S E X T I O F E M

1.4K 24 3
                                    


                        Ludwigs perspektiv

-" Men neeej vi går till Victoria secret" säger Vicci som står ungefär 3 meter framför mig på dem stora gatorna med massvis av butiker vid kanten.

-" Men vad ska du göra där inne? Jag vill till Dickie" svarar jag så högt jag kan för att överrösta den höga trafiken här i Paris.

-" Jag måste köpa underkläder" svarar hon och putar lite med underläppen, då hon vet exakt att jag inte kan stå emot den sidan. Så jag suckar och går mot henne, hon ler stolt vilket får mig att blänga på henne.

-" Ja vet att du älskar mig det är lugnt" säger hon ironiskt och ler. " Tvek på den" mumlar jag fast med ett litet leende fastklistrat på mina läppar.

-" Ludwig!!" Säger hon och slår till mig på bröstet med en öppen och chokad mun, vilket får mig att endast brista ut i ett skratt.

-" Haha ja skoja älskling jag älskar dig" säger jag och kysser henne på kinden. " Jag vet" svarar hon självsäkert, men jag kan se ett litet litet leende hon inte direkt kan dölja.

-" Jag vet att du gillar när jag säger det, jag ser igenom dig älskling" säger jag med ett brett leende.
Även ett leende spricker upp på hennes läppar fast än hon har kvar blicken på vägarna framför oss.
" Kanske" svarar hon och vänder huvudet mot mig, jag svarar henne endast med en kyss och innan jag ens vet om det är vi inne på Victoria Secret.
Efter ett tag letande får Viccis otåliga sida nog och vill lämna butiken. Men jag stoppar henne.

-" Neeeeeej, nu har du tvingat in mig hit och då ska du köpa iallafall ett par" säger jag och drar henne i armen intill mig.

-" Men det finns inga som är bra" mumlar hon, trots att hon säkert inte ens kollat på hälften av underkläderna. Jag känner henne alldeles för bra för att veta att hon bara kollat i halva butiken men ger upp för att det första plagget hon ser inte är tillräckligt snyggt. Typsikt Vicci

-" Behöver ni hjälp med något?" Hör jag en tjejröst säga bakom oss, konstig nog pratar personen svenska. Vi båda vänder oss om och ser en mörkhårig tjej med skarpa ögonbryn och lösfransar som hon skulle kunna flyga med. Jag har aldrig gillat tjejer med för mycket smink, därför fastna jag för Vicci. Någon som är normal, som inte pimpar sig alldeles för mycket.

-" Ja jag tror denna dam behöver hjälp med underkläder" svarar jag glatt och kollar på en butter Vicci som står vid sidan om med armarna i kors.
När jag kollar tillbaka på tjejen antar jag att hon kollar på Vicci eftersom det är hon som behöver hjälp men hon släpper aldrig blicken ifrån mig.

-" Absolut" svarar hon och ger mig en genitiv glad min, som är lite skrämmande då hon biter sig själv i läppen och granskar min kropp. Något Vicci verkar lägga märke till då hon närmar sig mig och trycker sig intill mig.

-" Det är våran populäraste kollektion" säger tjejen och håller upp ett par svarta spetts stringtrosor och Bh " Jag har faktiskt på mig ett par nu" fortsätter hon med och ler mot mig, och lägger inte en blick på Vicci. Situationen gör mig något obekväm så jag lägger armen runt om Viccis axlar som också verkar förstå sitsen, så hon lutar huvudet mot mitt bröst.

-" Vad tycker du om dessa älskling?" Frågar jag Vicci och drar ut lite på ordet älskling, för att förtydliga det hela. Hon kollar med en ganska osäker blick på mig innan hon nickar långsamt.

-" Bra, då tar vi dem" säger jag och kollar lite skrämmande på tjejen. Hon nickar och blinkar flera gånger med fransarna, när som helst flyger hon iväg. Jag lovar.
Tjejen rör sig mot kassan och jag och Vicci följer med lite långsamt efter.

Du är min mandy Moore || Ludwig Kronstrand Where stories live. Discover now