Κεφάλαιο 21

139 23 12
                                    

Αρης POV

"Μαλάκα ξύπνα λίγο ρε" είπα στον Άλεξ καθώς τον σκουντουσα για να ξυπνήσει "Τι θες ρε πρωί-πρωί;" ρώτησε και με έσπρωξε "Πρέπει να φύγω γιατί έχω κάτι δουλειές αν συμβεί το οτιδήποτε με παίρνεις αμέσως τηλέφωνο" Που πας να μπλεξεις πάλι ρε;"Δεν μπορώ να σου πω τώρα όμως θα στα πω  όλα κάποια στιγμή" είπα "Καλά άντε φύγε τώρα" είπε και έφυγα.

Μελίνα POV

Είναι 6:00 η ώρα το πρωί και σκέφτομαι όλα όσα μου έχουν συμβεί το τελευταίο καιρό "Γιατί να είμαι τόσο άτυχη θεέ μου;Γιατί κανείς δεν νοιάζεται για μένα;Καταληγω πάντα μόνη σε δύσκολες καταστάσεις έχω μια μητέρα η οποία δεν ενδιαφέρεται για μένα βρίσκομαι στο νοσοκομείο και  δεν έχει έρθει να με δει ο πατέρας μου ακόμα χειρότερος τον έχω δει μόνο μια φορά και δεν με έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο.Καλά ο Άρης τι να πω πότε είναι γλυκός και πότε είναι τόσο μαλάκας δεν μπορώ να τον καταλάβω ώρες ώρες παρόλου που έχω αρχίσει να έχω συναισθήματα για αυτόν.Αχ και η Νιχαν έχω τόσο καιρό να την δω και μου λείπει τόσο πολύ ξαφνικά ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκαν μέσα τα παιδιά.

"Έκπληξη" ειπαν η Ζέτα η Μαρίνα ο Αλεξ ο Νίκος και τέλος η Νιχαν με ένα μπουκέτο λουλούδια το ένα δάκρυ πολλαπλασιάστηκε άρχισα να κλαίω και ταυτόχρονα να γελαω ήμουν τόσο χαρούμενη. Βλέπω την Νιχαν να με πλησιάζει "Ορίστε Μελίνα" είπε και μου έδωσε το μπουκέτο με τα
λουλούδια και ταυτόχρονα μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο.

"Μικρή μου ευχαριστώ πολύ" είπα και της χάιδεψα το μάγουλο "Μελίνα πως είσαι;" ρώτησε ο Νίκος και με πήρε μία αγκαλιά "Καλά απλώς πονάει λίγο το κεφάλι μου πότε βγαινω;"Σήμερα το απόγευμα κατά της 7:00 είπε ο Ντάνιελ" είπε η Μαρίνα "Παιδιά έχω πάρει μια σοβαρή απόφαση" Τι απόφαση;"ρώτησε η Ζέτα και άφησε ένα μικρό σάκο σε μια καρέκλα και είμαι σίγουρη πως μέσα έχει ρούχα "Σκέφτομαι να φύγω"ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ;;;" ρώτησαν όλοι μαζί "Όχι Μελίνα μην φύγεις σε παρακαλώ" είπε η Νιχαν και άρχισε να κλαίει.

"Σσσσ... ηρέμησε μικρή μου πλάκα κάνω"Αλήθεια;" ρώτησε "Ναι" είπα "Άλεξ πήγαινε την Νιχαν να παίξει λίγο στην παιδική χαρά λίγο ποιό κάτω" είπε η Ζέτα στον Άλεξ και αφού με χαιρέτησαν έφυγαν. "Δεν νομίζω να μιλάς σοβαρά" είπε ο Νίκος "Μιλάω πολύ σοβαρά Νίκο"Πες ότι φεύγεις που θα πάς;" ρώτησε η Μαρίνα "Θα πάω να μείνω με τον παπού και την γιαγιά στην Αθήνα" είπα "Και η  μαμά;" ρώτησε ο Νίκος "Η μαμά αν με αγαπούσε και αν νοιαζόταν για μένα θα ήταν εδώ αλλά όπως βλέπεις δεν είναι" είπα νευριασμένη "Μελίνα δεν μπορείς να φύγεις" είπε η Ζέτα και κοίταξε την Μαρίνα.

Είσαι τα πάντα μού τελικά💕Where stories live. Discover now