F E M T I O E T T

1.7K 25 2
                                    


                        Ludwigs perspektiv

10:21

" Godjul älskling"

Säger jag när jag vaknar upp på den fina julaftonsmorgon och kysser Vicci på pannan. Hon sträcker lite på sig innan hon långsamt öppnar ögonen och kollar in i mina ögon med ett litet leende.

-" Godjul hjärtat" viskar hon tillbaka samtidigt som hon fortsätter kolla in i mina ögon, jag tar även initiativet och böjer mig fram och lämnar en stark kyss på hennes perfekta läppar.

-" Ska vi gå upp?" Frågar jag henne ödmjukt och hon nickar till svars och ställer sig upp för att leta efter sin bh samtidigt som hon trär på sig en hoodie plus mjukisshorts.

-" Godjul brush" möts jag direkt av när jag kliver ur Viccis rum plus ett handslag på det, längre in i huset möter jag en blick som får mig känna en varm och trygg känsla.
Snön åker långsamt ner från himlen vilket syns utanför dem stora vardagsrums fönsterna, likaså fina vita julstjärnor med guldiga detaljer hänger längst fönsterna och julgranen är tänd. Julmusik spelar i bakgrunden och om jag inte har helt fel på hörseln är det Mistletoe av tjejmagneten Justin Bieber.
Hela gänget har vaknat och sitter i soffan och snackar, om vad vet jag inte men mysigt ser det ut.

-" Godjul hörniiiii" säger jag med en lite högre röst medan jag går fram mot den stora soffgruppen.

-" Eyy Ludde Godjul brorsan" svarar Noel och ger mig knytnäven.

" Godjuuul" säger Mathilda

-" Godjul Luddeboiii" säger Axel och ger mig mig ett handslag.

-" Vart är Vicci?" Frågar Noel efter allt godjul mumlande

-" Hon kommer" svarar jag och sätter mig bredvid dem andra i den stora soffan.

-" Godjul min fina syster" hör jag Dante säga lite längre bort mot hennes rum, jag slänger en snabb blick mot rätt håll och ser Dante krama om Vicci, söta. Hur syskon kan ha en sådan bra relation, jag hade aldrig kunnat krama om Nelly. Det hade bara varit konstigt, fine jag är överbeskyddande. Men vi har inte en sådan relation som Vicci och Dante har.
Efter ett tag kommer en nyvaken Vicci gåendes mot oss i en snygg svart silkes morgonrock, jag är snabb med att ställa mig upp för att gå fram mot henne och ge henne en mysig kram. Ett brett leende syns på hennes läppar när jag kommer närmare, antagligen läser hon mina tankar med kramen och öppnar upp armarna stort, ännu ett leende kommer till på mina läppar vilket får mig att öka stegen mot henne med mina armar ute i luften för att ge henne en bamsekram, som jag vet hon älskar.

-" Godjul igen älskling" mumlar jag i hennes öra i min så kallade bamsekram.

-" Godjul älskling" svarar hon och kramar om mig ännu hårdare innan hon drar ifrån och kollar djupt in i mina ögon. Efter ett tag stirrandes i hennes vackra ögon får jag inte nog så jag kraschar in i hennes läppar.

-" Skippa gullandet och kom och käka frukost hörniii" hör jag Axel säga med en liten retsam men ändå glad röst, han står och lägger upp julskinkan på ett fint silverfat, samtidigt ser vi Dante stå och lägga upp mackor i en brödkorg.

-" Så det är klart" säger Dante när han samtidigt slår ihop händerna i en smäll. Vi alla sätter oss vid det stora matbordet och börjar plocka på oss lite, men hinner inte långt innan Vicci slår bort våra händer.

-" Vänta vänta, jag måste ta en bild" säger hon och höjer mobilen för att få en bra en vinkel, antar fort att vinkeln inte är bra så hon bestämmer sig för att ställa sig på stolen, vilket får alla att brista ut i ett skratt.

Du är min mandy Moore || Ludwig Kronstrand Where stories live. Discover now