T J U G O S J U

1.9K 32 0
                                    


                      Ludwigs perspektiv

När vi kommer in på festen hälsar vi på några igenkända ansikten, och sedan sätter oss på några stolar för att snacka med några vänner. Tills jag såg henne.

Vicci

Vi möter varandras blickar, fan vad jag saknat hennes fina ögon. Jag stirrar långt i hennes ögon, och hon stirrar tillbaka. Hennes blick vänds mot Dante som precis lagt märke till henne.

-" Eyy det är ju lillesyrran" säger han och ler mot henne. Hon svarar han med ett leende och skrattar till lite och byter blicken till mig.
Hon börjar dock bli något obekväm av killen som sitter bredvid henne, som är Sebastian. En kille som är med i Alexanders gäng..
Han försöker gång på gång kyssa henne tills jag får nog.

-" Men hon vill fucking inte vad fattar du inte Sebastian? Ryter jag åt han.
Han blänger på mig men försöker ännu en gång, vad fattar inte ungen?...
Dante har också lagt märke till vad Sebastian håller på med, våra blickar ligger surt på han med spända käkben båda två.

-"Sebastian lägg ner innan jag slår ner dig!! får jag ut mig med ett skrik, jag blev allt för provocerad. Det är mitt Ex kan han lägga ner..

-" Vadå? Kronstrand varför bryr du dig. Du är ju inte hennes kille direkt" blänger Sebastian på mig. Jag blev helt till mig av vad han sa, något Vicci också ser ut att bli. Vi kollar på varandra men osäkra blickar, situationen är något obekväm tills Dante kommer in.

-" Det spelar väll fan ingen roll om det är hennes kille eller inte, du märker väll att hon fucking inte vill. En gång till och du ligger nere på marken. Okej??" Ryter Dante åt han aggressivt.

-" Och dels, SeBaStIaN" säger Vicci med tydliga bokstäver. " Så är Ludde mitt ex, och Dante min brorsa. Så om du en gång till rör mig, så kommer det Dante sa stämma in något jävla bra. Uppfattat?"
Säger hon med en kaxig röst, både jag och Dante blev lite chockad över vad hon sa. Men fortsätter diskussionen tills den jobbiga låten som spelats ett tag nu byts, dock till en väldigt jobbig låt..

Love yourself

Min och Viccis blick möts på direkten med ledsamma ögon, jag kollar ner lite mot mina knän som jag särar på och blinkar till för att inte gråta..
Att vara utan Vicci var jobbigare än jag trott, jag har mått dåligt ända sen jag gjorde slut med henne. Jag har varit inne för det mesta och gråtit, inte är jag den som gråter över tjejer. Men Vicci är speciell.
Jag kollar upp igen och möter Viccis vattniga ögon, som snabbt reser sig upp och går iväg. Antagligen blev det för känsligt för henne.

-" Ludde" hör jag en röst säga.
Jag vänder mig om för att kolla vad personen vill

-" Alexander är påväg hit" säger personer, som heter Hugo.
Fuck, var min andra tanke. Min sista tanke var Vicci, H.E.L.V.E.T.E hon gick ju ut..
Jag kollar bekymrat på Axel, Noel och Dante men reser mig snabbt upp för att sätta på mig mina skor och jacka för att bege mig ut. Jag måste hitta Vicci nu nu nu nu.
Jag beger mig ut i det regniga vädret och efter ca fem minuters gående skymtar jag hur en manlig kropp står framför en kvinnlig kropp. Jag kan inte se nån av ansiktena men går med snabbare steg för att komma närmare, och snabbt ser jag. Alexander håller om ett stryp grepp på någon, jag ser att det är en tjej men vem vet jag inte. När jag kommer närmare ser jag. Vicci.
Han håller ett hårt strypgrepp på henne, jag hör inte vad nån av dem säger men jag går närmare med snabba steg i panik.

Du är min mandy Moore || Ludwig Kronstrand Där berättelser lever. Upptäck nu