Λίγο πριν αρχίσουν τα όνειρα

10.9K 847 127
                                    

Προς τα άτομα που έχουν διαβάσει ξανά την ιστορία: Μηνύματα με σπόιλερ διαγράφονται.


Η Χαρά αναδεύεται στο κρεβάτι της..νιώθει μια όμορφη ζεστασιά στο δωμάτιο ..λίγο πριν ανοίξει τα μάτια , ο νους της μπερδεύεται ως προς το που βρίσκεται.

Με μια μηχανική κίνηση χαιδεύει τα χείλη της κι έπειτα ανοίγει τα μάτια της τρομαγμένα. Είναι στο σπίτι του Αντρέα ακόμη..μόνο που κάτι έχει αλλάξει..έχει ζέστη?

Σηκώνεται πάνω..ο πόνος έχει ελαχιστοποιηθεί..πατάει το πόδι της και ένα χαμόγελο διαγράφεται στα χείλη της..ναι..δεν πονάει τόσο..τα παυσίπονα που πήρε χθες έκαναν το θαύμα τους..ξεντύνεται και μπαίνει κάτω απο την ντουζιέρα.

Σαστίζει για δεύτερη φορά..το νερό είναι ζεστό..τι έγινε? αφήνει το νερό να πέσει πάνω στο κορμί της ..νιώθει να χαλαρώνει..κάθε μυς του κορμιού της ηρεμεί..φέρνει το χέρι της μηχανικά στα χείλη της για ακόμη μια φορά..χθες την φίλησε..δεν ήταν φιλί ακριβώς..ήταν ..ας πούμε μια πίεση βίαιη του στόματος του πάνω στα χείλη της..κι έπειτα έφυγε απο το μπάνιο χωρίς να της μιλήσει..ήταν αμήχανο..δεν κατέβηκε απο τότε κάτω..όχι οτι ντρέπεται να τον δει..αλλά ..ήταν περίεργο που το έκανε αυτό..και..ένιωσε έτσι περίεργα..όχι ωραία..δεν θα ένιωθε ποτέ ωραία επειδή την άγγιξε ο Αντρέας..απλά..έτσι περίεργα..ίσως γιατί είχε δυο χρόνια να την φιλήσει άντρας..αν ..και δεν ήταν ακριβώς φιλί αυτό που της έκανε ο Αντρέας..

Βάζει ένα καθαρό τζην..με έκπληξη βλέπει ένα πιστολάκι για τα μαλλιά ακουμπισμένο στο κομοδίνο..παράξενα πράγματα συμβαίνουν σήμερα..τα στεγνώνει γρήγορα και φοράει ένα χοντρό πουλόβερ..φοράει και μποτάκια..ίσως να έβγαινε σήμερα να περπατήσει λίγο στον κήπο..να γνωρίσει τα άλογα του στάβλου..

Πριν χρόνια αγαπούσε την ιππασία..τα άλογα είναι απίστευτα πλάσματα.

Κατεβαίνει τα σκαλοπάτια και μυρίζει κάτι ψημένο..ζεστό ψωμί..

Πηγαίνει προς την κουζίνα. Σταματά να χαμογελά πριν μπει στο δωμάτιο. Ο Αντρέας το παίρνει πολύ κατάκαρδα όταν την βλέπει να χαμογελά..και..ε..δεν θα ήθελε να νομίσει οτι έχει καλή διάθεση γιατί χθες..της ακούμπησε τα χείλη..εξάλλου δεν είναι οτι ενδιαφέρεται για εκείνον..επειδή όταν την είχε στην αγκαλιά του..βρεγμένοι και οι δυο..έτσι..ένιωσε..αλλά είναι παρανοικός..δεν το ξεχνά αυτό.

Συνοφρυώνεται και μπαίνει στην κουζίνα.

"Καλημέρα" της λέει η Κάτια . Φοράει μια ψιλή νυχτικιά..τα μαλλιά της είναι αναμαλλιασμένα..

Μην μιλάςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα