S J U T T O N

2.6K 21 15
                                    



Victorias perspektiv

10 oktober

Ludwig kör bilen påväg till graven. Stämningen är tyst då jag är rätt nere. Mitt huvud vilar på bildörren och min blick är ute och virrar runt i de blå.
Jag känner hur Ludwig placerar sin hand på mitt lår, jag kollar endast ner på hand hand utan att möta hans blick. Handen är utvecklad så som gjort för att jag ska ta tag i den. Det gör jag mer än gärna, jag lägger min hand i Ludwigs hand och flätar samman våra händer. På radion spelas love yourself av Justin Bieber. Låten påminner mig om lite äldre tider, då mitt liv sög. Dagen då min pappa gick bort. Dagen då jag blev dumpat av min första kärlek. Dagen då jag började tappa aptiten till mat och dagen då jag började göra mig själv illa . Aptiten till mat har inte lämnat mig helt. Ibland kan det vara så att jag inte vill äta, men det har blivit bättre. Självskadebeteendet försvann senare efter att mitt liv kraschade ihop. Jag kände aldrig glädje den tiden och valde då att skada mig själv istället, ett tag kan det ha varit skönt den stunden när kroppen först bara känner smärta men sen går över till njutning.
Efter den dåliga tiden så hände det inte så mycket, så mitt liv var bara allmänt tråkigt.
Nu är dock livet grymt, hoppas det fortsätter såhär bara..

Mina tankar flög iväg och så snabbt var vi framme på kyrkogården. Ludwig har redan klivit ur bilen och påväg mot min sida och jag hoppades tillbaka till verkligheten från mina tankar.
Bildörren går upp och jag kliver ut och möts av Ludwigs fina leende med sin hand utsträckt för att jag ska omfamna den. Jag gör vad hans tankar säger åt mig och vi börjar gå mot gravstenen.

( Lyssna på Utan dina andetag av Carolina för mer känsla<3)

Väl framme vid graven står jag först bara och kollar på den, en tår har redan åkt ner på min kind. Ludwigs blick känner jag av i nacken och jag känner hur han drar in mig i hans famn. Jag kramar om honom från sidan och han kramar om mig, efter ett tag släpper jag taget från Ludwig och böjer mig ner mot stenen. Jag lägger min ros jag tagit med mig på hans fina pyntade grav jag tycket vi gjort så fin<3

Det börjar komma allt fler tårar men jag väljer att försöka prata ut mig detta så blir det klart

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Det börjar komma allt fler tårar men jag väljer att försöka prata ut mig detta så blir det klart.
Men först av allt sätter jag på låten " utan dina andetag "

-" Hej pappa. Grattis på din födelsedag. Jag hade gjort allt som krävs för att du ska komma tillbaka på denna jord. Världen är tom utan dig min älskade pappa. Du betyder så mycket för mig, hela mitt hjärta är ditt.
Jag hoppas att du kollar ner på mig varje dag och känner dig stolt över mig, jag kämpar mig igenom varje dag för att försöka få den att fungera.
Dante är världens bästa brorsa som alltid kämpar för mig varje dag. Precis som du sa till oss. Dina sista ord till oss på sjukhuset som lydde - "Dante, kämpa för min prinsessa, gör henne lycklig för mig." Var det sista jag och Dante fick höra din underbara röst säga.
Mamma är oftast inte hemma men jag vet innerst inne att hon saknar dig enormt. Hon är oftast hos sin nya kille så hon kanske inte är med mig så mycket men en ny människa har traskat in i mitt liv och ersätt den platsen.

Du är min mandy Moore || Ludwig Kronstrand Where stories live. Discover now