F E M T I O S E X

1.3K 21 0
                                    


Victorias perspektiv

Att se massor av sjuksköterskor oroliga över ens pojkvän gör en inte direkt  lugnt, utan mer panikslagen.

-" Ni får stanna i väntrummet" säger en läkare till oss obrytt och springer med Ludwig in i hissen bland alla andra läkare. Och där brast det, jag faller sanslöst ner långsamt på golvet med händerna framför ansiktet. Men hindrats fort av Dante som hinner ta tag i mig för att dra in mig i en kram, där jag kan gråta ännu mer. Välbehövlig.
Mina tårar verkar aldrig ta slut, och inte mer med de så är Axel också inlagd...
Dante försöker trösta mig så gott han kan genom att stryka sin hand längst min rygg långsamt.

-" T - t Änk om vI FörLoRAr honom" hulkar jag ostadigt fram och känner hur Dante kramar om mig hårdare.

-" De, de kommer bli bra, Ludwig är stark" svarar han och snyftar till lite. Även han gråter..
Men Dante, oj vad jag hoppas att dina ord stämmer.

-" Hörni vad fuck har hänt????? Varför fan åkte Ludwig precis halvdöd in i ett rum bredvid Axles rum?" Avbryts vi av en stressad Noel som kommer springandes ner från trappan helt andfådd.
Vi stod bara hela tyst och harklade oss något.

-" Hallå???" Säger Noel och kollar med en menade blick på oss.

-" Alexander sköt Ludwig i bröstet" svarar Dante lite dystert.

-" Nej du fkn driver" utbrister Noel med en chockerande blick som brinner på oss.

-" Nej som fan klart jag inte driver" ryter Dante och torkar bort en tår som rinner längst hans kind, om han bryr sig om den tåren ska han notera mig...

-" Fuck asså" skriker Noel ut och slår med händerna i frustration.

1 H senare

-" Hur mår du?" Frågar jag Axel som ligger i sjukhussängen, jag flätar samman våra händer samtidigt som jag snyftar till lite. Mina tårar har än inte slutat helt då jag fortfarande är orolig över Ludwig, han är inte vaken, läkare springer fram och tillbaka, in och ut från hans rum skrikandes på mer hjälp. Till slut så fick Dante nog och rykte med mig in i Axels för att inte se allt som händer, bättre det än att göra mig mer och mer orolig. Dels får vi vara inne i Axels rum då han precis vaknat, medan Ludwig genomgår en operation.

-" Bättre, man blir jävligt trött. Hjärtat behöver ju jobba mera för att orka hålla igång liksom" suckar han som svar och kollar med ett medlidande leende på mig, då han verkar förstå att hela den här situationen är riktig jobbig för mig. Jag känner hur han stryker sin tumme längst min handrygg samtidigt som jag kollar ner i golvet och känner min första tår komma, igen.

-" Åh Vicci" Säger Axel och böjer sig fram lite för att dra in mig i en kram, allt några fler tårar letar sig fram.

-" De kommer bli bra, jag lovar" viskar han och drar sin hand längst min rygg. I Axels armar känner jag mig alltid trygg, han är ju som sagt min bästavän.
Efter ett tag drar jag ifrån kramen och sätter mig bredvid Noel och Dante. Men innan jag sätter mig ner möter jag Noel i en kram. En välbehövlig Noel kram, som alltid är speciell på något sett.

2 H senare

                             Noels perspektiv

Vi har suttit här i Axels rum i ca 3 timmar nu. Inget besked om Ludwig och Vicci är oroligare är någonsin. Det är vi andra också bara att vi inte visar det så värst utåt. Hon har för en början bara suttit hopkurad i den lilla stolen och stirrat, men tillslut somnade hon mot min axel.
Dante har fått nog av en tysta tystnaden och bestämmer sig för att fråga hur det är med Ludwig, och de tar inte lång tid förens han kommer in med en läkare.

-" Eyy Vicci vakna" säger jag och ruskar lite på henne. Snabbt slår hon upp ögonen och sätter sig långsamt upp.

-" Vad?" Frågar hon mig, jag kollar bara på henne med en blick som gör att hon vänder huvudet mot läkaren.

-" Så, hur är Ludwig?" Frågar Dante läkaren. Vi alla sitter redo för att lyssna på det hon ska säga.
Innan hon suckar djupt.

-" Ludwig har blivit svårt skadad, kulan sitter alldeles för långt in för att vi ska kunna få ut den" säger hon försiktigt.

-" Och???" Fortsätter Vicci med en seriös ton vilket får alla att hoppa till lite.

-" Och.." Hinner läkaren säga innan Vicci avbryter henne.

-" Vi har inte all tid i världen, är han vaken??" Skriker Vicci ut riktigt kaxigt, som får läkaren att se lite obekväm ut.

-" Vicci lugn" säger Dante så snällt han kan då Vicci börjar bli riktigt irriterad och nervös.

-" Vadååå lugn, min pojkvän kanske inte lever om ett tag. Likaså med eran vän" ryter hon ut mot Dante och ställer sig snabbt upp för att gå stressat fram och tillbaka.

-" Men så allvarligt är det inte?" Säger jag tveksamt med en fundersam blick på läkaren, som förövrigt ser riktigt orolig ut. " Eller?" Fortsätter jag med. Vafan.

-" Ludwig är så svårt skadad att vi inte vet, tyvärr är det inte många som lyckats överleva en sådan skada han råkat ut för" mumlar hon lite skamset? Men innan jag ens hinner tänka faller Vicci ner på golvet medvetslös.
Dante springer fram till henne medan jag sitter blixt stilla stolen.
Jag kan inte tro det, våran bästa bästa vän kanske inte finns kvar snart???

__________________________
Hoppas ni gillar det!!

Ig: Forever.hovah

Rösta gärna<3

Du är min mandy Moore || Ludwig Kronstrand Där berättelser lever. Upptäck nu