T J U G O T R E

2.1K 28 2
                                    


Victorias perspektiv

18:23

Dörren slås upp och springandes kommer Ludde fram till mig och kramar om mig hårt, jag kramar han hårt tillbaka och vill aldrig släppa taget. Vi båda börjar gråta på direkten när vi såg varandra.

-" Jag har saknat dig så älskling" säger Ludde med hulkiga andetag i kramen" jag drar ifrån och ger han en efterlängtad kyss, som varade lite allt för länge för dem andra killarnas tålamod. Då Axel och Noel sprang med Ludde hit.

-" Jag har saknat dig med hjärtat" säger jag och tråkar bort några tårar från både mig och Ludde. Vi båda skrattar medans vi gråter för vi är så lyckliga över att se varandra. Han sätter sig på sängkanten med sina ögon brinnandes i mina med ett stort leende på läpparna.

-" Amen Ludde vi vill också säga hej till våran bästavän kanske" säger Noel och kliver fram med ett leende och kramar om mig. Jag kan inte hålla emot att släppa några tårar, jag var så glad.
Efter att ha släppt efter kramen kommer Axel fram.

-" Villeeee" skriker han lite smått och börjar skratta medans han böjer sig fram för att krama mig.

-" Aminooooo" svarar jag tillbaka och börjar gråta ännu mer, undra hur jag ser ut nu. Förjävligt borde det vara.
Kramen dras ifrån och killarna sätter sig på stolar runt om sängen förutom Ludde som ligger bredvid mig i sjukhussängen. Han håller om mig med ena armen runt min axel och mitt huvud vilar på hans bröst. Här är man trygg, med sin brorsa, pojkvän och två bästavänner vid sin sida. Den ända som saknas är Mathilda.
En läkare har varit här för att kolla hur jag mår och tagit lite prover osv. Jag får tydligen åka hem i övermorgon.

Näst nästa dag ( torsdag)

Äntligen sitter vi i bilen påväg hem, Jag, Dante, Axel, Ludwig och Noel.
Dem frågade om jag ville ha donken, jag tackade ja trots att jag inte var så sugen.. Aptiten till mat var inte den bästa just nu känner jag.
Jaja
Framme vid donken så kör vi drive in. Dante kör som vanligt och Axel bredvid han i framsätet. Här bak sitter jag Noel och Ludwig och trängs, jag i mitten och till höger Ludwig och vänster Noel. Noel har det dock skönt då jag ligger lutad mot Ludwig då jag är väldigt väldigt trött.
Jag beställde även en Frappe mocka,pommes, chili cheese.
När vi fått maten tog jag några få pommes och drack lite ur frappen. Jag tog upp en chili cheese och bara kollade på den, och sedan förde tillbaka den i påsen.

-" Ska du inte äta älskling?" Frågar Ludwig mig. Jag kollar upp och min blick fastnar i backspegeln där jag ser Dantes blick på mig orolig.

-" Jo, eller jag är inte hungrig" säger jag och kollar ut på vägen.
Han nickar till svars. Resan är något tyst tills Dante sätter på radion., Din idiot av norlie och kkv sätts på.
Alla sjunger med i bilen högt och glada.

-" Dem är så jävla bra" skriker jag till Ludde

-" Vi känner dem" skriker han tillbaka.

-" VA?" Är det ända jag får ur mig när jag hör vad Ludde säger. Men det är egentligen inte så konstigt, jag menar. Hov1 är ju väldigt stora så dem känner säkert många stora kändisar..

När vi dumpat av Noel och Axel är vi påväg hem.

Jag slänger av mig mina skor och jacka och går med snabba steg mot mitt rum för att klä av mig så jag kan ta en efterlängtad dusch.
Efter duschen trär på mig mina underkläder och Ludwigs stora sköna hoodie, slänger upp håret i en slarvig bulle, tar mitt täcke och slår mig ner i soffan i vardagsrummet. Slår på Riverdale som jag saknat så mycket. Ludde kommer även gåendes mot mig och kryper ner under täcket bredvid mig och håller om mig. Just nu vill jag bara vara här och mys med han, ingenting annat. Bara vi två, eh plus Dante:)

                          Ludwigs perspektiv

Äntligen äntligen äntligen kan jag och Vicci ligga och mysa igen. Som jag saknat så, det är nu jag inser att ett liv utan henne inte går. Jag vill att det är hon som är mamman till mina barn, jag vill att det är hon som jag sätter mig på knä framför med en ask i handen och frågar om hon vill gifta sig med mig och det är hon jag vill köpa vår egna lägenhet med. Eller hur, det spelar ingen roll. Bara det är jag och Vicci så är jag nöjd.

Lite tråkigt kapitel men TACK! Tack till det som läser, även fast det inte är så många så blir jag glad över att se hur det växer varje dag❤️ Kommentera gärna vad ni tycker och vill ska hända:)

( juste jag orkar inte läsa igenom detta kapitel så om det är något slarvfel så förstår ni❤️)
Puss<3

Rösta gärna<3

Du är min mandy Moore || Ludwig Kronstrand Where stories live. Discover now