Κεφάλαιο 34

100 19 6
                                    

Μελίνα Pov

Νιώθω τόσο διαφορετικά σαν να έχω ξυπνήσει από ένα βαρύ ύπνο.Έβλεπα τόσο καθαρά και αισθανομουν μια άλλη Μελίνα γύρισα τά μάτια μου για να δω και παρατήρησα πως στο πάτωμα υπήρχε ένα μικρό σκουπιδακι.

Εκείνη την στιγμή σηκώθηκα και κοίταξα τα χέρια μου ένιωθα η θερμοκρασία τού σώματος μού να έχει μειωθεί.Παρατήρησα πως φορούσα ένα γαλάζιο φόρεμα και ξαφνικά είδα μπροστά μού τόν Άρη να με κοιτάει.

Τότε εγώ τον πλησίασα εκείνος είχε μείνει να με κοιτάει."Γιατί με κοιτάει?" σκέφτηκα και τότε πείρα το θάρρος να του μιλήσω "Άρη μου" είπα και τον αγκάλιασα σφιχτά το ίδιο και εκείνος.

Ένιωθα τόσο όμορφα όταν ήμουν κοντά του τότε τον εσφιξα δυνατά σαν να είχα αιώνες να τον δω τοτε τον άκουσα να λέει "Μελίνα Με...λι...να" είπε και εγώ συνέχισα να τον αγκαλιαζω "Δεν μπορώ να πάρω ανάσα" είπε και εγώ απομακρύνθηκα από την αγκαλιά τού και τον κοίταξα με γουρλομενα μάτια.

"Μελίνα" είπε και έκανε μια παύση τότε εγώ τον κοίταξα και ξαφνικά ήρθαν στο μυαλό μου διάφορες εικόνες ο τσακωμος μου με τον Άρη ο διαγωνισμος ο Άγγελος να με χτυπάει με κάποιους αλλες άντρες εγώ να είμαι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο και τον Άγγελο να με μαχαιρώνει αφού έχω μπεί μπροστά για να σώσω τον Άρη.

"Όχι Όχι Όχι αποκλείεται" σκέφτηκα και τότε ο Άρης είπε "Μωρό μου ήταν η μόνη λύση για να σωθείς" είπε και εγώ έμεινα να τον κοιτάζω "Πες κάτι" είπε "Πλάκα κάνεις?" ρώτησα "Όχι όσο περίεργο και αν σου φαίνεται είσαι μια από εμάς τώρα" είπε και με κοίταξε τότε εγώ του χαμογελασα και τον αγκάλιασα σφιχτά

"Σε ευχαριστώ" είπα και ένωσε τα χιλι μας με ένα παθιασμένο φιλί "Ήθελα τόσο πολύ να το κάνω αυτό" είπε και εγώ του χαμογελασα όταν ξαφνικά μπουκαρουν μέσα τα παιδιά

"Έλεος" άκουσα τον Άρη να ψιθυρίζει και εγώ τον χτύπησα στο μπράτσο και απ οτι κατάλαβα πόνεσε "Μελίνα πως νιώθεις?" ρώτησε η Μαρίνα και με αγκάλιασε "Καλά είμαι" είπα καθώς την αγκάλιασα "Περαστικά" ειπαν τα άλλα παιδιά.

"Λοιπόν τώρα πρέπει να τραφείς" είπε ο Ντάνιελ "Ναι θα της δείξω εγώ" είπε ο Άρης "Ωραία και σιγά σιγά να ετοιμαστουμε για την εκδρομή μας" είπε ενθουσιασμένη η Ζέτα "Ναι" είπε η Μαρίνα και με τράβηξε από το χέρι "Θα πάμε να τραφεί η Μελίνα και μετά έχουμε δουλειά" είπε η Ζέτα και με τράβηξε και αυτή.

Τότε εγώ γύρισα να δω τον Άρη πού με κοίταζε με ένα παραπονω στο πρόσωπο του τότε εγώ του χαμογελασα και έφυγα με τα κορίτσια.

Γεια σας!!!
Τι κάνετε?
Ελπίζω καλά
Σας εύχομαι καλή σχολική χρόνια σε όλους
Το κεφάλαιο είναι μικρό το ξέρω όμως τώρα πού άνοιξαν τα σχολεία δεν έχω και πολύ χρόνο. Θέλω να σας πω πως θα ανεβαζω κάθε Σάββατο απόγευμα και Κυριακή πρωί.
Αυτά
Αν σας άρεσε το κεφάλαιο αφήστε ενα σχόλιο η πατήστε το μικρό 🌟
Τα λέμε 😘😘






















Είσαι τα πάντα μού τελικά💕Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα