Κεφάλαιο 25

125 22 4
                                    

Μελίνα POV

Νοέμβρης μήνας πλέον

Έχω καθίσει στην πολυθρόνα και κοιτάω από το παράθυρο την βροχή ο καιρός έξω είναι χάλια ο ουρανός είναι γεμάτο μαύρα σύννεφα η βροχή πέφτει ασταμάτητα και ταυτόχρονα μπουμπουνιζει έξω. Τα κορίτσια δεν είναι εδώ το ίδιο και ο Άρης με τον Άλεξ.

Καθώς κοίταζα από το παράθυρο άκουσα χτυπήματα στην πόρτα τότε πήγα να ανοιξω όταν είδα μπροστά μού τον Πάνο "Γεια" είπε αχ θεέ μου είναι τόσο όμορφος "Γειά"Να περάσω;" ρώτησε "Ναι φυσικά έλα πέρνα" ειπα και αφού μπήκε μέσα έκλεισα την πόρτα "Κάθησε" είπα και του έδειξα την πολυθρόνα και αφού κάθησε εκατσα και εγώ "Τί κάνεις;"Καλά είμαι εσύ;" ρώτησα "Καλά" είπε και με κοίταξε.

"Ξέρεις της προαλες δεν ήμουν και τόσο ευγενικός συγνώμη αν σε τρόμαξα" είπε "Δεν πειράζει όλα εντάξει" είπα "Έμαθα πως δεν είσαι σαν αυτούς"Ναι δεν είμαι βρικόλακας" είπα φαίνεται πολύ γλυκός "Κατάλαβα εσύ απ' ότι ειδες κατάλαβες τι είμαι" είπε και μου χαμογέλασε "Ναι το έμαθα" είπα.Μετά από 3 ολόκληρες ώρες συζητήσεις ο Πάνος έπρεπε να φύγει.

"Γεια χάρηκα που τα είπαμε"Και εγώ είσαι πολύ καλή παρέα" είπα και τότε με αγκάλιασε κάτι που με ξάφνιασε λίγο αλλά ανταπέδωσα στην αγκαλιά του και μετά έφυγε.

Ύστερα από λίγο ήρθε και ο Άρης και φαινόταν πολύ θυμωμένος"ΜΕΛΙΝΑ"φώναξε "Τι επαθες καλέ γιατί φωνάζεις;" ρώτησε και τότε με πλησίασε "Τι δουλειά είχε ο Πάνος εδώ;" ρώτησε αρκετά θυμωμένα "Ηρέμησε απλώς ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη για αυτό που έγινε της προαλες"Μόνο αυτό;" ρώτησε "Ναι"Εντάξει" είπε και με αγκάλιασε.

Τότε απομακρύνθηκα "Άρη μην μου πεις πως ζηλεψες τον Πάνο;" ρώτησα "Τι;Όχι ούτε καν σιγά μην ζηλεψω αυτόν τον χλεχλε" είπε "Ε εντάξει όχι και χλεχλε" είπα κάπως πονηρά ήθελα να τον πειραξω λίγο "Τι ενωεις Μελίνα σου αρέσει ο Πάνος;"Κοίτα δεν είναι άσχημο παιδί ούτε και κακό οπότε..." τότε έκανα μία παύση "Οπότε τι Μελίνα;" ρώτησε θυμωμένα ο Άρης "Οπότε είσαι πολύ βλάκας που ζηλευεις τον Πάνο γιατί δεν είμαστε τίποτα παραπάνω από φίλοι" είπα και τότε με φίλησε.

"Ηρσμησες τώρα;"Όχι"Γιατί;" ρώτησα "Άσε με ρε Μελίνα με της πλάκες που κάνεις με ξενερονεις πάω να φύγω" είπε και άνοιξε την πόρτα "Όχι Όχι συγνώμη" είπα και τον έπιασα από το μπράτσο "Τι ειπες;" ρώτησε και έκλεισε την πόρτα "Συγνώμη"Για ξανά πεστω άλλη μια φορά να το ακούσω"Συγνώμη" είπα και τον φίλησα "Πέστο πάλι"Συγνώμη" είπα και τότε τον φίλησα.

Με σήκωσε πάνω και εγώ τύλιξα τα πόδια μου στην μέση του και τότε με ξάπλωσε στο κρεβάτι χωρίς να διακόψει το φιλί μας άρχισε να κατεβαίνει στο λαιμό μου και να τον μυρίζει και να αφήνει υγρά φιλία "Άρη δάγκωσε με το ξέρω πως το θες πολύ" είπα και τότε εκείνος με κοίταξε "Σίγουρα;"Ναι" είπα "Αν σε πονεσω πες το μου"Εντάξει" είπα και τον φίλησε.

Μετά από λίγο κατέβηκε στο λαιμό μου και άρχισε να αφήνει υγρά φιλία ξαφνικά ένιωσα τους κυνόδοντες τους να τρυπανε το δέρμα μου στην αρχή μπορώ να πω πως πονεσα λίγο τότε ο Άρης ανέβηκε πάνω και με φίλησε ένιωθα την γεύση του αίματος μου στην γλώσσα του.Η γλώσσες μας έπαιζαν το δικό τους παιχνίδι εκείνη την στιγμή ο Άρης πήγε να μου βγάλει την μπλούζα όταν χτύπησε η πόρτα.

"Μελίνα είσαι μέσα;" άκουσα την φωνή της Μαρίνας "Ναι μισώ λεπτό" είπα και έσπρωξα τον Άρη για να σηκωθω "Αμάν" τον άκουσα να λέει και τότε του έδωσα ένα γρήγορο φιλί και άνοιξα την πόρτα.

"Ελα ρε Μελίνα γιατί..." τότε σταμάτησε γιατί είδε τον Άρη "Γεια" είπε ξερά ο Άρης "Οχ ελπίζω να μην σας χάλασα κάτι;" ρώτησε "Μπα ιδέα σου είναι" είπε ο Άρης γεμάτο ειρωνία και με κοίταξε καθώς του έκανα νόημα να μην πει τίποτα.

"Μελίνα θέλω να σου πω πως ο διαγωνισμος θα γίνει στης 9 Δεκεμβρίου οπότε πρέπει να αρχίσεις να προετοιμαζεσαι για το τραγούδι που θα πεις σήμερα έχουμε 27 οπότε πρέπει να βιαστεις λίγο"Εντάξει Μαρίνα έχω διαλέξει το τραγούδι που θα πω και θα αρχίσω να το προετοιμαζω"Ωραία" είπε και τότε μπαίνει μέσα η Ζέτα απότομα

"Παιδιά δεν ξέρετε τι έμαθα" είπε με μια ανάσα "Σιγά ρε Ζέτα τι εμαθες;" ρώτησε ο Άρης "ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ" είπε φωνάζοντας "Πότε;" ρώτησα εγώ "Στης 15 Δεκεμβρίου φευγουμε" είπε η Ζέτα και μας αγκάλιασε "Που θα πάμε;" ρώτησε ο Άρης "Στο Παρίσι Τέλειο;" ρώτησε ενθουσιασμένη η Ζέτα "Σοβαρά;Αρα εγώ θα περάσω τα γενέθλια μου στο Παρίσι;" ρώτησα εγώ και εκείνη με κοίταξαν "Πότε έχεις γενέθλια μωρό μού;" ρώτησε ο Άρης "22 Δεκεμβρίου" είπα "Τέλεια" είπε ενθουσιασμένη η Μαρίνα.

"Ωραία και πως θα κατσουμε;" ρώτησε η Ζέτα και τότε ο Άρης με πλησίασε "Εγώ με το μωρό μού" είπε και με φίλησε "Εντάξει εγώ με τον Άλεξ και η Μαρίνα με τον Νίκο" είπε η Ζέτα "Τέλεια" είπε ο Άρης.

Μετά από λίγο αποφασίσαμε να δούμε καμία ταινία παρόλο που ο Άρης δεν ήθελε και με το ζόρι τον έπεισα να κάτσει μαζί μας.

Είσαι τα πάντα μού τελικά💕Where stories live. Discover now