Bölüm 21

2.9K 328 13
                                    


5 yıl önce:

"Sizler artık anne olabilecek güçte ve yetenektesiniz" dedi Kraliçe Friggrial yavaşça. Elinde büyük asasıyla yavaşça seçilen kızların önünde yürümeye başladı. On cesur kadın. Hepsi birer oiorpata olmuşlardı. Cesur katillerdi ve son derece güçlülerdi. "Türümüzün devamlılığı için sizin gücünüzü ve cesaretinizi taşıyan nesillere ihtiyacımız var"

Kareena, ellerini tıpkı diğerleri gibi arkasında birleştirmiş ve bacaklarını omuz hizasında açmıştı. İfadesiz yüzü ve gözleri direk karşısına odaklanmıştı. Başı dikti.

Friggrial, derin bir nefes alıp verdi. "Bunun zor olduğunu biliyorum" dedi. "Gargarianlar en güçlü savaşçılarını sizinle beraber olması için görevlendirecekler. Anlaşmalarımız gereği erkek çocuk doğuranlar çocukları onlara verecek. Kız çocuk doğurarak bizi ve Tanrıçamız Frigg'i bir kez daha onurlandıracağınıza inanıyorum" dedi ve başını eğerek savaşçı kadınları selamladı.

Amazonların değerli komutanı Katerina, elinde tuttuğu maskeleri teker teker kadınlara dağıtmaya başladı. Hepsini ellerine verdikten sonra geri doğru bir adım attı. "Kurallar çok basit hanımlar" dedi sert bir ifadeyle. "Beraber olduğunuz adamla hiçbir şekilde iletişim kurmayacaksınız. Gargarianlar bizim dostumuz. Onlarla savaşmayacaksınız. Herhangi özel bir temasta bulunmayacaksınız. Öpüşmeyeceksiniz. Sadece uzanın ve işinizin bitmesini bekleyin"

Friggrial başını salladı. "Herhangi özel bir temas ölüme bedeldir" dedi sakince.

Özel temas...

Bir ağaca yaslanmıştı ve sertçe öpülüyordu. Erkek bir elini saçlarından geçirmiş diğeriyle ise beline sarılmıştı. Galen sert davranıyordu. Kesinlikle hiçbir sevecenlik yoktu öpücüğünde. Onun dudaklarını hırpalıyordu. Üzerinde hâkimiyet kurmak istiyor gibiydi.

Özel temas...

Kurallar hayatlarını belirliyordu. Özel temaslar, ölüm demektir diye düşündü. İçindeki kaplansa sanki okşanıyormuş gibi mırlıyordu. Neden onun içindeki ejderhanın bundan çok memnun olduğunu hissediyordu. Sanki az önce öfkeden kuduran yaratık sakinleşmiş gibiydi.

Galen hafifçe geri çekildi. Şaşkın haldeki kadına baktı. Onun bir çocuk doğurduğunu biliyordu ancak daha önce hiç öpülmemiş gibi şaşkın görünüyordu. Genç adam başını iki yana salladı. Tepkileri bile son derece acemi gibiydi. "Şimdi gidip yatmazsan daha da ileri gideceğim" diye fısıldadı.

Kareena, gözlerini kırpıştırdı ve bir süre sanki ne dediğini anlayamamış gibi ona baktı. Ardından hiçbir şey söylemeden arkasını döndü. Çocuklara doğru birkaç adım atmıştı ki durdu. Başını çevirip ona baktı. "Seni pis domuz" diye hırladı ve öfkeyle adam doğru atıldı.

İkisi beraber yuvarlanarak yere düştü. Kareena, ani bir hareketle onu altına aldı ve yumruğunu erkeğin yüzüne geçirdi. Galen'ın yüzü yana savruldu. Ancak erkek hiçbir tepkide bulunmadı. Genç kadın bir elini onun çenesine götürdü ve kendisine bakmaya zorladı.

Neden bu kadar duygusuz bakıyordu ki? Yüzünde en ufak bir ifade bile yoktu. İçindeki kaplan yükseldi ve kadının sivrilmeye başlayan dişlerinin arasından öfkeli bir hırlama yükseldi. "Bir daha beni pis işlerine alet etmeye kalkarsan boğazını parçalarım senin" diye bağırdı.

Galen, ani bir hareketle elini savurdu ve kızın boğazını tutan elini itti. "Sana gidip yat demiştim" dedi sert bir şekilde. "Sözümü dinlemeliydin"

İNLEYEN ALEV 2. KİTAP- FISILDAYAN RÜZGARWhere stories live. Discover now