Deel 3

2.1K 99 13
                                    

De hele dag liepen de 2 vriendinnen al lachend door de stad van Amsterdam heen. Nassira is al een aantal keren aangesproken door jongens die haar 'een hele mooie dame' vinden. Zodra een jongen haar alleen al bekijkt ziet ze een donkere gloed over de ogen van Selma heen gaan. Verder schenkt ze er geen aandacht aan en houdt het lekker gezellig. Later plofte ze in een willekeurig restaurant en bestelde allebei hetzelfde. "Eerlijk is eerlijk Selma. Ik heb geen spijt van de keuze die ik heb gemaakt. "Het was echt een leuke dag." Ze begon hard te lachen, vragend keek ik haar aan. "De dag is nog net begonnen schatje." Ik kan niet wachten.
We kwamen weer thuis aan en gooide al onze tassen op de grond. "Nou wat gaan we deze avond doen?" "Er zijn genoeg plekken waar we naar toe kunnen gaan en waar we van alles kunnen doen." "Ik heb totaal geen energie meer laten we eerst wat rusten." Ik trok een huisjurk aan en begon wat te zappen op de tv.
Even later werd ik onbekend gebeld. "Hallo?" "Hey Nassira." "Met wie spreek ik." "Herken je me stem niet? Ach ja het is ook een hele tijd geleden." En er werd opgehangen, het was overduidelijk een mannenstem. "Wie was dat?" Vroeg Selma die haar hoofd uit de wc deur stak. "Ik heb geen idee." Rond 22:30 stond Selma op en begon te roepen dat we ons moesten omkleden. "Selma doe niet zo belachelijk het is bijna middernacht." "Dan begint alles pas." Verward keek ik haar aan. "Yallah opstaan." En ze trok me omhoog. Weer trok ze wat uit haar weekend tas maar dit keer stond ik met open mond toe te kijken. "Nee, nee, nee dat komt volgens mij tot de helft van me kont." "Stel je eens niet zo aan. Het zijn super mooie jurkjes." Laten we niet liegen, ze zijn mooi en je ziet ze glimmen van een kilometer afstand maar ze zijn ook ongelofelijk kort. "Je moet wel of.." en ze beeldde geld uit met haar vingers. En weer had ze me te pakken. Ik kenSelma langer dan vandaag, ik weet zeker dat als ik Selma zou vertellen dat ik het geld er niet voor heb, zal ze zeker weten wat anders vertellen wat 10x erger is. "Je maakt het me wel erg moeilijk." En ik wurmde me in het te strakke jurkje. Ik bekeek mezelf in de spiegel, eigenlijk ben ik best wel blij met m'n figuur, het jurkje valt erg mooi over m'n lichaam heen. Hij valt net onder me kont en is zilver van kleur. "Wauw hij staat je als gegoten." Ik twijfelde heel erg. "Nassira! Je gaat me nu zeker niet vertellen dat je n'm niet leuk vind." Sprak ze me streng toe. "Ja hij staat wel leuk, maar daar kan ik toch niet mee op straat rondlopen." "We zijn op de scooter en je wil niet weten hoeveel jongens achter je reet aan zullen lopen. Letterlijk en figuurlijk." En ze begon weer te brullen om haar eigen grap. En voor de 2e keer deze dag kleedde we ons om en liepen de deur weer uit. Tijdens de rit kroop m'n jurkje steeds omhoog en konden ze zo m'n onderbroek zien. Naast ons stopte een andere scooter met 2 donkere jongens , waarschijnlijk broers en ze begonnen een gesprek met Selma. Ze stapte opeens af en ruilde met een van de jongens van plaats. Ik schrok van haar handeling en verstijfde. "En lekkerding wat mag jou naam zijn?" En hij begon over m'n been heen en weer te wrijven. "Nassira." En ik sloeg z'n hand weg.
Even later zaten we met dezelfde jongens en wat vrienden aan een tafel in een shisha lounge. Er werd gepraat, gevoelde en gelachen. Ik zat er maar stijfjes bij en gaf geen kik, het maakte mij niet veel uit want ik hoef en wil geen deel uit maken van die groep.
"Nassira wil je wat drinken?" Vroeg Selma overdreven aardig, ik rolde met m'n ogen en gaf aan dat ik genoeg heb aan een Redbull. Deze bracht ze me en ook voor de rest bestelde ze wat. Ik nam een slok en vanaf dat moment herinner ik me niks meer...

Machakil.. (voltooid)Where stories live. Discover now