Κεφάλαιο 9

169 29 0
                                    

    Κυριακή σήμερα και έχω συνάντηση με τον Νίκο. Η ώρα είναι 9:30 και στις 10:30 θα έρθει να με πάρει να πάμε για καφέ.

    Αφού σηκώθηκα από το κρεβάτι μου πήγα να κάνω ενα ζεστό ντους.Στην συνέχεια πήγα στην ντουλάπα μου και σκεφτόμουν τι να βάλω.Αφού πλέον είχα βρει τι θα βάλω ντύθηκα στα γρήγορα έπιασα τα μαλλιά μου μια απλή κοτσίδα και ήμουν πλέον έτοιμη.

     Η ωρα ήταν 10:25 όπου νανε ο Νίκος θα έρθει. Τότε εγώ πήγα στην κουζίνα και έφαγα ένα από τα μικρά κρουασάν που βρισκόταν πάνω στο τραπέζι.

  Όταν άκουσα την πόρτα να χτυπάει. Έτρεξα γρήγορα και την ανοιξα."Έτοιμη?"Ναι πάμε" αφού πήρα το κινητό μου και κλείδωσα την πόρτα φύγαμε.

    Ύστερα από 10 λεπτά είχαμε φτάσει σε μια μικρή καφετέρια. Αφου παραγγειλα με τους καφέδες μας ο Νίκος με ρώτησε.
"Λοιπόν γιατί με πήρες χθες βράδυ μικρή τι έγινε?"

   Τότε εγώ πήρα μια βαθιά ανάσα και του είπα "Γιατί χώρισαν η γονείς μας? Γιατί έφυγες μακριά μου? Γιατί εδώ και 9 χρόνια βλέπω αυτό τον φριχτό εφιάλτη?"

  Εκείνος με κοίταζε γεμάτο απορία χωρίς να πεί τίποτα. "Πες μου σε παρακαλώ" του είπα γλυκά καθώς του είχα πιάσει το χέρι."Μελίνα δεν μπορώ να σου μιλήσω ακόμα"Γιατί δεν μπορείς να μου μιλήσεις?"Γιατί δεν μπορώ"Ωραία".

Είπα νευριασμένη και σηκώθηκα για να φύγω.Ο Νίκος με έπιασε από το καρπό και σηκώθηκε όρθιος τα χαρακτηριστικά του προσώπου του είχαν σκληρύνει.

   "Που πας?" είπε κρατώντας με ποιο δυνατά "ασε με με πονάς" είπα νευριασμένη.Εκείνον δεν τον ένοιαζε πρώτη φορά μμ φέρεται τόσο χάλια.Τότε πήρα μια βαθιά ανάσα και τον έσπρωξα και έφυγα τρέχοντας.

    Καθώς έτρεχα εμφανίζεται μπροστά μού η μαϊμού "ωραία αυτός μου έλειπε τώρα" σκέφτηκα."Μικρή που πας τρέχοντας?"είπε καθώς βρισκόνταν μπροστά μού και με εμπόδιζε να φύγω.Εγώ τον προσπέρασα χωρίς να του πω τίποτα.

     Είχα την αίσθηση όμως πως ήταν από πίσω μου.Τοτε σταμάτησα και γύρισα να δω αν είναι αυτός και πλέον ήμασταν σε απόσταση αναπνοής.

   "Γιατί ερχεσαι από πίσω μου?" είπα καθώς απομακρύνθηκα από κοντά του."Τι έγινε?"Φύγε και μην τολμήσεις και με ακολουθήσεις"του είπα ήρεμα.

   Άρχισα να ξανά τρέχω μέχρι να βρω ταξί.Αφού βρήκα μπήκα μέσα και τού ζήτησα να με πάει σε αυτή την οδό εκεί που μένει ο πατέρας μου.Αφού δεν μου λέει ο Νίκος τότε θα μου πεί αυτός.

Είσαι τα πάντα μού τελικά💕Where stories live. Discover now