F Y R T I O S E X

1.6K 23 0
                                    



Ludwigs perspektiv

19 december

Nån vecka har gått sen vi kom hem från fjällen, och dagen jag hittade Vicci återigen på toan med skärsår. Men hon har L.O.V.A.T mig att aldrig göra om det så jag litar på henne, men men. Snart är det julafton!
Så hela gänget, förutom Vicci och Mathilda, alltså Jag, Noel, Axel och Dante är och handlar julklappar, Vicci har väl sagt vad hon önskar sig, många grejer som inte var det billigaste jag sett men det påverkar ingen av våra plånböcker direkt, men jag har inte tänkt köpa något sak till henne direkt, utan jag har lite mer tankar som snurrar i mitt huvud kring detta.
Men men, vi går runt i många olika butiker för att hitta något. Noel har hittat AirPods till Mathilda, så jag köpte även ett par till Vicci, då det är en av grejerna hon önskar sig.
Bara en liten present innan den stora presenten kommer, Dante har hittat en halvstor tavla som han tänkt rama in en bild på Vicci och deras pappa, plus en LV väska. ( Louis Vuitton)
Jag vet att Vicci velat ha en sådan tavla länge och tjatat sönder på Dante om det men nu har han äntligen hittat den perfekta tavlan, som är vit med en guldram, dels hittat väskan Vicci mer än överdrivet pratar om.
Axel har hittat en svart kenzo tröja som Vicci också tjatat om konstant, och Noel har köpt henne en Daniel Wellington klocka , som hon sagt att hon vill matcha med om hon får en LV väska. Så aa nu har hon allt på sin lilla dyra önskelista. Hur bra pojkvän, brorsa och vänner har hon inte??
Min mobil plingar till och jag kollar vem det är.

Älskling: 16:32
Jag hittade halsbandet❤️

                                                                            Jag: 16:32
                                                                Perfekt hjärtat❤️

Så alla har nog köpt dem perfekta julklapparna nu så vi drar oss hemåt efter ungefär 5 timmar på stan.
Konstigt nog såg vi Alexander i stan idag, men ännu mer konstigt nog gick han inte fram till oss. Utan försökte istället smita undan genom att krypa ner under luvan och vika undan vid ett hörn.

När va väl sitter i bilen påväg hem är det för det mesta tystnad

-" Du Ludwig, kanske konstigt fråga jag vet inte men.." säger Dante och stannar upp lite, han sitter i förarsätet medan jag sitter här bak då Noel fick för sig att vara en barnunge och paxa platsen fram.

-" Är det de ända du ska köpa till Vicci, bara AirPods?" Frågar han mig lite osäkert, vilket jag absolut förstår. För det är ingen vanlig fråga direkt, om man kan säga att det är lite oförskämt att fråga en sån fråga, och Dante känner mig väl då han vet att jag säkert skulle kunna gå igång på frågan, anledningen till hans snälla och mjuka röst.

-" Hahaha nej Dante, jag har köpt en resa till oss" svarar jag och skrattar till lite

-" DU HAR VAD?" Brister Axel ut som sitter bredvid mig

-" Shiit har du?" Frågar Noel

-" Jävlar Ludde" Svarar Dante.

Alla har ett brett leende på läpparna vilket får mig att skratta.

-" Haha, ja det har jag. Till Paris"
När jag yttrat dem orden får jag tre stora ögon stirrandes på mig, herregud förlåt? Tänker jag.

-" Jääävlar Ludwig, tror inte du anar om hur mycket hon kommer uppskatta det där" säger Dante chockat

-" Ja jo jag vet, hon snackar om Paris heeela tiden" säger jag exalterat och slår med händerna på benen, till och med så det gjorde lite ont. Men jag är så fkn peppad på att dra dit, ska bli så jääävla kul, dels att åka till Paris, men att åka dit med my love off my life gör det hela ännu bättre!

_______________________
Jätte jätte jätte kort kapitel, sorry för det! Men det är bara er mellankapiel jag skrev på typ en timme så aa!

Ig: Forever.hovah

Rösta gärna<3

Du är min mandy Moore || Ludwig Kronstrand Där berättelser lever. Upptäck nu