F Y R T I O N I O

1.4K 23 0
                                    


Victorias perspektiv

Alexander. What the fuck, Alexander? Jag blev skräckslagen, rädd, nervös, spänd, allt på en och samma gång. Antagligen märke dem andra av min skräckslagna och nervösa blick vilket får dem att reagera

-" Vicci vad är det?" Frågar Dante mig osäkert med en fundersam blick, jag svarar aldrig utan stirrar bara ner mot mobilen som är i min hand med nervösa stora ögon.

-" Det ser ut som att något hemskt har hänt " skrattar Ludwig till som sitter med sitt vinglas i handen som han sedan för ner det mot bordet, men Ja Ludwig, något hemskt har fkn hänt.

-" Alexander har hänt" mumlar jag och vänder mobilen mot dem andra för att dem ska se notiserna som ploppat upp på skärmen, chockerade blickar är det jag får som svar när dem ser.

-" Kolla vad han skrev" säger Dante med en irriterad och bestämt ton, blicken skulle han kunna döda någon med, detsamma med Axel,Ludwig och Noel. Mathilda ser mer rädd ut än sur.
Jag gör som dem säger och går in på instagram Dm


Dm

Alexander.fiander
Att ni fortfarande håller ihop, ni är så söta.
Till och med när ni ska fira jul tillsammans, hoppas vinet smakar.

Efter jag läst meddelandet är jag i helt chock, istället för att visa dem andra kollar jag genast upp mot fönsterna, för att förhoppningsvis se någon Alexander stå och göra oss livrädda. Men det är ingen där, stämningen i rummet är tyst, man skulle kunna höra en nål nudda golvet högt.

-" Vad skrev han?" Frågar Ludwig mig intresserat men nervöst.
Jag vänder mobilen långsamt mot dem samtidigt som jag osäkert kollar runt i hela huset.

-" Lås ALLA dörrar NU" säger Dante seriöst och slänger sig upp ur soffan stressat, alla gör samma sak och springer upp och ner för att stänga alla dörrar.

-" Stäng fönsterna också" hör jag Noel ropa från nedervåningen då jag befinner mig på övervåningen, springer snabbt ner för trapporna och möter några andfådda ansikten.

-" Klart?" Frågar Dante mig

-" Ja där uppe iaf, har nån låst balkongdörren?" Frågar jag och skiljer mellan alla fem ansikten som står på rad kollandes på mig.

-" Inte jag"

-" Nope"

-" Nej"

-" Okej men då gör jag det" säger jag och rör mig mot balkongdörren, ljuset som tidigare var har nu förvandlats till mörkt vilket gör att man inte ser ut.
Dem andra har satt sig i soffan igen och jag är snart framme vid balkongdörren som är bakom köksbordet, när jag rycker ner handtaget för att som man alltid gör kollar om det är låst, trots att man vet att det inte är det så möts jag av en dunk i rutan och ser snabbt en äckligt ansikte.
Jag skriker högre än någonsin vilket drar sig åt dem andras uppmärksamhet, jag backar från balkongdörren och inser snabbt vad det är.

Alexander

Hans blå men ändå fula ögon är det ända som lyser upp i mörket på andra sidan rutan.
Jag kollar förskräckt på han och backar och backar tills jag backar in i köksbordet, jag känner även hur ett par starka trygga armar omfamnar mig bakifrån och inser snabbt att det är Ludwig som drar mig åt sidan närmare dem andra som står skit rädda, förutom Dante som står med spända käkben och en sur blick på Alexander som även han står förbannad på andra sidan och andas hastighet. Han har luvan på huvudet och täckt av vatten som droppar längst sin haka då det regnar vilket gör han ännu mer läskig.

-" Kom" viskar Ludwig och drar mig ännu närmare honom, om det ens går. Han står med sina armar omfamnade hårt runt om mig och jag håller ett stadigt grepp om honom, Jag. Är. Livrädd.

-" Vafan hän.." hinner jag viska lågt till dem andra innan Alexander tar initiativet att slå upp dörren med en smäll och in i huset kliver han med en kniv i handen. Vi alla kollar chockerande och nervöst på han och kniven, kniven och han, han och kniven.

-" Alexander fkn dra" ryter Dante åt han och kliver ett steg fram, nu går Dante in i detta mood där han är sur, riktigt sur.

-" Kliv närmare och jag hugger dig" ryter Alexander mot han och höjer kniven i en gest i försvar.

-" Dante nej" viskar jag, men tillräckligt högt för att han ska höra det. Vilket han gör och vänder sin sura blick mot mig, men vänder sedan tillbaka blicken mot Alexander som står redo för att hugga honom.
Jag står och kämpar för att tårarna inte ska svämma över, men känslan kunde inte bestämma denna gång så jag känner hur ett par tårar letar sig fram längst mina kinder, vilket får mig att snörvla till lite.

-" Det blir bra" viskar Ludwig och kysser mig på huvudet medan han stryker sin hand längst min överarm.

-" Du kommer ingenstans med det där Alex, du är riktigt fkn dum i huvet om du gör något" hör jag Ludwig säga kaxigt till Alexander, som går några få steg fram mot mig och Ludwig och kollar undrades på mig, inte Ludwig.

-" Du rör henne fuck heller" ryter Ludwig åt Alexander som står mindre än en halvmeter ifrån mig, jag vågar knappt kolla på han, istället har jag mitt huvud nergrävt mot Ludwigs bröst med mina armar runt om han i ett hårt och stadigt grepp.
Alexander svarar inte utan tar ett myrsteg närmare mig och Ludwig för att föra toppen av kniven längst min käke. Jag blundar hårt samtidigt som jag sväljer för att försöka dölja mina tårar , som jag misslyckas med.
Kniven förs långsamt upp och ner längst min kind, jag bara väntar på att killarna ska säga något, men jag förstår varför dem inte gör det.
Om dem säger något kommer han inom en sekund hitta ett ställe att hugga till på.
Jag hör även hur Mathilda börjar snyftar till, som även hon står och kramar om Noel bredvid oss med tårar längst kinderna.

-" Lilla lilla Victoria, var inte så rädd. Det är bara en kniv" säger Alexander till mig med en förskräcklig röst, som är riktigt obehaglig.
Jag varken svarar eller kollar inte på han efter det han sagt utan försöker få tillbaka andan jag håller inne, då jag spänner hela kroppen pga att jag är så rädd.
I denna sekund undrar jag vart fan Axel är, jag ser bara Dante framför mig, och hör Noel och Mathilda mumla till varandra, men Ludwigs arm gör så att jag inte ser dem.
Men svaret på min fråga fick jag snabbt efter mina tankar

-" Ett ord till och jag fkn skjuter dig"
Jag försöker kolla bak mot Axel som står bakom oss och i handen har han en, en pistol. Riktad mot Alexander.
Snälla bara skjut han nu.

__________________________
Woho spännande!!!!

Ig: Forever.hovah

Rösta gärna <3

Du är min mandy Moore || Ludwig Kronstrand Where stories live. Discover now