Deel 4

1.9K 96 14
                                    

"Selma?" Ik observeerde de boel om me heen, ik bevond me in een bed in een doodnormale slaapkamer. "Selma?" Herhaalde ik weer. Ik stond op en opende de gordijnen, het was al ochtend zo te zien. Op dat moment trok iemand langzaam de deurklink naar beneden en verscheen de zelfde jongen van gisteren alleen was hij nu poedelnaakt. "Goedemorgen schoonheid." Hij liep naar me toe en plante een kun op m'n mond en weer verstijfde ik. Ik stond op om al mijn vragen op hem af te vuren en ik kreeg de schrik van me leven. Het bed was omringd met bloed, heel veel bloed. Geschrokken en nog steeds in shok bleef ik maar kijken naar het bed. Heb ik hier mijn maagdelijkheid kwijtgeraakt, met een onbekende jongen? Allemaal vragen spookte door m'n hoofd heen. En ik rende door het huis. Ik opende alle deuren en voor de 2e keer schrok ik me dood. Selma die heel intiem was met de broer van de andere jongen. "Gatver." "Je bent geen haar beter:" Ze stond op en liep heupwiegend naar het nachtkastje waar ze haar telefoon vandaan pakte, ze ontgrendelde haar telefoon en met open mond keek ik toe. Dit ben ik niet, ik herkende mezelf gewoon niet. Ik slikte, draaide me om en trok langzaam de deur achter me dicht. Ik trof hem aan achter de koelkast met enkel een boxershort. "Jij!" En ik liep dreigend met m'n vinger uitgestoken naar hem toe. "Jij, wat heb jij gedaan." "Precies wat jij wou." Ik gaf m een harde stoot recht op z'n kaak. Eerlijk k voelde me wel Badr Hari man. Ik had wel een klap terug verwacht maar er kwam niks hij draaide zich om en ik bleef daar verbluft staan. En in een milliseconde draaide hij zich om en gaf mee een ultra harde stoot op me oor die werd gevolgd door een oorverdovende piep die maar niet wou stoppen. Ik stortte in op de grond, toen ik me hoofd ophief zag ik ze allemaal boven me staan te lachen en ik greep met me hand naar m'n oor, het gepiep wou maar niet ophouden. Ik leek wel gek maar het deed ongelofelijk veel pijn. "Kom schat." Selma hielp me opstaan, wierp een afscheids kus naar de jongens, ruimde al onze spullen van de bank en zo liepen we samen naar buiten. "Waarom deed je net zo apart?" Ze gaf geen antwoord op m'n vraag en we reden weg op de scooter. Nog steeds had ik m'n hand op m'n oor, het gepiep wou maar niet stoppen. Ik voelde m'n telefoon trillen en nam m op. "Ben ik weer." Het was dezelfde stem als het vorige telefoontje. "Niet zo kinderachtig, vertel wie je bdnt." "Kom je snel genoeg achter, nog even geduld." En weer werd er opgehangen.
"En hoe vond je het vanavond?" "Ik herinner me er niks meer van Selma." "O ja dat herken ik. Gebeurt wel vaker. Je hebt gewoon teveel gedronken." Ze ze alsof het niks was. "Sorry?" "Ja Nassira je had heel wat drankjes op vannacht." Ik wuifde haar woorden weg, ik wil niet altijd de saaie muts uithangen. Altijd moet ik weer de pretbederver zijn, laat ik één keer doen alsof. Ik liep naar de douch en zette het warm water. Ik voel me vies, heel vies. Van een net meisje die zichzelf bedekt naar een meisje dat zichzelf halfnaakt in een lounge vertoond en dat allemaal van de een op de andere dag. Vervolgens verliest ze ook nog eens haar maagdelijkheid. Iets wat ik jaren lang heb beschermd, iets wat mij zo dierbaar was, zonder dat ben je geen dame meer, zonder dat ben je vuil. Niemand gaat mij meer willen, wie gaat nog met mij trouwen?
Ik stap onder de gloeiendhete doch met m'n jurkje en al nog aan. Ik voel me huid branden en ineen krimpen. Wat ik me wel nog steeds afvraag, waarom herinner ik me niks meer van afgelopen nacht? Heb ik echt teveel gedronken? Ik pak een washandje en begin m'n huid te schobben en te schrobben, tot ik m'n huid open zag springen. Na een uur stap ik uit de douche en trek zo m'n kleverige kleren uit. Met nog 1 belangrijke vraag aan m'n hoofd loop ik naar Selma met enkel een handdoekje om m'n lichaam heen geslagen.
"Selma waarom herinner ik me niks meer van afgelopen nacht?" "Weet ik niet." En ze haalde haar schouders op. "Ik herhaal, Selma waarom herinner ik me niks meer van afgelopen nacht." "Domme muts dat je bent. Daar heb ik natuurlijk voor gezorgd." En ze rolde met haar ogen. "Sorry?!" "Ja wat dacht jij dan?" Lachend deed ze alsof er niks aan de hand is en scrolde verder op haar telefoon. Ik greep het ding uit haar handen en smeet het tegen de muur. "Ben je gestoord ofzo?" Schreeuwde ze alsof haar leven er vanaf hing. "Jij gaat mij nu vertellen waarom." Ze deed haar armen over elkaar heen en keek me met rollende ogen aan. "Ik heb het allemaal voor jou gedaan hoor. Altijd doe je weer zo saai, nooit maak je een wat leuks mee. Daarom heb ik wat in je drankje gegooid waardoor je helemaal los zou gaan." Zei ze dit keer wat rustiger. "Belachelijk! Dat slaat nergens op. Waarom moet je daar dan weer wat voor gebruiken. Alsof dat zogenaamd zou werken." "Nou schat ik kan je vertellen dat je heel veel 'fun' hebt gehad deze nacht." En ze greep haar kapotte telefoon van de grond. En ze liet me filmpje na filmpje zien. Met als ik dacht dat het niet erger kon liet ze me het volgende filmpje zien. Ik kuste jongens en meisjes, ik zat op de schoten van jongens en meisjes, ik werd geschuurd en nog veel meer. Zelfs is er gefilmd hoe ik de jongen die mijn eer van me heeft afgenomen aan zijn hand uit de lounge sleur. Ik liep erbij als een hoer, een goedkope hoer, ik fluisterde dingen in z'n oor en giechelde daarna ondeugend. Ik heb hem meegenomen. Ik heb ervoor gezorgd dat ik ontmaagd ben. Het is allemaal mijn schuld, niet die van die jongen, niet van Selma, nee ik heb ervoor gezorgd. Een jongen is en blijf een jongen met zijn behoeftes. Logisch dat als hij word verleid hij ermee in gaat. Wat ben ik toch eens dom. Het is mijn schuld...

Machakil.. (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu