8. - Tranquillitá! /D./

14.3K 476 14
                                    

Nyugalom! Tranquillità! Nyugalom! Nyugalom!

Ez az új mantrám! 
Szükségem van rá!
Ha már olaszra váltottam akkor tényleg ideges vagyok!
Attól félek ha nyugszom meg hamarosan akkor valaki meg fog halni!
És az a valaki Carlo, Caterina, Camila közül kerül kisorsolásra!

Az első azért ítélte halálra magát, mert hazudott az apjának, lekoptatta a testőröket és elvitte a nővéreit buliba! De milyen buliba! Láttam róla a képeket a neten! Folyt a pia, a drog és minden tele volt fegyverrel. Ha ezzel nem veszélyeztetik az életüket akkor nem tudom mivel. Látszólag jól érezték magukat. Ha rá gondolok már fel akarok robbanni. 
Hát mindhárom megunta az életét??! 

Caterina! Úristen! Az a kép amit Camila feltett. Alig volt rajta ruha... Nem is volt rajta semmi csak egy póló. Na meg az amiben a buliba ment... Még jó indulattal sem nevezhető ruhának. Addig néztem a képét amíg annyira vágytam utána, az édes ajkai és a formás teste után, hogy el kellett mennem kurvázni. Ismét. És akkor kire mosolyog a képeket amik felkerültek? Kire? Pablo-ra! Arra a Pablo-ra aki az esküdt ellenségünk és megakarj szerezni azt ami a miénk. Rengeteg ember halt már meg miatta. Capo akarna lenni de ahhoz legalább 6 embernek ki kellene előle halnia, gyanítom szívesen eltenné azt a hat embert lábalól. Erre azt látom ahogy a fényképen mosolyogva nyújt egy pohár piát - egy olyan pohár piát ami nyilván tele volt tömve parti droggal-  a menyasszonyomnak aki visszamosolyog rá. Legszívesebben odarepülnék és ki tekerném a nyakát mindkettőnek! Lehet, hogy meg is teszem!!

Na de Camila! Majdnem megölt azzal a képpel! Mit képzelt mikor feltöltötte? Az éjszaka közepén felébresztettem Angelo-t, hogy kezdjen valamit a nőjével mielőtt megölöm, de mikor látta a képet csak füttyentett egyet és mikor látta , milyen ideges vagyok, kiröhögött és kizavart a szobájából! Nem értette meg!

Ez a tiszteletről szól! Ha parancsot adok be kell tartaniuk! Tiszteltem Őket annyira, hogy egyiket sem ölöm meg erre így hálálják meg a nagylelkűségemet?! 

Vitto-ról meg ne is beszéljünk! Kötelessége lett volna utánuk mennie, úgy meg pláne, hogy ellenséges területre mentek. El sem engedhette volna Caterinát oda. Erre mit mondott mikor felelősségre vontam? 
"Domenico látnod kellett volna. Olyan szomorú volt és reményvesztett. Ha minden meg van tiltva neki megőrül és Carlo velük volt! Ne hibáztass azért mert egy számomra helyes döntést meghoztam! Caterina teljesen megtört volt. Tennem kellett valamit és én engedtem. Ennyit tudtam tenni érte. A bocsánatodat kérem de nem bántam meg, hogy engedtem neki."

Kétség sem fér hozzá, hogy szépen tudja manipulálni a férfiakat! Jobb lesz vigyázni vele. Mert ha egy olyan gyilkológépnél mint Vitto eltudja érni amit akar, akkor is ha a szemben áll az én parancsommal akkor már nagyobb a hatalma mint szabadna. 
Ez nem maradhat így. Esküvő után majd letörőm a szarvait!

Hangos kopogtatás zavarja meg a gondolataimat. Lorenzo az és azért jött, hogy szóljon az apám hívat. Nem tudom mit akarhat, de elindulok az irodájába.

- Apám! - ülök le a bőr fotelbe.

- Van itt valaki aki beszélni akar veled! Nyomd meg a telefonon az 1-es gombot és hangosítsd ki! - parancsol rám

- Domenico! - hallom a hangot a telefonból

- Alex? - kérdezek vissza meglepetten

Alex a harmad unokatestvérem és már legalább egy éve nem beszéltünk. Annyira nem vagyunk közeli kapcsolatban mivel Ők az "ellenséges terület". Nem lennének azon, de az Ő szülei, apám helyett, Pablo szüleit választották szövetségesnek! Nála volt a buli tegnap!

- Tudom, hogy nem vagyunk épp a legjobb viszonyban.. - félbe szakítom mert nem érdekelnek az Ő gondolatai a rokonságunkról

- Az évezred csúsztatása. A lényeget! - szólok rá erélyesen

- A menyasszonyod és a családja veszélyben vannak! - szól mindenféle kertelés nélkül.

- Hogy érted azt, hogy veszélyben? - apám is erősen ráncolja a szemöldökét

- Pablonak tegnap este terve volt Caterina-val de mikor az öccse odament hozzá azzal meghiúsult az egész. Fogalmam sincs mi lett volna  de azt igen, hogy azt mondta megesküszik rá, hogy ezt nem hagyja annyiban!

- Caterina nem sokára a feleségem lesz. Annyira csak nem lehet hülye, hogy ujjat húzzon a Capo Dei Capi családjával. 

- Csak akkor lenne a családja, ha több soron történne házasság. 

- Camila is beházasodik. Hozzá megy Angelo-hoz. Így az Ő családjuk a mi családunkhoz fog tartozni és a 100%-os védelmünket fogják élvezni. Ha ezt Pablo megkockáztatja akkor az életével játszik. Ha bántja Caterinát én megölöm ez biztos. Ahogyan Angelo se félne lépni ha a menyasszonyának bántódása esne. Ezt nem árt ha elmondod neki. Emellett pedig köszönöm, hogy szóltál. Értékelem! Szép napot Alex!

Mielőtt válaszolhatna kinyomom a telefont. Apám látom nagyon töri a fejét mert erősen, elfehéredett ujjakkal szorítja az orrnyergét. Nem kell sokáig várnom arra, hogy mondjon valamit!

- Meg kell erősíteni a védelmet Los Angelesben! - csak ennyit mond majd int, hogy távozzak! Ez nála annyit jelent, hogy szabad kezet kapok, tegyek ahogyan jónak látom.

Tudom, hogy tennem kell valamit de már csak 2 hét az esküvőig. Nem gondolnám, hogy ennyi időre is kellenne a plusz védelem. Vitto ott van és az ottani emberek is jók. Elegek lesznek.

Csörög a telefonom amit kurvára semmi kedvem felvenni. De mire harmadszorra csörög csak odanyúlok és felkapom.

- Domenico! - mielőtt bármit mondhatnék beleszól az ismerős hang a telefonba és cseppet sem örülök, hogy hallom

- Már vártam a hívásod! Könyörögni akarsz az életedért? - kérdem szemtelenül

- Szó sincs róla. Csak szólni akarok, hogy nem ártana jobban szemmel tartanod Caterinát. Nehogy még a végén bántódása essen. Tudod sok fajta módon ki lehet iktatni valakit. Az is lehet, hogy balesete lesz szegénynek.

- Fenyegetsz?

- Figyelmeztetlek!

- Alexnek már mindent elmondtam. Ha fontos neked az életed és szeretnéd még egy idejig felülről szagolni az ibolyát akkor azt ajánlom ne köss belém!

- Ne aggódj. Amíg mi itt trécselünk jobb ha tudod, hogy mostanra Caterina-val már tegnap este beszéltem. Nem sokat de a lényeget felfogta!

- Ha csak egyetlen haja szála is meggörbül akkor te halott ember vagy! És ne aggódj nem félek a piszkos munkától. Úgy foglak kivéreztetni, hogy minél tovább tudatában legyél annak ki teszi ezt veled. Szevasz Pablo!

Rácsaptam a telefont.

Úgy érzem kell az extra védelem LA-be! Meg is kapják! Személyesen utazom oda és teszek rendet. Ismét!

Most már biztos, hogy meg fogok ölni valakit!

Domenico! ✔Where stories live. Discover now