18. - Interrogatorio! /D./

13.8K 438 6
                                    

Angelo-val elindultunk hogy találkozzunk az osztóval.
Mikor odaértünk minden jó volt. Észrevettük, hogy sokat késik. Ez nem szokott azoknál előfordulni akik akarnak valamit. Már pedig ha ilyen információja van biztos, hogy akar valamit.
De Ő mégsem jött.
Aki jött az az egyik emberünk és szólt, hogy üzenetet hozott amit letett az asztalra. Elolvastuk. Az állt benne, hogy írt egy levelet arra az esetre ha meghalna és hogy az információ ami kell nekünk az Los Angeles-ben keresendő mert ott rejtegették évekig a szemtanút, de már nincs ott viszont onnan indul ki minden. Az emberünk aki hozta a levelet elmondta, hogy pár saroknyira a klubtól találták meg a testét, valószínűleg mesterlövész végzett vele mert szép, egyenes lövés volt ami keresztül ment a fején.
Angelo olyan ideges lett, hogy azt sem tudtam elképzelni, hogy nem robban fel. Dühöngött, őrjöngött, csapkolódott.

- Mi a rosseb bajod van? - kérdeztem mert már engem is felbaszott az idióta viselkedésével

- Caterina! - morogja, mintha minden kérdésre csak ez az egy válasz létezne.Lehet, hogy én vagyok a hülye de kurvára nem értem, hogy mi köze Caterinának ahhoz, hogy Ő ideges. Értetlen tekintetem láttán magyarázásba kezd. - Reggel elmondtad neki, hogy tud valamit az osztó és , hogy itt lesz a találkozási pont. Igaz? - kérdez, mire bólintással felelek. - Na ahogyan kitetted a lábadat a lakásból hallottam, hogy telefonál. Carlo-t hívta és szívességet kért, arra volt kíváncsi, hogy meg tudják-e oldani és megkérte az öccsét, hogy vigyázzon magára. Ez nem gyanús?

De. Mocskosul gyanús de ezt nem mondhatom meg Angelo-nak mert akkor azt hinné, hogy mellette állok és képes lenne kinyírni Cat-et.

Pár órával később mikor már mindketten lenyugodtunk, haza indultunk. A kocsit parkoltam le mikor Ango már ki is ugrott és sietett felfelé. Rossz érzés kerített a hatalmába így siettem utána de a rohadt lift megváratott.

A lakásba lépve láttam ahogyan Caterina-t a falhoz szorítja. Annyira erősen markolta a felkarját, hogy bele fehéredtek az ujjai.

- Engem nem versz át! Kurvára átlátok rajtad! Az egyetlen szerencséd csak az, hogy családtag vagy. Ha nem lennél akkor itt helyben megölnélek!

Tudtam, hogy igazat beszél. Soha nem vontam volna kétségbe ezt , azokután ahogyan Cat-re nézett.

Lerendeztem az öcsémet és néztem ahogyan Caterina hátat fordítva megy fel a szobánkba. Bátor! Alig bírtam visszafogni az öcsémet.

- Nem hiheted el , hogy ártatlan!

- Nem hiheted azt, hogy nem az! Felismerem a hazugokat, és Ő nem hazudott mikor azt mondta, nem tud semmiről, semmit.

- Elsápadt. Láthattad te is.

- Tőled most még én is lesápadok! - sóhajtottam fáradtan

- Nem veszed észre ami az orrod előtt van csak azért mert elvarázsolt a friss punci.

- Takarodj! - lökdöstem a liftig.- Ha még egyszer meggyanúsítod a feleségemet bizonyítékok nélkül akkor esküszöm olyat teszek veled amit még én is megbánok.

Végre elment! Felmentem Cat-hez aki akkor jött ki a fürdőből. Csodaszép volt.
Ahogyan hosszú szőke haja a melle alá omlott és minden lépésnél szépen körbe ölelte őket. A hatalmasra nyílt zöld szemei amik éppen engem figyeltek. A kerek popsija aminek a látványától azonnal felállt a farkam.
Kielégülésért üvöltött amit csak Caterina-tól kaphat meg.
A háta mögé léptem és finoman masszírozni kezdtem a nyakát. Kéjesen nyögött a hozzáértő kezeim alatt.

- Te nem is gyanúsítasz? - kérdezte csukott szemmel de bizonytalanság volt a hangjában

- Nincs bizonyítékom. Ang csak paranoiás. Lépj túl rajta. Ő is túl fog. - mondtam mikor a kezem lejjebb kezdett vándorolni és már a fenekét gyúrtam.

Azért be kell vallanom, hogy az öcsém elültette a bogarat a fülembe.
Majd meglátjuk mi igaz belőle. Kéjes kínzásnak vetem alá az én szépségemet és kiszedem belőle amit kiakarok.
Lehúztam róla a bugyiját és szembe fordítottam magammal. Ő is vetkőztetni kezdett és én hagytam. Mikor már teljesen meztelen voltam végig feküdtem az ágyon és magam fölé hívogattam. Elpirult, annyira édes volt.

- Domenico... - éreztem, hogy tiltakozna de akkor elkaptam és az arcom fölé húztam.

Nyalni kezdtem. Mikor el akart húzódni a karjaimmal magamhoz zártam a combjait így elhúzódni is alig tudott.
Mikor két ujjamat is bevetettem a kényeztetésbe akkor már hangosan nyöszörgött és a hajamat markolva járt a teste az arcomon.
Imádtam. Soha nem találkoztam még olyan nővel aki annyira édes lett volna mint Ő.
Senki nem tud még csak a nyomába se érni.
Éreztem mikor megfeszült a teste és a hüvelye erősen rászorult az ujjaimra. A szexi hangokról már ne is beszéljünk amiket élvezés közbe ki ad. Attól teljesen felizgulok.
Mikor le akart mászni rólam, nem hagytam csak lejjebb csúsztattam egyenesen az ágyékom fölé. Egyetlen lökéssel mélyen belé hatoltam. Most nem finomkodtam. Durván akartam.
Szorítottam a csípőjét és minden lökésemnél keményen magamhoz rántottam.
Csókoltam a száját így érezhette a saját ízét rajtam.
Kibaszott izgató volt.
Eredetileg azért akartam megdugni, hogy kiszedjem belőle az igazságot.
De bassza meg! A Capo- val nőttem fel, a fia vagyok! Csak felismerném ha egy olyan tapasztalatlan nő hazudna nekem mint Caterina. Felismerem mikor hazudik valaki, látom az árulkodó jeleket. De Cat-en semmi ilyesmit nem láttam, pedig az ilyen olyan világosan jön szembe veled mint a napsütés.
Az életemet adnám az öcsémért, de Ő is tévedhet. Amíg nincs bizonyíték , addig nincs vád sem. Márpedig Ang-nek nincs bizonyítéka Cat ellen, így aztán a kéjes kínzás várhat.
Nekem most kell. Ő kell. Azonnal! Éreznem kell, hogy én váltom ki belőle az extázist.
Egyre hangosabban nyögött és sóhajtozott. Egyre gyorsított a mozgásán. A tarkójára csúsztattam a kezemet és magamhoz rántottam a fejét. Nem csókoltam meg, de összeért a szánk.

- Azt akarom, hogy sikítsd a nevemet mikor elélvezel! - morogtam egyenesen a szájába majd megharaptam az alsó ajkát. Onnantól Ő sem tudta türtőztetni magát és hihetetlen hevességgel esett neki a számnak. Vadul csókolt és szívogatta a nyelvemet és éreztem ha így folytatja kurvára nem fogom sokáig bírni viszont semmi esetre sem akartam beelőzni.
Kettőnk közé nyúlva dörzsölni kezdtem erősen a csiklóját. Éreztem mikor rám feszült. Sikított. Imádtam. Kibaszottul sikította a nevemet mikor elélvezett. Ez engem is átlökött a határon.
Akkorát élveztem, mint még eddig soha.

Fogalmam sincs hogyan és fogalmam sincs miért, de Caterina elemi erővel robbantja ki belőlem az érzéseket.
Amiket régen észre se vettem azok most feltűnnek. Amiket régen nem éreztem azokat most újra érzem.
Attól félek, hogy érzéseim kezdenek támadni Cat felé. Ami az én esetemben szörnyű lenne, mert Őt nem akarom elveszíteni.

Mikor a karomban alszik el úgy, hogy közben simogatom a haját, a vállát és közben a bordáimnál érzem a szíve egyenletes dobogását már tudom, hogy elvesztem.
Érzek valamit iránta és ezzel kurvára kezdem kell valamit mert nem tehetem ezt vele.
Akiket szerettem mind meghaltak.
Cat-nél ezt nem fogom végig nézni.

Sajnálom. Nem érezhetek irántad semmit Caterina. - suttogom, majd felállok az ágyból és távozom.




* Interrogatorio - Vallatás! *

Domenico! ✔Where stories live. Discover now