Κεφάλαιο 11

157 27 1
                                    

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που έχουμε μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη.Έχω κάνει νέες παρέες εδώ αν και κατέβαινω κάθε σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Σήμερα είναι πέμπτη αφού σηκώθηκα από το κρεβάτι μου ετοιμάστηκα για το σχολείο αφού πήρα την τσάντα μου κινητό ακουστικά και κλειδιά  και έφυγα
"Καλημέρα Ζέτα" είπα καθώς την περίμενα έξω από το σπίτι της "Καλημέρα" είπε με ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά.

"Πάμε?"Ναι" είπε ενθουσιασμένη καθώς περπαταγαμε
"Τι επαθες και είσαι τόσο χαρούμενη?"Τίποτα"Ελα άστα αυτα και πες μου τι έγινε" τότε πείρε μια βαθιά ανάσα και είπε σχεδόν φωνάζοντας από την χαρά της "ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞ"Τι??? Σοβαρά τώρα είστε μαζί?"ΝΑΙ" είπε ενθουσιασμένη

"Μπράβο ρε χαίρομαι πολύ η Μαρίνα το ξέρει?"Όχι σήμερα θα της το πω"Ωραία" είπα και πλέον είχαμε φτάσει στο σχολείο αφού αφησαμε της τσάντες στην τάξη κατεβηκαμε κάτω.

"Ζέτα γιατί δεν κοιμηθηκες εδώ χθες?"Ε έτσι μωρέ είπα να κοιμηθώ μια φορά σπίτι μου είχα καιρό να δω και τους δικούς μου οπότε καταλαβαινεις"Ναι αα.. να η Μαρίνα"
"Καλημέρα κορίτσια" είπε και εκείνη ενθουσιασμένη "τι στο καλό έχει γίνει καλέ και είναι τόσο ενθουσιασμενες και η δύο αυτές" σκέφτηκα τότε η Μαρίνα είπε "τα έφτιαξα με τον Νίκο"ΤΙ?" είπε σχεδόν τσιριζοντας η Ζέτα "καλά τώρα μου κάνει πλάκα" σκέφτηκα "με ποιόν Νίκο?" είπα γεμάτο απορία "με τον αδερφό σου Μελίνα"ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?" είπα φωνάζοντας με αποτέλεσμα να γυρίσουν όλοι να μας κοιτάξουν.

"Μην φωνάζεις καλέ" είπε η Ζέτα και με χτύπησε απλά στο μπράτσο "ΜΠΡΑΒΟ" είπα "Για ποιό πράγμα?" ρώτησε η Μαρίνα "Που τα εφτιαξες με τον αδερφό μου" ειπα "Κοίτα αν σε πειράζει το καταλαβαίνω"Κορίτσι μου πας καλά?Χαίρομαι παρα πολύ που τα φτιαξατε" είπα και της έδωσα μια αγκαλιά.

"Καλημέρα" είπε ο Άρης όταν πέρασε από δίπλα μου.Το τελευταίο καιρό είναι πολύ ενοχλητικος πράγμα που με εκνευρίζει αλλά είναι και γλυκός όποτε θέλει ο βλάκας.

Τότε χτύπησε το κουδούνι αφού κάναμε προσευχή πήγαμε στης τάξη μας εγώ δυστυχώς κάθομαι με την μαϊμού. Πρώτη ώρα είχαμε λογοτεχνία τέλεια το αγαπημένο μου μάθημα μου αρέσει παρα πολύ η λογοτεχνία ειδικά στον ελεύθερο μου χρόνο που δεν έχω και πολύ διαβάζω εξωσχολικα βιβλία.

"Καλημέρα παιδιά" είπε η κύρια παπαδιμιτριου "Λοιπόν σήμερα θα σας χωρισω σε ομάδες για να κάνετε μια εργασία η οποία θα βοηθήσει κάποιους στον βαθμό τους στο τετράμηνο"

Είσαι τα πάντα μού τελικά💕Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon