Deel 20

1.3K 82 10
                                    

Hij trok me in een stevige knuffel en gaf me een kus op m'n voorhoofd. Ik zwaaide hem uit en net toen ik naar binnen wou lopen hoorde ik een paar paarden snel weg rennen. Die hoef ik dus niks meer te vertellen. "Beetje privacy teveel gevraagd?" Vroeg ik ze lachend. "Waar heb jij het over?" Vroeg Nasr op zijn beurt. Romaissa besprong me en trok me mee naar de keuken. "Je hebt je eerste vriend!" "Mijn eerste vriend? Hamza en ik hebben geen relatie." "Heb je poep in je hoofd zitten? Tuurlijk wel. Wat had je verwacht? Dat hij je met een snoepring verkering zou vragen." Ik hief m'n schouders op en ging zitten. "Je hebt je eerste vriend!" Gilde ze in m'n oor. "Hoe bedoel je eerste vriend? Wie zegt dat ik hiervoor geen relatie heb gehad?" "Stil maar weer." Later zaten we met z'n allen in de keuken te praten over van alles en nog wat.
"Nasr hoeveel vriendinnetjes heb jij eigenlijk gehad?" Vroeg Romaissa hem. "Teveel om pp te noemen." "Niet teveel dromen Nasr." Zei ik hem. Alhoewel we allemaal weten dat Nasr de dames van zijn schouders moest kloppen. Met Youssef was het wat minder, hij was namelijk niet erg mooi en een beetje gesloten. Maar zodra je hem wat beter kent zou je willen dat je nooit met hem in aanraking wad gekomen. Hij kletst je de oren van het lijf. "Ik weet nog Youssef zijn eerste vriendinnetje." "Romaissa hou je mond." Beet hij haar toe. "Nee nu willen wij het ook weten." Zei ik vastberaden.
"Ze was zo geobsedeerd met Youssef, ze was helemaal weg van hem. Waarom vraag ik me tot de dag van vandaag nog steeds af." Hij gaf haar een klap op het achterhoofd maar ze ging verder. "Om een dag kwam ze hem ophalen om wat leuks te gaan doen. Ze was een Nederlands meisje dus dat vond ze niet zo raar. Toen mijn moeder de deur openmaakte heeft ze haar met open armen ontvangen. Tot mijn vader haar zag zitten op de bank. Youssef werd naar beneden geroepen en hij moest de situatie uitleggen. Onze moeder was door het dollen heen, maar m'mn vader was aan het koken van woede. Om alles af te maken begon Sanne, -dat was hoe het meisje heette- Youssef volop te kussen. Onze vader sprong op en trok haar via haar haren naar buiten. Youssef durfde weken niet naar buiten te komen van schaamte maar ook door de vele blauwe plekken op zijn lichaam. De ouders van het meisje waren van plan aangifte te doen maar mijn vader heeft ze kunnen omkopen. Ze hebben het geld gewoon aangenomen terwijl hun dochter fysiek is aangevallen door een vreemde. Ik heb alles zien gebeuren door boven aan de trap te zitten en alleen mijn hoofd uit te steken. Toen ik zag dat ze haar tong naar binnen bracht ben ik naar beneden gekukeld, door de harde val kon ik minimaal een maand niet kijken met mijn rechteroog. Achteraf is dit één van de leukste momenten uit mijn leven." Huilend van het lachen hebben ik en Nasr geluisterd naar het verhaal, ook bij Youssef kwamen een paar knorrende lachen eruit.
Nasr en Romaissa waren van plan te gaan slapen dus bleven alleen ik en Youssef over. "Youssef ik ben je echt dankbaar dat je me hebt kunnen opvangen, maak je maar geen zorgen ik zoek zo snel mogelijk een andere verblijf plaats en krijg jij je huisje weer voor jezelf." "Ben je gek? Ik vind het juis leuk dat jullie hier zijn. Ik ben altijd maar alleen kn dit grote huis, het is gezellig. Blijf nog een tijdje tot ik en Nasr wat voor jou alleen hebben gevonden." "Dankjewel." "Wat was er net met Hamza?" "Ik dacht dat jullie alles al hebben meegekregen?" Vroeg ik hem lachend. "Wouden we wel maar Nasr was weer Romaissa aan het afblaffen omdat ze te luid aan het ademen was." En ik liep naar de kraan om een glas water te vullen. "Niet veel, hij kwam zeggen dat het zich spijt." Hij hoeft niet teveel te weten en dat geldt ook voor Nasr, ze gaan weer boos worden en lopen schreeuwen over hoe onverantwoordelijk ik wel niet ben. "Weetje dat heel zeker? Je kan het me gewoon vertellen." "Ja heel zeker." Ik draaide me om om de keuken uit te lopen maarYoussef klemde me vast door zijn armen langs me op het aanrecht te zetten. "Wat doe je?" "Iets wat ik veel eerder had moeten doen." En hij begon me te kussen.

Machakil.. (voltooid)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora