S E X T O N

2.8K 25 1
                                    


Ludwigs perspektiv

Morgonen efter sexet är ju det bästa. Vicci är riktigt bra i sängen och känslan efter asså. Den är obeskrivlig! Dock under sexet så behövde vi anpassa oss lite då hon hade ont, vilket hon inte ville erkänna men jag märkte det. Men nu ligger jag här med hennes huvud på mitt bröst och sover. Jag ligger bara och tänker på allt och ingenting. Men det är rätt skönt, att ha sin älskade nära sig och bara tänka. Tänka på framtiden liksom.
Jag sträcker mig smidigt för att inte väcka Vicci efter min mobil för att kolla klockan.

11:38

Shit har vi sovit så länge, då kanske jag kan väcka henne ändå. Efter ett försök att väcka henne inser jag att det inte går, hon är för trött. Så jag bestämmer mig för att gå upp och göra lite frukost på sängen åt henne.
Jag sätter på mig mina gråa mjukis byxor och bar överkropp för att lämna rummet och gå ut i köket.
Väl inne i köket möter jag Gabriella. Vicci och Dantes mamma.

-" Godmorgon Ludwig, hur mår du?" Frågar hon mig trevligt.

-" Det är bara bra med mig, min flickvän i lika med din dotter ligger där inne helt död och sover så jag tänkte överraska henne med lite frukost på sängen" svarar jag henne medan jag tar ut juice från kylskåpet.

-" Så snällt av dig, du är en bra kille Ludwig. Du anar inte hur mycket hon pratar om dig hur fantastik du är" säger Gabriella till mig medan hon står och skär någon grönsak.
Ett leende bildas på mina läppar samtidigt som jag stäcker mig efter två glas att hälla upp juicen i.

-" Vad glad jag blir av att höra det, hon betyder allt och lite till för mig" svarar jag henne och möter hennes blick med ett leende. När hon kollar upp på mig blir hon en aning chokad. Antagligen över blåtiran jag har i mitt ansikte. Men hon väljer att inte fråga mig vad som hänt vilket jag respekterar stort.
Hon besvarar mitt leende och ler tillbaka.

Jag tar fram två mackor ur frysen och sätter dem i brödrosten för att sedan ta ut dem igen och lägga på pålägg. I skåpen letar jag efter en bricka jag kan lägga allt på.
Gåendes mot hennes rum med brickan i mina händer möter jag en morgontrött Dante.

-" Tja" är det ända jag säger  och han svarar med ett Sho.

Dörren till hennes rum slår jag upp och gör lite plats för brickan i sängen så att jag kan väcka.
Jag kysser henne smått på pannan några gånger

-" Godmorgon älskling dags att vakna nu" säger jag till henne medan jag lägger mig bredvid henne. Jag känner hur hon vaknar till och vänder sig mot mig. Hennes blick är i mina ögon i ca två sekunder innan hon hittar blicken på något annat.
Hennes ögon lyser upp av glädje, antar jag.

-" Åh har du gjort det här"  frågar hon mig medan hon sätter sig upp i sängen. Jag följer hennes rörelse och svarar med

-" ah bara för dig mitt hjärta" säger jag och smeker min hand på hennes rygg.

-" Gulligt av dig. Tack så mycket" svarar hon mig och kysser mig lätt på mins läppar.

-" Åhhh mina favoritmackor, du känner mig allt för bra" säger hon medan ett skratt lämnar hennes läppar. Jag ler endast mot henne och tar sedan min macka för att äta. Stämningen är tyst för ett tag men inte stel någonstans, bara en rätt skön tystnad.

-" Duueeee, idag är det fem år sen min pappa dig och jag skulle gärna vilja besöka hans grav, men.. jag vill helst inte göra det själv. Dante vill alltid göra det själv och att gå med mamma blir för känslosamt. Duuu, du skulle inte kunna följa med mig? Som mitt stöd, det skulle verkligen behövas" frågar hon mig lågt med blicken ner i madrassen. Jag märker att ämnet för henne att prata om är känslosamt, och det har jag grov empati för. Absolut.

-" Det gör jag mer än gärna, jag finns alltid här för att stötta dig. Jag är alltid vid sida hela tiden okej?" Säger jag till henne mjukt och placerar min hand på hennes lår.
Hon lägger sin han på min och våra händer flätas om varandras.

-" Tack hjärtat" viskar hon till mig, ämnet är verkligen känsligt för henne att hon nästan börjar gråta bara av att tänka på det.

-" Alltid vid din sida" svarar jag henne och placerar en kyss på hennes kind.
En tår lämnas hennes öga så jag bestämmer mig för att lägga brickan på marken så jag kan omfamna henne i min famn. Hon måste veta att hon alltid kan komma till mig om det är så att hon är ledsen, och det hoppas jag hon vet.
Mina armar är runt om henne och hon placerar sin ena arm runt min mage och sitt ben gränsle över mig. Små snyftningar lämnar hennes mun och jag kramar om henne ännu hårade.

-" Tack för att du alltid finns för mig älskling, jag uppskattar det enorm" säger hon till mig med tårarna i halsen.

-" Allt för dig, hoppas du förstår att du alltid kan komma till mig vid sånna här tillfällen" svarar jag och lämnar en kyss på hennes panna. Hon nickar till svars och där ligger vi, under täcket i det mörka rummet i kanske 40 min.

12:40

En timme senare så sitter vid och fixar oss. Jag tar på mig en svart t-shirt med svarta Jeans och skor plus en keps som jag tog på senaste.

 Jag tar på mig en svart t-shirt med svarta Jeans och skor plus en keps som jag tog på senaste

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vicci hade på sig sin älskade outfit, som hon älskar. Som hon lever i.

Vi går tillsammans in på toan för att borta tänderna

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vi går tillsammans in på toan för att borta tänderna. Hon kollar på mig med ett flin medan hon har tandborsten i munnen. Hennes flin övergår till skratt och ja börjar också skratta.

-" Haha men vad är det" skrattar jag åt henne.

-" Nej inget" skrattar hon till mig
Hon är så fin, speciellt när hon skrattar. Min fina tjej!

-" Hallå baby kom, vi tar en bild. Vi har typ inga tillsammans" säger Vicci till mig. Hon ställer sig till rätta med mobil framför ansiktet. Jag ställer mig närmare henne och hon lägger sin arm lite över mig.
Bilden blev riktigt bra, väldigt fin faktiskt.

12:58

Jag och Vicci sitter nu i bilen påväg mot graven.



Tjohejjjj vem är sämst på att uppdatera jo jaaag hehe. Nu kommer det hända lite mer grejer!!!

Hope you like it<3

Du är min mandy Moore || Ludwig Kronstrand Where stories live. Discover now