Κεφάλαιο 15

135 25 0
                                    

Νικό POV

Όταν είδα να πλησιάζει ο ΑΓΓΕΛΟΣ μαζί με δύο άτομα ο ένας δεξιά και ο άλλος αριστερά   του και να έχουν βάλει τον Άγγελο στήν μέση και τον τραβανε.

Τότε τους πλησίασα γρήγορα και με όσοι δύναμη είχα αρχισα να χτυπάω ασταμάτητα τον Άγγελο όταν με πλησίασε η Ζέτα και άρχισε να με τραβάει για να σταματήσω να τον χτυπάω.

"Νίκο αρκετά σταμάτα" είπε καθώς είχε μπει μπροστά μού "Άσε με να τον σκοτώσω κάνε άκρη" της φώναξα καθώς προσπαθούσα να χτυπήσω τον μαλάκα"Νίκο είπα αρκετά φύγε θα το τακτοποίησω εγώ το θέμα" είπε.

Εκείνη την στιγμή ήθελα τόσο πολύ να τον σκοτώσω τον παλιό μαλάκα αλλά δεν με άφηνε τότε έφυγα πριν μπο στο αυτοκίνητο τον κοίταξα και είπα "Εμείς η δύο δεν τελειώσαμε" είπα και έφυγα.

Μετά από λίγο είχα φτάσει στον πατέρα μου άνοιξα την πόρτα και μπήκαμε μέσα κατέβηκα κάτω στην αποθήκη και μπήκα νευριασμενος μέσα. Όλοι γύρισαν και με κοίταξαν ένας από αυτούς ήταν και ο Άρης.

Του είχαν δέσει τα χέρια και τον είχαν χτυπήσει σοβαρά το πάτωμα ήταν γεμάτο αίματα τότε τον πλησίασα αλλά δύο φρουρεί του πατέρα μου μπήκαν μπροστά μού και με εμπόδισαν να τον πλησιασω τότε τους έσπρωξα και πλησίασα τον πατέρα μου.

"Τι κάνεις?Γιατί τον πειρες εδω έτσι και το μάθει ο Ντομ θα γίνει χαμός δεν θα το αφήσει έτσι" είπα καθώς του έδειξα τον Άρη ο οποίος ήταν γεμάτο τραύματα και αίματα "Ξέρεις τι έχει κάνει ο φιλαρακος σου?Έβαλε τον αδερφό του να δαγκώσει την Μελίνα"

Τότε εγώ γύρισα και κοίταξα τον Άρη "Όχι δεν έκανα ποτέ κάτι τέτοιο" είπε ο Άρης και τότε ένας άντρας άρχισε να τον χτυπάει και όλοι να γελανε "ΣΤΑΜΑΤΑ" είπα φωνάζοντας και τότε σταμάτησε να τον χτυπάει.

"Δεν έγινε τίποτα η Μελίνα είναι καλά αστον να φύγει" είπα καθώς κοίταζα τον πατέρα μου "Πάρτε τον από εδώ" είπε και τότε πήραν τον Άρη και έφυγαν. "Αν το μάθει ο Ντομ θα γίνει χαμός"Τίποτα δεν θα συμβεί γιατί δεν θα το μάθει τίποτα" είπε  αδιάφορα "Καταλαβαίνεις τι έκανες?" είπα "ΝΙΚΟ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ"είπε φωνάζοντας τότε εγώ έφυγα χωρίς να πω τίποτα

Πρέπει να μιλήσω με την Ζέτα θα νευριασει πολύ αν μάθει τι ακριβώς έχει γίνει. Μετά από 30 λεπτά είχα φτάσει στην σχολή έψαξα παντού αλλά δεν βρήκα πουθενά την Ζέτα εκατσα στα σκαλιά και την περίμενα μετά από μια ώρα εμφανίστηκε

"Νικο τι έγινε?"Ελα ρε Ζέτα που ήσουν?"Είχα μια δουλειά πες μου τι έγινε με τον Άρη τον βρηκες είναι καλά?"Ζέτα ηρέμησε είδα τον Άρη δεν είναι και πολύ καλά..." τότε με διέκοψε "Τι εννοεις δεν είναι καλά ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ" είπε φωνάζοντας "Ζέτα η άντρες του πατέρα μου τον έχουν χτυπήσει σοβαρά"ΤΙ ΓΙΑΤΙ? ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ"Ηρέμησε όλα έγιναν επειδή ο πατέρας μας πιστεύει πως ο Άρης έβαλε τον Άγγελο να δαγκώσει την Μελίνα" ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?"Φώναξε  αυτή την φορά ποιό δυνατά εκείνη την στιγμή ήρθε η Μαρίνα.

"Εεεεε γιατί φωναζετε ακουγεστε μέχρι μέσα?" είπα η Μαρίνα όταν ξαφνικά ήρθε ένα αυτοκίνητο μαύρο με μαύρα παράθυρα και άνοιξαν την πόρτα και έρειξαν τον Άρη στη μέση της πόρτας.

Με το που το είδαμε αυτό τον πλησιασαμε γρήγορα ήταν σε άσχημη κατάσταση "Πρέπει να τον πάμε γρήγορα στον Ντάνιελ" είπε η Ζέτα τότε εγώ πήρα το αυτοκίνητο και αφού μπήκαμε μέσα φύγαμε.

Μετα από λίγο είχαμε φτάσει εγώ με την Ζέτα και την Μαρίνα περιμέναμε στην αίθουσα όταν με σκουντιξε η Μαρίνα "Με το πού γίνει καλά ο Άρης θέλω κάποιες εξηγήσεις" είπε και τότε εγώ απάντησα καταφατικά

Ύστερα από λίγο ήρθε ο Ντάνιελ
"Πως είναι?" ρώτησε η Ζέτα "Καλά θα τον κρατήσουμε 3 μέρες μέσα όμως"Είναι κάτι σοβαρό?" ρωτησα"Όχι. Αλλά τι ακριβώς έγινε?"ρώτησε ο Ντάνιελ και αφού του εξηγήσαμε τι έγινε ήταν πολύ νευριασμενος "Από τότε που ήρθε η αδερφή σου όλα στραβά πάνε" είπε θυμωμένα ο Ντάνιελ.

Τότε εγώ σηκώθηκα και έφυγα δεν μπορούσα να κάτσω άλλο εκεί μέσα πνιγομουν  ήθελα να μείνω λίγο μόνος.
Αφού έφυγα από εκεί ήθελα να πάω για κυνήγι και αυτό έκανα.

Είσαι τα πάντα μού τελικά💕Where stories live. Discover now