F EM T O N

2.6K 25 6
                                    

                          Victorias perspektiv

Vilka skulle Ludde träffa? Han sa aldrig vilka, bara att han skulle träffa några vänner. Jag undrar verkligen vilka, ska jag fråga Dante? Han borde vet.

Knack knack

Jag knackade på dörren intill hans rum och ett "kom in" hör jag inifrån.

-" Vad vill du?" Frågar Dante mig ifrågasättande

" kan jag komma in?" Frågar jag stirrandes på han. Dante sitter och spelar vid sin dator, me hörlurarna på huvudet och kolsvart i rummet. Det ända som lyser är hans enorma Dator.
Jag tänder nattbordslampan och sätter mig på sängen för att åtminstonde se Dante.

-" Såååå, du vet inte vilka Ludde ska träffa?" Frågar jag med blicken ner i mina händer.
Dante blir tyst ett tag, som om det är något han inte vill säga.

-" Ehhh asså nej han skulle bara träffa några gamla vänner ju" säger Dante tveksamt.

-" Dante ljug inte för mig, jag ser igenom dig. Vilka träffar Ludde nu? Eller vänta.. är Noel och Axel och med?" Nu inser jag att jag börjar låta en aning irriterad. Är inte det självklart, min pojkvän kanske sitter i fara. Och mina bästavänner..

-" Dante svara mig!!! Han sitter ju bara där helt tyst med blicken ner i golvet.

-" Du, du får snacka med Ludde jag vill inte säga för mycket.." svarar Dante mig försiktigt och osäkert.
Jag ställer mig  stressat upp och börjar gå fram och tillbaka.

-" Asså Dante han kanske blir slagen just nu vafan varför är inte du med dem? Ifrågesätter jag honom med en skarp och hög röst.

-" Men kan du fucking chilla Vicci, det var deras problem ja pallar inte lägga mig i det där" ryter Dante lite åt mig.

-" Aa okej dem har problem med några också, PERFEKT Dante" skriker jag och smäller igen dörren med en smäll.
Jag går snabbt med haltandes steg mot köket där min mobil låg för att ringa Ludwig.

Ringsignalen går fram men inget svar får jag, jag försöker ringa igen men kommer inte fram.
I ren panik börjar jag skriva till han på sms istället

                                                  Jag : 18:17
Älskling vart fan är du
Kom igen blir fett orolig
Snackade me Dante, han sa aldrig vilka du träffa. Snälla baby svara mig.

Tiden går och jag är fortfarande orolig, orolig som fan.
Klockan visar sig 20:53 och Ludwig sa innan han drog att han skulle komma hem vid 21:00. Och ja jag menade hem, alltså hit hos mig. Han bor nästan varje dag hos mig. Antingen är vi här eller hos han. Går nästan ingen dag utan att vi träffas.
Jag sätter mig soffan i en oro och väntar på Ludwig. Min blick är bara rakt ut i luften.
Efter ca 20 minuter sittandes i soffan hör jag ytterdörren går upp, jag bokstavligen springer till dörren för att se om det är Ludwig, och ja, jag hade rätt. Men dock en blodig och blåslagen Ludwig.
Jag springer fram till hans armar och omfamnar mig i hans famn, och jag börjat gråta? Var jag så orolig..

-" Älskling vad har du gjort, ditt ansikte. Det är helt.. det är.." gråter jag fram men Ludwig avbryter mig

-" Men gud hjärtat varför gråter du?" Han kollar på mig och drar en slinga av mitt hår bakom örat, han tar även sin tumme för att torka bort några tårar som lämnat mina ögon.

-" Jag blev jätte orolig, du sa aldrig vilka du va med och jag frågade Dante om han visste och deklart han visste men han ville inte säga något, för då skulle jag bli jätte orolig men nu blev jag ännu oroligare när du inte heller svara mig på mobilen. Vart har du varit? Du ljög ju för mig?" Säger jag lågt men placerar samtidigt mina armar runt hans hals, han placerar även sina armar runt min midja.
Jag kollar upp på honom och möter hans blåa fina ögon men samtidigt kan jag inte släppa blicken på hans väldigt blodig näsa och stora blåtira under ögat.

-" Men hjärtat jag sa inget, för.. För jag visste att du skulle bli orolig men jag behövde bara lösa några grejer med några grabbar. Det är lungt jag mår bra" svarar Ludwig mig men jag tvekar på det han säger.

-" Ha, mår du bra? Du är helt blodig och blåslagen. Vi måste tvätta det där Ludde kom" säger jag till Ludwig och tar tag i hans hand för att leda in honom till badrummet. Jag gör så att han sätter sig på toalocket och samtidigt tar jag fram pads med vatten på för att ta bort blodet.

-" Duvet att du är väldigt sexig när du står här och fixar med mig såhär, dels i min hoodie" säger Ludwig vääldigt sexigt till mig. Jag blir något generad av det han säger så ett leende bildas direkt på mina läppar. Jag sitter också gränsle över honom vilket gör att hans händer är runt om mina höfter.

-" Jadu jag vet inte om jag kan säga detsamma när du ser ut såhär men du sa det väldigt attraherande må ja säga i alla fall" svarar jag och slänger en blick på hans ögon och ger han en lätt kyss på läpparna.
Han fnissar till lite efter det jag sa men fortsätter med

-" Ah du är väldigt attraherande nu i alla fall, bjuder du på något ikväll eller?" Säger han med en mjuk och ännu sexigare röst. Jag blir ju helt till mig av det han säger, jag stannar upp i det jag gör medans ett leende sprids på mina läppar. Padsen kastar ifrån mig och rör mig försiktigt mot Ludwigs härliga läppar istället. Han fattar vad jag tänker och bär upp mig ut från toan in till mitt rum. Han lägger mig i sängen med han själv gränsle över mig med hans händer i madrassen. Täcket lägger han över oss men avbryter aldrig kyssen. Jag börjar pilla lite på hans tröja för att få registrerat att jag kan ta av den, snabbt trär jag av hans tröja från hans kropp och han gör detsamma med mig. Byxorna glider långsamt av och Ludwig börjar kyssa mig längst halsen vidare mot magen. Små små stön lämnar min mun och jag känner hur ett leende bildas på hans läppar. Han fortsätter upp tillbaka till mina läppar och drar försiktigt av mina trosor, jag drar av hans väldigt snygga svarta supreme kalsonger och direkt så är han i mig.
Det var en jävligt bra natt det där.

________________________

Vänta nu ett jävla tag här,är det lite sexual tension i det här??? Gissa vems mening hihi!! Btw Linköping var såååå bra, vi hamnade längst fram wiho 🤩

Du är min mandy Moore || Ludwig Kronstrand Where stories live. Discover now