Bölüm 11

2.8K 312 12
                                    


HERKESE İYİ BAYRAMLAR ARKADAŞLAR... BU BÖLÜM SİZE BAYRAM HARÇLIĞIM OLSUN :D ÇALIŞIYOR OLACAĞIM BENİM YERİME DE GEZİN... İYİ EĞLENCELER İYİ OKUMALAR YORUMLARINIZI VE BEĞENİLERİNİZİ ESİRGEMEYİN LÜTFEN (NOT: İYİ BAYRAMLAR MESAJI SAYILMIYOR :D)

Bir zamanlar bir grup kadın köle tüccarları tarafından esir alınmış. Zenginlere para karşılığında satılmak için bir gemiye bindirilmişler. Ancak kadınlar tecavüze uğrayıp satılmaktansa ölmeye razıymış. İçlerinden bir tanesi Tanrıça Frigg'e kendilerini kurtarması için yalvarmış ancak Tanrıça dualara cevap vermemiş.

En sonunda kadınlar gemide bir isyan çıkarmışlar ve onları esir edip yurtlarından ayıran korsanların hepsini öldürmüşler. Lider olan kadın korsan kaptanın başını kesip geminin direğine asmış. "Bizler senin kullarınız. Bizler senin yolundan ayrılmayacağız. Sadakatimiz yalnızca sana olsun. Bize kızdıysan canımızı burada al. Yine de bu kanı sana bağışlıyoruz, Ulu Tanrıçam"

Frigg, dualarına cevap vermemesine rağmen hala sadık bir şekilde kendisine böyle kurban vermelerinden çok etkilenmiş ve güçleriyle kadınların her birini büyülemiş. Böylece sıradan bir insandan çok daha güçlü ve hızlı bir savaşçı grubu ortaya çıkmış.

Kendilerine Matriarkal yani Amazon diyen bu kadınlar Smyrna'nın dağlarında kuzey rüzgârları tarafından korunan bir köy kurmuşlar. Doğayla iç içe olan yaşamları ve güçleri zamanla onlara farklı hayvanlara dönüşme özelliği vermiş. Ruhlarında yatan hayvanlara dönüşebiliyorlarmış.

Ne kadar güçlü olsalar da Amazonlar üreyemiyorlarmış. Ok ve mızrak kullanmada olduğu kadar at kullanmada da iyi olsalar da hastalıklar, savaşlar gibi sebepler sayılarının azalmasına neden oluyormuş.

Bu yüzden doğal düşmanları olarak gördükleri erkeklerden oluşmuş bir köyle anlaşma yapmaya karar vermişler. Gargarianlar ve Amazonlar her senenin iki ayı yalnızca en güçlü savaşçılarının bir araya gelerek cinsel ilişkiye girilmelerine izin verilmiş. Oiorpatalar, yani erkek öldürebilen güçlü savaşçılar doğurdukları çocuklar erkek ise Gargarianlara verir, eğer kız olursa Matriarkallarda kalırdı.

Frigg için öldüren ve Frigg için savaştıkları için başarısızlığa asla müsamaha gösterilmezdi. Çünkü bunun Tanrıçaya hakaret olduğuna inanırlardı. Amazonlar, Frigg tarafından kutsanmış özel bir türdü ve ne olursa olsun Tanrıçalarını yarı yolda bırakamazlardı.

Kareena, bir oiorpataydı. Yani girdiği savaşlarda erkek öldürmüş güçlü bir savaşçıydı. Annesi bir zamanlar Amazon Kraliçesi Karina'idi. Söylenene göre babası da o dönemde Gargarianların en güçlü savaşçısıydı. Ancak Kareena kim olduğunu bilmiyordu.

Karina, destanlara konu olan bir güç göstermişti. Söylentilere göre Karina'nın çiftleşebileceği kişi yalnızca kendisi gibi bir kral olabilirdi. Ancak o dönemin Gargarian kralı henüz yeni tahta geçmiş bir çocuktu. Bu yüzden ona en güçlü adamlarını göndermişlerdi.

İki ay boyunca her gün bir araya gelip birleşmişler. Ta ki Karina hamile kalana kadar. Ondan sonra Kareena doğana kadar bir daha birbirlerini görmemişler. Gargarianların güçlü savaşçısının bir kızı olmuş. Bu, Amazonlar için bir nimet, Gargarianlar için bir lanet gibi görülmüş.

Ancak her şey bununla bitmemiş. Karina, sadece kızıyla yaşayamamış. Bu, acımasızlığı ve gücü dillere destan olan savaşçı âşık olmuş çünkü. Ancak Amazonların âşık olmaları yasaktı. Kadın kadına bir ilişki bile son derece normal görülürken bir erkekle yaşanan aşk ilişkisi iğrenç sayılıyordu. Ancak bütün bunlar Karina'yı durdurmamıştı.

İNLEYEN ALEV 2. KİTAP- FISILDAYAN RÜZGARWhere stories live. Discover now