S E X T I O S E X

1.5K 23 17
                                    


Victorias perspektiv

-" What the fuck?" Säger jag med stora tydligen bokstäver, Dante flinar endast innan han öppnar munnen.

-" Supriiiiise" är det ända han säger och skakar händerna i en alldeles för pinsamt gest, och innan jag vet ordet jag försöker säga ser jag hur en grupp hoppar på mig och kramar om mig hårt.

-" Villeeeee" hör jag en av personerna säger bakom mig, snabbt vänder jag mig och ser Axels ansikte poppa upp. Jag kollar med stora ögon på honom, vad hör han här? Eftersom att det är värsta klungan av folk på mig just nu vänder jag mig lite klumpigt om och ser både Valter,Nelly,Mathilda och Noel stå där med glada ansikten. Jag kollar frågandes på människorna som är mina bästavänner, men vad dem gör här har jag ingen aning om.

-" Va, va hör ni här?" Frågar jag och kan inte motstå ett leende.

-" Vi överraskar dig, vi ska vara här med er ända tills ni åker hem" svarar Mathilda stolt och dem andra nickar instämmande.

-" Eh, eh okejjj vet Ludwig om det här?" Frågar jag, många frågor snurrar runt i mitt huvud nu. Självklart är jag skit glad över att dem är här men förvirrad är något jag är.

-" Ja det är klart, vill du inte att vi ska va här eller?" Hör jag Dante flika in med och går mot mig som innan stod lutad mot receptionen, han lägger armen runt om mina axlar och hånflinar åt mig.

-" Jo de är skit kul att ni är här, jag är bara jävligt chokad" svarar jag och skrattar lite halv stelt innan jag börjar krama om en och en.

-" Vart är Ludwig?" Frågar Valter efter att vi drar ifrån kramen.

-" Bakom dig" hör jag någon säga, som inte är någon mindre än Ludwig.

-" Tjenare brorsan" säger Valter när han vänt sig om och ser den oerhört trötta gestalten komma gåendes mot han.

-" Tja bror" svarar Ludwig och gör deras så kallade bro-hand slag, som han gör med alla killarna plus en kram på Mathilda.

>

-" Hörni vad ska vi göra imorgon då?" Frågar Dante oss alla som sitter samlade runt matbordet på restaurangen Noel älskar, som även blivit min och Ludwigs favorit så varför inte ta med alla hit.

-" Jag tycker vi drar till Eiffeltornet" slänger Mathilda in som förslag, något jag och Ludwig totalt glömt bort att besöka. Alla instämmer intresserade nickandes och "ja det gör vi".

>

-" Nej lägg den här istället" utbrister jag och kollar seriöst på Noel som får för sig att den stora filten vi alla ska dela på ska ligga under trädet i skuggan, trots att det är ungefär 12 grader ute nu på kvällen.

-" Men det är skönare i skuggan" säger Noel bedjande, men alla klagar endast emot, vart han finner skuggan har jag inte blekaste aning om.
Då det är en väldigt fin kväll ute är solnedgången precis bakom Eiffeltornet. Till slut så får vi alla som vi vill, rakt framför Eiffeltornet, med solnedgången bakom.
Den stora filten som är blå åker långsamt med hjälp av vinden ner mot gräset, och ner slår sig alla. Valter tar fram den brun/beiga korgen vi har allt fika i.
Vi snackar om allt mellan himmel och jord, kastar jordgubbar på varandra, tävlar om vem som prickar munnen med vindruvor, såklart vann jag och Mathilda. skratt och tårar är på plats som vanligt och vi har det såå trevligt, stämningen är så jävla härlig, man vill aldrig att denna stund ska ta slut. Plötsligt tystnar alla för en sekund men lång tid tar det inte fören Ludwig öppnar sin mun.

-" Victoria" säger han plötsligt och vänder sig mot mig så vi sitter rakt mot varandra, jag tar han väldigt seriöst när han säger Victoria, inte Vicci, inte älskling. Utan Victoria.

-" Aa?" Frågar jag lite fundersamt, men innan jag hinner fråga något mer drar han upp mig så vi står ungefär 1 meter ifrån filten och dem andra. Han kollar seriöst in i mina ögon, något som gör mig lite orolig men jag kan se glimten i hans ögon. Som han bara har när han är lycklig, eller glad. Efter ungefär 3 sekunders stirrande i mina ögon tar han tag i mina händer.

-" Vi har varit tillsammans i 2 år nu, två fantastiska år. Två år av ren kärlek, en kärlek jag aldrig funnit innan, eller känt innan för den delen heller.
Jag får höra varje dag av mina närmsta över hur lyckligt lottad jag ska vara som får ha dig som min alldeles egna" säger han och tar en paus för att andas, under tiden sneglar jag lite mot dem andra som sitter och kollar på oss med roande leenden.

-" Min kärlek till dig är så fruktansvärt stark, men på något sett vet jag inte hur jag ska visa dig hur jag älskar dig så enormt mycket"  Jag kollar med ett leende på mina läppar på Ludwig som tar andan och börjar leta med ena handen i hans bakficka.
Vänta vänts vänta vänta?

"- Så därför vill jag fråga dig" han går ner på knä, med en svart liten ask i handen framför sig, långsamt slår han upp den och en otroligt fin ring syns. Jag kollar med stora ögon på Ludwig, för fram mina händer så dem täcker min mun. Ett litet nervöst skratt lämnar mina läppar, exakt vad händer nu?
Jag sneglar ännu en gång lite mot gänget som sitter som pinnar, helt blixt stilla, men glada är bara förnamnet på vad dem är. Jag ser även att vi börjar få publik som ställer sig upp från sina picknickkorgar och kollar med breda leenden på mig och Ludwig.

-" Victoria Destiny Lindhe, vill du gifta dig med mig?"

_____________________________
Uuuuuuu, så dåligt uppdaterat av mig nu under jul, men mycket som hänt!!!

Ig: Forever.hovah

Rösta gärna:<3

Du är min mandy Moore || Ludwig Kronstrand Där berättelser lever. Upptäck nu