.

"Ήσουν υπέροχος" μου ψιθύρισε και μου έδωσε ένα πεταχτώ φιλί ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα η Ζετα και μας κοιτάει με γουρλωμένα ματιά.

"Πόρτα δεν χτυπάμε;" άκουσα να ρωτάει ειρωνικά την Ζετα η Αναστασία.

"Όχι τσουλακι δεν έχουμε μάθει να χτυπάμε πόρτες για να μας γαμαει ο ένας και ο άλλος" είπε η Ζετα.

Είσαι τα πάντα μού τελικά💕Where stories live. Discover now