F E M T I O

1.7K 22 4
                                    


Ludwigs perspektiv

Fkn skjut Axel, han är inte värd att leva, är mina första tankar när jag vänder mig om och ser Axel stå och hålla en pistol riktad mot Alexander. Min kropp darrar av nervositet och likaså Viccis, då hon kramar om mig hårt känner jag av hennes nervositet.
Spänningen i rummet är grov så att det går att skära med en kniv, eller Dantes spända käkben. Välj själv.
Alexander står först och endast stirrar innan han höjer händerna och vänder långsamt om för att gå ut från balkongdörren.
Direkt när han smäller igen dörren känner jag hur tyngden i mina armar blir allt tyngre och Vicci ramlar ihop gråtandes på golvet.
Jag böjer mig ner mot henne och kramar om henne hårt.

-" Han är borta nu" mumlar jag och stryker mina händer längst hennes rygg.
Dante böjer sig även ner för at kolla hur hon mår, Axel och Noel sitter med Mathilda ca en meter ifrån oss.  Alla är i chockerande stånd och är först allmänt tysta

-" Vi måste anmäla människan, han är sjuk i huvet" hör jag Noel säga.

-" Ja asså han kan inte fkn göra inbrott i vårat hus, nu är det fan heller säkert här" svarar Dante en aning irriterat.

-" Nån annan dag, kan vi bara skita i allt det här nu o ha fkn kul med varandra. Imorrn är det Julafton, vi ska inte påverkas av den idioten" Hulkar Vicci fram mellan sina stora andetag.

-" Ja det är sant hörni, kom igen vi skiter i idioten  för stunden och har kul" säger jag lite övertalande för att få dem andra på bättre humör.

-" Jag tycker vi fixar oss och sen har vi en god middag så att vi blir på gott humör imorgon. Okej?" Svarar Axel glatt, sådan glädjespridare är vad han här. Man blir så glad av han, vilket alla blev och gjorde som han sa.

                        Victorias perspektiv

Efter att Axel yttrat orden han precis sa blev jag något gladare och ställer mig upp för att gå och fixa mig, men långt hinner jag inte förens Ludwig också hunnit ställa sig upp och drar mig lite närmare honom för att ge mig en snabb men välbehövlig kyss.

18:32

-" Vad ska ja ha på mig?" Frågar jag Mathilda efter att jag precis blev klar med mitt smink.

-" Hmm, eller jo jag vet, fast vänta jag måste hitta bilden du har på dig den tröjan"
"Här"

-" Ta den tröjan fast med svarta tighta jeans, det blir svinsnyggt" uttrycker Mathilda sig och vänder mobilen mot mig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


-" Ta den tröjan fast med svarta tighta jeans, det blir svinsnyggt" uttrycker Mathilda sig och vänder mobilen mot mig.

-" Aa det blir bra" svarar jag och letar i mitt stora walk in closet för att hitta tröjan, där bland annat halva Ludwigs garderob är.

-" Blir det bra?" Frågar jag henne med en osäker blick och snurrar lite på mig för att visa, då jag är osäker på outfiten. Varför vet jag inte, vi ska ju bara käka här hemma liksom.

Du är min mandy Moore || Ludwig Kronstrand Where stories live. Discover now