N I T T O N

2.1K 25 2
                                    

Victorias perspektiv

"Tills jag såg henne"

Den så kallade främlingen i motståndare laget får mig att bilda en riktigt sur blick.
Det är hon, hon som alltid kladdat på Ludwig på alla fester och hon som sa till mig att dem kysstes, trots att dem inte ens gjorde det???

Valter får för sig att vara domare i spelet.
Han tar fram en stol han kan stå på för att komma högre upp en alla andra.
Min blick vänds mot bordet som är fyllt med röda  platsmuggar med öl i. Pingisbollarna ligger i mitten av bordet. Båda lagen tar några bollar och en publik har bildats för att kolla vårat intressanta spel, det är säkert över 100 pers här, och ca 70 som står och kollar på oss. Tur att killen som har festen bor riktigt stort med en väldans stor tomt.
Valter höjer armen för att få allas uppmärksamhet och det lägger sig en tystnad över oss alla. Musiken hör man dunkades inifrån. Låten som spelas är hur kan du säga säger av killarna, alltså Hov1!
Valter kollar på alla oss för att se vilka lagen består av, ett leende sprids på hans läppar tills han säger.

-" Okejjj dem två mästrarna möter varandra, detta lär bli intressant!! Höjer han rösten och alla börjar skrika " woooooooooow"

-" Låt Dantes lag börja" påpekar han. Alltså mitt lag.

Dock tar jag plats för att börja. Stämningen är tyst och spänd. Jag för pingisbollen mot min hand och studsar bollen mot bordet innan den prickar en av muggarna.
" STRIIIIIKE" skriker Valter ut.
Folk börjar skrika och jag rätar på mig stolt innan jag möter Ludwigs blick och ger han en blink med ena ögat.
Mathilda tar upp muggen och klunkar.

-" KLUNKA KLUNKA KLUNKA" börjar folk i samma stämma och Mathilda slår ner glaset hårt i bordet med ett tecken av att hon druckit upp.

Mathildas tur att kasta bollen, stämningen är återigen tyst. Dock hör jag ett litet flinande skratt från det andra laget. Min blick vänds mot Ludwig som står obekvämt med den otroligt jobbiga tjejen lite klängandes på han. Mathilda har fortfarande inte kastat bollen än så jag slänger ur mig när det är som tystast.

-" Hörru tjejen det är min pojkvän du klänger på"
lite kaxigt och högt.

Ett " OOOOOOOH" släpps ut i "publiken" tjejen som jag hört heter Stephanie kollar lite kaxigt på mig men jag ger henne min otroligt bitchiga blick medan jag går till Ludwig med kaxiga steg och  lägger mina händer på hans axlar, han placerar sina händer på min midja och vi börjar direkt strula. Publiken börjar jubla åt oss. Jublet pågår länge och jag drar ifrån för att kolla på Ludwig. Han ler mot mig medan han viskar något i mitt öra

-" Fan vad jag älskar din attityd" säger han till mig lite sexigt, jag ler medan jag biter mig själv i läppen.

-" DET HÄR KALLAS KÄRLEEEEK" hör jag Mathilda skrika, hon är något full. Mitt huvud vänds mot henne som satte igång publiken igen med ett jublande. Men ett ännu högre jublande höjs när Noel attackerar Mathilda med hans läppar.

-" EYYYY" skriker jag som fortfarande står fast vid Ludwig.

-" TA HENNE NOEEEEL" skriker Ludwig efter mig.

-" EYY NOEL ÄR IGÅNG" hör jag Axel skrika och Dante skrattar efter. Alla i hela huset skriker av ren lycka. Alkoholen i våra kroppar har börjat ta över, därav hypen i alla.
Flike drog ifrån strulet och höjde armen med muggen i handen. Folk börjar skrika men jag bara skrattar åt Mathildas chock efter att han strulade upp henne.
Folk börjar röra sig inåt då det börjar bli kallt. Ludwig, Axel, Noel och Dante sätter sig tråkiga i soffan för att chilla lite. Men jag och Mathilda däremot drog ut mot dansgolvet för att släppa loss.
Vi står och dansar till låten Five More Hours.
Den här lyan är heeelt galen. Huset är helt släckt med "disko lampor" lysandes hit och dit. Stämningen är sjuk, golvet är fullt av folk som står och skriker till låten

This right here is my type of party
Five more hours, we're just getting started
This right here is my type of party
Five more hours, we're just getting started
(Five more hours, we're just getting started)
Dropp

Man märker hur alla laddar inför droppet, och när det väl kommer känns det som hela huset ska rasa. Så mycket dunsar folk i golvet.
Jag känner hur Ludwig,Axel, Dante och Noel sitter och skrattar åt mig och Mathilda som är helt galna här ute på dansgolvet. Vi dansar inprincip rakt framför dem.
Jag står och hoppar men störs av att någon knackar mig på axeln, jag vänder mig om med en undrade tanke vad personen vill mig.
När jag vänder mig om ser jag henne, den slynan..
Mathilda stannar också av synen hon får.
Stephanie som hon heter står bakom mig kaxigt med armarnas i kors och hennes lilla squad med tre stycken tjejer bakom henne.

-" Vad vill du?" Frågar jag henne med en suck.
Låten som nyss spelades byttes till Man of the year av Jireel vilket gjorde att det blev något lägre ljud i huset så nu kan vi prata med vanlig ton.

-" Jag gillar inte att du pratar med mig sådär som du gjorde där ute ditt äckel" säger hon med en kaxig och rätt hög ton till mig.
Jag vänder min blick mot Ludwig och dem men han ser inte situationen jag är i just nu, hans sitter och snackar med någon främmande kille. Däremot ser Axel vad som händer. Han sitter lutad mot soffan men böjer sig fram långsamt när han ser mig stå med Stephanie och ger mig en orolig blick.

-" Kläng inte på min pojkvän då?" Svarar jag henne kallt med blicken tittandes rakt in i hennes fula ögon. Hon ser bara ut som en fjortis som ingen gillar, vad gör hon ens här är min tanke..

-" Ursäkta? Man märker att han gillar mig mer än dig" säger Stephanie och vrider lite på huvudet ännu kaxigare.

-" Ah okej är det därför jag och Ludwig är tillsammans?" Frågar jag henne, jag försöker hålla mig så lung som möjligt. Men snart kommer jag koka. När jag går igång nu för tiden efter olyckan brukar jag få skit svårt att andas, därför försöker jag hålla mig så lung som möjligt.

-" Jag lovar gumman, han gör snart slut med dig. Jag får alltid som jag vill lilla du" säger hon, trots att jag är lite länge än henne? Okej okej.

-" Okej vi får se när den dagen kommer, han faller inte för tjejer som du" får jag ur mig. Men vadå, jag säger sanningen. Vem fan vill ha någon som henne. Hon ser ut att ha en hel highligt palett i ansiktet, plus att hennes bronser ser ur som klumpig oboy. Hon ser rent ut sagt som skit.

-" Dagen kommer snarare än du tror, ingen vill ha en slampa som dig"

-" VAD FUCKING KALLA DU MIG" hinner jag skrika ut till henne innan jag ligger på golvet och kan knappt andas... Är det nu jag dör?



Gillar inte direkt den här Stephanie..
Hehe

Rösta gärna<3

Du är min mandy Moore || Ludwig Kronstrand Where stories live. Discover now