N I O

3.5K 36 4
                                    


Ludwigs perspektiv

Efter att ha dragit in henne i mitt rum "slår" jag upp henne mot väggen. Lämnar kyssar på hennes läppar för att sedan gå vidare ner mot halsen, vissa ställen suger jag till lite extra på. Hon börjar röra sina händer mot min mage för att dra av min tröja, själv medans ja kysser henne kastar jag iväg tröjan. Jag börjar pilla lite på hennes tröja för att sedan dra av den. Byxorna drog vi av fort och jag fortsatte kyssa henne medan jag bar henne vidare till sängen. Jag lägger mig över henne med händer i madrassen.
Vi la oss under täcker och börjar ta av oss våra underkläder.
Och ja, nu hände det. Vårt första ligg;)

-" Ah shiiit " sa jag och rullade bredvid henne direkt efter vi var klara.

- " Jääävlar, du är fan klart den bästa jag legat me säger hon. " Be Proud" fnissar hon till.
Fyfan va hon är sexig, jag börjar rodna till de ord hon sa. Mina händer drar jag automatiskt genom mitt ansikte för att försöka dölja det.

- Ah shit asså, du med HELVTE va bra det var.

20:01
Vi hade satt på oss mjukiskläder för att sedan lägga oss i sängen och kolla på film.

- "Dueee kan ja låna en hoodie av dig? Ja tog ingen med mig någon" Frågar Victoria mig.

- " Jaa absolut ta vilken du vill " svarar jag tillbaka med ett leende.
Jag ställer mig lutad mot väggen för att inspektera henne. Hon är är så jävla snygg. Först stod hon bara i ett par Calvin string trosor och en spets bh och letade efter en hoodie i min garderob. Jag ser hur hon hittar en hon vill ha och sedan sätter på sig den
Hennes hår var uppsatt i en trasslig bulle som hon förövrigt passa riktigt bra i. Nu stod hon där, inga byxor med min hoodie på sig och var skit snygg.

- "Vaaad är de?" Frågar hon mig misstänksamt.

- "Jag kollar bara på hur snygg flickvän jag har" svarar jag tillbaka mot henne. Ett leende bildas på hennes läppar och hon går snabbt mot mig för att krama om mig. Hon är något kortare än mig så hennes huvud myser hon in i mitt bröst. Hon kollar upp på mig och säger

- " får jag kalla dig Ludde?"

- "Om jag får kalla dig Vicci" ler jag mot henne

- " Absolut får du det" svarar hon

Vi båda ler mot varandra och lämnar en svag kyss på varandras läppar.

-" Killarna undrar om vi vill träffa dem lite senare hemma hos Axel" frågar jag henne och kollar in i hennes gröna vackra ögon.

- "Ja den kan vi göra, men kan vi inte kolla lite film först bara, är lite trött"
Jag svarar henne med en nickning och vi börjar kolla film. Tiden gick fort och klockan visade 22:21 och vi var påväg ut mot bilen för att åka till Axel och de andra killarna.

Viccis perspektiv

Väl framme hos killarna hälsar vi på alla en för en, jag och Axel har kommit varandra väldigt nära på senaste. Man skulle nog kunna säga att vi är bästavänner faktiskt. Han ställer alltid upp för mig och finns alltid om det är något jag är ledsen över.

Dante var tydligen här, vi hälsade med vår så kallade knytnäve och vi alla satte oss i soffan. Egentligen skulle de bara vara vi men det började rulla in fler och fler folk. Till slut stod alla upp och dansade och drack i takt med musiken. Låten som spelades var nu "hur kan du säga saker" av min fantastiska pojkvän, brorsa och vänner. Jag och Ludwig slog till med ett strul då och då, varje gång spred sig ett "ooohh" i rummet.
Jag stod och sjöng i takt med musiken tills jag såg det. Ludwig satt i soffan med en klängig liten blond tjej i soffan på sig, han gav mig en hjälp mig blick. Jag tittade bara irriterat på honom för att han ska fatta att JA ja blir avundsjuk. Han är min kille liksom, jag blir lite väl irriterad så jag går ut och sätter mig ensam i köket.
Efter en stund kommer en blond tjej in i köket.
Jag stirrar till på henne men en mycket dryg blick då det var hon som klängde sådant på Ludwig.

Du är min mandy Moore || Ludwig Kronstrand Where stories live. Discover now