Κεφάλαιο 33

106 19 8
                                    

Άρης POV

"Ελα σήκω πάμε" είπα στον Άλεξ ο οποίος κοιμόταν "Τώρα σηκώνομαι μην φωνάζεις" είπε και σηκώθηκε "Κάνε γρήγορα πρέπει να βιαστουμε" είπα και βγηκα στο μπαλκόνι για να κάνω ένα τσιγάρο "έχω την αίσθηση πως θα την βρω σήμερα" σκέφτηκα καθώς άναψα το τσιγάρο.

"Έτοιμος έλα πάμε να πάρουμε καφέ και φύγαμε" είπε και εγώ έφυγα από εκεί. "Επ που πάτε εσείς πρωί πρωί?" ρώτησε η Ζέτα καθώς στεκόταν μπροστά μού "Έχουμε μια δουλειά" είπα και πήγα να φύγω αλλά με εμπόδισε.

"Πολλές δουλειές έχεις τελευταία Άρη και δεν σου βγαίνουν σε καλό" είπε και την κοίταξα "Αυτή η δουλειά θα μου βγει σε καλό να το ξέρεις" είπα και την προσπέρασα. "Έρχομαι" άκουσα τον Άλεξ και τότε ήρθε κοντά μου "Μην της μιλάς τόσο ψυχρά και εσύ ρε" είπε ο Άλεξ και εγώ τον κοίταξα "Κάτσε να βρω την Μελίνα και έχουμε να πούμε πολλά εμείς" είπα και μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο.

"Ότι πεις.Που πάμε τώρα?" ρώτησε "Στο στέκει γιατί εκεί είναι σίγουρα και μετά θα τον παρακολουθήσουμε" είπα και έβαλα μπρος. Μετά από λίγο ήμασταν στο στέκει και όπως είπα είδα τον Άγγελο να ανεβαίνει στην μηχανή του.

Τότε ξεκίνησε και ύστερα από λίγο ξεκινησαμε και εμείς από πίσω του "Είσαι σίγουρος οτι θα ξέρει που βρίσκεται η Μελίνα?"Ναι έχω την αίσθηση πως ξέρει που είναι και πως θα την βρω σήμερα" είπα και άναψα ένα τσιγάρο.

Μετά από δύο ολόκληρες ώρες είχαμε φτασει σε ενα δάσος. "Λες να είναι εδώ?" ρώτησε ο Άλεξ "Θα μάθουμε σε λίγο" είπα και κατέβηκα από το αυτοκίνητο και ο Άλεξ με ακολούθησε."Κάνε ησυχία ρε μαλακά" είπα και τον χτύπησα στο μπράτσο επειδή έκανε φασαρία "Εντάξει ρε μην βαρας" είπε και με ακολούθησε

Είδα τον Αγγελο να μπαίνει μέσα σε μια αποθήκη "Σού είπα οτι ξέρει που είναι η Μελίνα" είπα στον Άλεξ "Και τώρα τι κάνουμε? πως θα την βγάλουμε από εκεί πέρα? είναι περισσότερη" είπε "Ηρέμησε μια χαρά θα τα καταφέρουμε" είπα και κοίταξα από εκεί."Έχεις σχέδιο σωστά?"Ναι" είπα και αφού του εξήγησα το σχέδιο αναλαβαμαι δράση.

Ο Άλεξ πήγε από αριστερά ενώ εγώ από δεξιά τότε ο Άλεξ χτύπησε τον ένα μπράβο και τότε εγώ χτύπησα τον άλλον εκείνη λυποθιμησαν τότε εγώ άνοιξα την πόρτα σιγά σιγά και μπήκα μέσα μαζί με τον Άλεξ τότε άκουσα την φωνή τού Άγγελου

Είσαι τα πάντα μού τελικά💕Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα