F Y R T I O F E M

1.6K 24 0
                                    


                       Ludwigs perspektiv

Efter att jag fått sms:et av Dante förstod jag vad som var på gång, Vicci har antagligen fått ett av sina utbrott hon får ibland när hon är riktigt sur. Varför fan är hon sur nu.
Men jag sätter mig i bilen och kör snabbt hem till dem, när jag kliver ut bilen och slår upp dörren till deras hem möts jag av värsta bomben, glas över allt och allt är alldeles för stökigt.
Jag kollar förvirrat runt över hela vardagsrummet och trär av mig mina skor och min rödblåa väst. Så nu har jag bara en grå hoodie med svarta jeans på mig.

-" Shit du måste lugna henne Ludwig" hör jag Dante säga som kommer gåendes från köket.

-" Men shit varför är det såhär??" Frågar jag han förvånat

-" Hon fick typ damp för att hon inte hittar det där halsbandet" suckar Dante och gör ett tecken på att jag ska följa efter han. Små omvägar behövs för att komma fram dit Dante vill för att inte trampa i allt glas som ligger utspritt över golvet.
Han går mot dörren som jag snabbt inser är ledd till Viccis rum och öppnar upp den, antagligen trodde han att hon var där, men rummet var tomt.

-" Wtf" säger Dante och kollar igenom alla rum, tills han går mot toan.
När han slår upp dörren möts vi av en gråtfärdig Vicci, hennes armar var täckta av blod och bredvid henne låg ett rakblad.

-" Nej nej nej nej Vicci förfan" säger jag och går snabbt mot henne för att böja mig ner på huk framför henne, hon säger ingenting utan börjar istället gråta ännu mer med sina händer i ansiktet.
Blodet droppar fortfarande från hennes arm och färgar den vita mattan röd.
Jag säger ingenting utan placerar istället mina armar runt om henne och låter min hand smeka hennes över arm.

-" Du lovade att sluta" mumlar jag lågt, jag vill inget illa med det jag säger utan undrar bara varför hon gjorde det, efter att jag yttrat dem få orden kysser jag henne lätt på huvudet.

-" Jag måste hitta det" snörvlar hon till i alla tårar, och det är nu jag känner hur skuldkänslorna börjar komma. Jag tog inte riktigt in det när Dante sa det utan sket i det, då var jag fortfarande sur. Men nu, nu när Vicci säger det. Vad fan reagerade jag så för? Hon skär sig pga av mig? Vad i helvete Ludwig, så här ska det inte vara.. DU är hennes pojkvän, hon ska inte fkn skära sig pga av dig, fyfan. Mina skuldkänslor slog över hårt så jag själv börjar gråta.

-" Jag ska lämna er ifred" säger Dante och ska precis gå innan han vänder sig om igen i dörröppningen.

-" Och Vicci... Aldrig igen" säger han med en förtvivlad röst och lämnar sedan oss själva med dörren stängd.
Vi båda sitter och gråter med varandras närhet, att det nu gått snett för oss känns så fel. Allt har ju gått så bra, och nu krascha allt. Allt pga mig...

-" Förlåt" viskar jag mellan mina andetag jag samlar för att kunna prata.

-" Det är inte ditt fel Ludwig" viskar hon tillbaka och sträcker lite på sig för att vända huvudet mot mig, hon tar sina ena hand för att pilla lite med en hårslinga i mitt hår.

-" Jag gillar inte när du kallar mig Ludwig" viskar jag lite högre och placerar mitt huvud vilat mot hennes axel, samtidigt som jag har mina armar runt om henne.

-" Tror du jag gillar när du kallade mig Victoria?" Flinar hon tillbaka mot mig, jag tar även initiativet att torka bort några tårar som rinner längst hennes kind.

-" Nej det förstår jag, jag var bara fett sur på dig, och jag vet inte ens varför. Det var fett onödigt, förlåt" mumlar jag och tittar lite skamset på henne.

-" Jag förstår att du är sur" säger hon tillbaka

-" Jag är inte sur längre" viskar jag i hennes öra

-" Vad vill du att jag ska kalla dig då?" Slänger hon in efter ett tags tystnad.

-" Älskling" mumlar jag och kramar om henne hårdare, jag vill aldrig släppa henne.

-" Som alltid alltså" skrattar hon till lite.

-" Exakt, där jag känner mig tryggast" säger jag tillbaka till henne, så att hon ska förstå att jag är ledsen över allt jag gjort. Att jag verkligen skäms...

Hon svarar inte utan böjer sig istället fram för att placera en efterlängtad kyss på mina läppar, jag besvarar kyssen väl och pressar våra läppar hårt mot varandra. Efter ett tag är vi tvungna att dra ifrån för att städa upp all röra.

-" Jag älskar dig " säger jag och kollar rakt i i hennes isblå ögon.

-" Jag älskar dig med" svarar hon tillbaka och lämnar en till kyss på mina läppar innan vi drar oss upp, sköljer bort allt blod och går ut för att städa bort allt. Men då har tydligen Dante redan gjort det så vi bestämmer oss för lite fredagsmys i soffan.
Men först måste vi åka till Ica för att köpa massa gott, och när vi väl är i min bil så börjar vi direkt pumpa hög musik. Vicci har kopplat upp sin mobil i högtalarna då det är en självklarhet för oss.

-" Sätt på Travis" säger jag till henne med blicken på vägen.
Hon svarar inte men direkt börjar låten Goosebumps av mästaren Travis spelas.

-" I get those goosebumps every time, I need the heimlich
Throw that to the side, yeah
I get those goosebumps every time, yeah, when you're not around
When you throw that to the side, yeah
I get those goosebumps every time"
Skrik sjunger vi till låten, något vi alltid gör. Och då menar jag verkligen att vi skriker, och har riktigt kul.
Snabbt var vi framme utanför Ica och går in

-" vad ska vi ha?" Frågar jag Vicci

-" Godis, chips o dricka" säger hon glatt, jag skrattar lite åt henne då hon vill ha så mycket. Men det är jag glad över då jag antar att hennes "matlust" är tillbaka.
Hon står och plockar på sig lösgodis och samtidigt kommer det fram två stycken tjejer till mig, antagligen några fans då dem är överhypade.

-" Omg Ludwig heeeeeej" säger dem hur glatt som helst, leendet på deras läppar är enormt och jag kan se på ungefär en meters avstånd att dem skakar.

-" Heeeej" svarar jag tillbaka med ett leende.

-" Får vi typ ta bild me dig??" Frågar dem två blonda tjejerna något nervöst

-" Jaaaa deklart" säger jag och ena tjejen ställer dig bredvid mig i position och jag lägger armen runt henne, den andra tjejen tar kortet och är snabbt klar med kortet. Samtidigt som hon ställer sig bredvid mig frågar hon

-" Vem är du här med?"

-" Min tjej" säger jag och pekar på Vicci som är klar med sitt godis och går mot oss. När jag sa min tjej såg jag hur den ena tjejen leende brast ut till ett litet förtvivlat leende

-" Heeej" säger Vicci glatt när hon kommer till oss, och jag anar att hon förstår att det är fans som jag står och pratar med

-" Hej hej" svarar båda tjejerna glatt och tar kortet med mig

-" Hejdå tack Ludwig, vi älskar dig" säger en av tjejerna och jag svarar med ett " älskar er med" och direkt börjar tjejerna hypa sönder när vi går därifrån.

-" Vad söt du är mot dina fans" säger Vicci och kollar på mig.

-" Jag vet, jag älskar ju dem" svarar jag och kollar lite på henne medan jag tuggar mitt tuggummi.
Vi betalar och åker hem, alltså till Vicci, isch mitt hem. Lägger oss i soffan med allt godis chips, cola och sätter på tv:n för att kolla på något, denna gång blev det filmen Baymatch. Vi skrattar mycket åt filmen men snabbt hann klockan rinna iväg och den visade 01:21. Vicci har även somnat i mitt knä så jag bor henne till hennes sovrum där jag även kröp ner under täcket och somnade.

__________________________

Trååååkigt kapitel, men men. Mycket kommer hända:)

Ig: Forever.hovah

Kommentera gärna vad ni tycker & rösta gärna<3

Du är min mandy Moore || Ludwig Kronstrand Där berättelser lever. Upptäck nu