Κεφάλαιο 16

135 25 1
                                    

Μελίνα POV

Είχα φτάσει πλέον στο αεροδρόμιο αφού πήρα ένα ταξί πήγα στο σπίτι της γιαγιάς μου και του παππού μου.Δεν τους είχα πεί πως θα πάω ήθελα να τους κάνω έκπληξη.

Καθώς πηγαίναμε προς το σπίτι εγώ κοίταζα από το παράθυρο συνέχεια πόσω όμορφη είναι η Αθήνα σκέφτηκα.Στην συνέχεια είχα φτάσει πλέον στο σπίτι της γιαγιάς μου και του παππού μου αφού πήρα τήν βαλίτσα και πλήρωσα τον ταξιτζή πήγα στην πόρτα και χτύπησα το κουδούνι.

"Μελίνα ομορφιά μου" είπε η γιαγιά μου μόλις με είδε και με αγκάλιασε στην συνέχεια ήρθε και ο παππούς "Αρετή ποιός είναι?" είπε και μόλις με είδε με αγκάλιασε "κορίτσι μου τί κάνεις?" είπε καθώς με αγκάλιασε.

"Καλά είμαι εσείς τι κάνετε πως είστε?Δεν σας είπα οτι θα έρθω γιατί ήθελα να σας κάνω έκπληξη"Κοριτσάκι μου εσύ" είπε ο παππούς "Έχεις φάει?Θες να σου βάλω κάτι να φας έχω φτιάξει το αγαπημένο σου παστίτσιο λες και ήξερα ότι θα έρθεις"είπε ενθουσιασμένη η γιαγιά μου.

"Όχι όχι δεν θέλω να φάω ευχαριστώ. Θέλω να πάω να δω λίγο τα παιδιά μου έχουν λείψει πάρα πολύ" είπα εγώ "Πηγενε κορίτσι μου" είπε ο παππούς. Τότε εγώ αφού τους έδωσα από ένα φιλί στο μάγουλο έφυγα για να βρω τα παιδιά.

Η ώρα είναι 1:00 το μεσημέρι και ξέρω που ακριβώς είναι τά παιδιά έχουν μαζευτεί στο σπίτι του Σπύρου και θα κάνουν χαζομαρες τότε έφυγα για το σπίτι του Σπύρου.

Μετά από λίγο έφτασα στο σπίτι χτύπησα το κουδούνι και άνοιξε την πόρτα η κυρία Νατάσα και ήταν έτοιμη να φωνάξει από την χαρά της τα παιδιά τότε της έκανα νόημα να μην φωνάξει.

"Τι κάνεις κορίτσι μου?" είπε σιγά και με αγκάλιασε "καλά είμαι τα παιδιά μέσα είναι?" είπα εγώ "Ναι εδώ είναι όλοι πέρνα" είπε και τότε εγώ μπήκα μέσα τα παιδιά είχαν καθήσει στον καναπέ και πειραζωντουσαν καθώς είχαν βάλει μια ταινία για να δούν αλλά δεν την έβλεπαν επειδή σχολίαζαν τον Γιάννη με την Δήμητρα πού είναι ζευγάρι.

Τότε άκουσα τον Σπύρο να λέει "Ελάτε ρε κάντε λίγο ησυχία"Σε αυτούς τους δύο πεστα που μας σχολιάζουν" είπε η Δήμητρα "Τίποτα δεν είναι ωραίο χωρίς την Μελίνα" είπε ο Σπύρος "οοο τι γλυκό" σκέφτηκα τότε είπε η Ευριδίκη "Έχει δίκιο να την πάρουμε τηλέφωνο να δούμε τί κάνει"Ναι" είπαν όλοι μαζί και τότε η Ευριδίκη σηκώθηκε για να πάρει το κινητό της.

Είσαι τα πάντα μού τελικά💕Where stories live. Discover now