A R T O N

2.5K 28 0
                                    


Dantes perspektiv

-" Vad vill du ditt fucking äckel?" Skriker jag åt killen som står framför mig. Bakom mig står Ludwig, Axel, Noel, Valter, Fabian, Carmelo och Camilo

-" Vad jag vill? Du menar vad vi vill? Åh Lindhe, om du bara visste" säger killen framför oss och lägger armarna i kors. Killarna bakom honom följer hans rörelser och försöker se lika kaxig ut. Lyckas gör dem inte direkt, dem ser riktigt patetiska ut.

-" Säg varför du ville att vi fucking skulle komma hit, du slösar vår tid Alexander" ryter Ludwig åt honom, han har gått fram ett steg för att komma närmare Alexander också.

-" Åh lilla Kronstrand, har du bråttom någonstans??Säger Alexander något hånande till Ludwig.
Jag bara känner hur Ludwigs min är hård spänd mot Alex som han kallas. Jag kollar bak på Ludwig som spänner sina käkar enormt, hans händer bildas till knytnävar och han spänner riiiiktigt mycket. Ludwig har alltid varit en kille som lätt går igång på saker, han gillar att slåss och vill helst vinna när det gäller bråk. Om jag känner Ludwig rätt så skulle han hoppa på han vilket sekund som helst, och min tanke var inte fel. En sekund efter så känner jag hur Ludwig bokstavligen hoppar mot Alex för att slå han men dras bort snabbt av Noel och Valter. Eyy Ludde får jag ur mig. Jag hinner även flika in så att det inte skulle bli något bråk.
Alla vi i hans ungdomskrets vet att ja jo han har något teprament. Fast jag har också något stort humör, mitt teprament är nog lika stort som Ludwigs. Bara att jag kan hålla det lite mer inne.

-" Ohojojoj Kronstrand går igång, ska du kanske träffa din flickvän till slampa eller??"
Wow, där var droppen. Nu snacka han om min syster. Jag och Ludwig ger varandra en arg blick, med båda våra käkar spända och knytnävarna redo, och snabbt var vi på honom. Det blir direkt till stort bråk och Alexs vänner börjar skrika och försöker lägga sig i vår fight, men fort går det tills resten av våra grabbar är på Alexs gäng. Nu står vi här, ungefär 12 pers och bara slåss. Slag för slag får Alex ta av mig och Ludwig, han kommer inte åt oss. När jag och Ludwig går ihop, då blir vi starka tillsammans. Att han snackar skit om min syster och alltså Ludwigs flickvän är fuck heller okej. Vi slår och slår tills vi inser, om vi fortsätter kommer han dö. Vi släpper han fort och trycker ner han mot marken

-" Snacka inte skit om min tjej igen ditt fkn sär" ryter Ludwig åt honom. Killarna runt oss har slutat slåss och alla står nu tysta och kollar.
Alex ställer sig snabbt upp med hans otroligt blodiga ansikte. Jag och Ludwig däremot är stil rena, ingen rörde oss. Dock kollar vi upp mot våra vänner och ser deras ansikten. Ojdå..

Vi börjar gå med blickarna brinnandes in i Alex ögon som bara står och glor.
  Jag sätter mig i framsätet och kör iväg.
Resan påväg hem till mig är tyst, men det gör inget. Vi alla är så nära så det blir aldrig tyst när vi är med varandra. Ludwig sitter bredvid mig och jag ser i ögonvrån hur han stäcker sig för att slå på radion.
Ett " JAA" lämnar Ludwigs läppar när låten sätts på. Alla blickar är frågandes på Ludwig och han antar vad vi menar. Låten som spelar är Love Yourself av Justin Bieber, vi alla tycker han är rätt bög därav våra reaktioner när Ludwig blev glad av att låten sattes på.

-" Vadå, de är min och Viccis låt" säger han exalterat och börjar sjunga på låten. Vi alla skrattar lite åt han men han bryr sig inte ett shit, det är gulligt ändå. Alltså att dem har en sådan stark relation, att dem till och med har en gemensam låt.

17:33:
När vi alla killarna klivit ur bilen är vi påväg upp för trappan ledandes till ingången till vår stora villa.

                         Victorias perspektiv

Du är min mandy Moore || Ludwig Kronstrand Där berättelser lever. Upptäck nu