Η διπλή επιστροφή

9.9K 821 173
                                    

Πέντε μέρες μετά


"Κύριε Εμπείρη..η δεσποινίς Κάτια είναι ξανά..να σας συνδέσω? Λέει οτι είναι σημαντικό"

Ο Αντρέας ξεφυσά καθώς κοιτά την γραμματέα του. Ο πατέρας της Χαράς ανασυγκροτεί τις δυνάμεις του μέσα στο διοικητικό συμβούλιο για να πάρει την προεδρία..και η Κάτια τον έχει τρελάνει στα τηλέφωνα. Θα μπορούσε να πληρώσει οποιονδήποτε για να την φρουρεί αλλά δεν εμπιστεύεται κανέναν. Ακόμη και την Κάτια δεν εμπιστεύεται..αλλά αφού ξέρει την αλήθεια..

Ξεφυσά και πάλι. Βγάζει τα γυαλιά του και τα ακουμπά πάνω στο λαπτοπ.

"Συνέδεσε την"

Στην άλλη άκρη της γραμμής ακούγεται η φωνή της Κάτιας.

Η Κάτια..Την γνώρισε ένα βράδυ σε ένα χλιδάτο μπαράκι. Ήταν εντυπωσιακή γεμάτη αυτοπεποίθηση. Του έδειξε πόσο τον θέλει απο το ίδιο βράδυ. Καταπληκτική..μεγάλο ταλέντο..της το αναγνωρίζει. Τον κυνήγησε ..έτσι..έντονα. Ξέρει τα όρια του..είναι πάντα εκεί όταν την θελήσει..την κάνει πέρα όταν δεν θέλει κανέναν δίπλα του. Είναι η τέλεια γυναίκα. Έτσι που είναι η ζωή του δεν θα μπορούσε να έχει άλλου είδους σχέση. Εξάλλου δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη για κάτι πιο δεσμευτικό. Εξάλλου ξέρει καλά, πως με το που ακούνε το επίθετο του γοητεύονται όλες..ε..και δεν είναι κολακευτικό να εντυπωσιάζονται με τα λεφτά του. Έχει συμβιβαστεί βέβαια πως όλες γουστάρουν τα φράγκα του.

Η σχέση του με την Κάτια βασίζεται σε τίμια συμφωνία. Ήταν ξεκάθαρος τι θέλει απο εκείνη, πότε το θέλει και πως.

"Ακούω" της λέει κοφτά. Θα πρέπει να καταλάβει οτι δεν γίνεται να τον παίρνει συνέχεια τηλέφωνα. Μια δουλειά έχει να κάνει..πόσο δύσκολο είναι να την προσέχει.

" Εγώ δεν την αντέχω άλλο.." κατευθείαν την ακούει εξαγριωμένη. Την καταλαβαίνει βέβαια..ούτε αυτός δεν αντέχει κοντά της. Αλλά αυτός έχει τους λόγους του.

"Θα έρθω σε δυο μέρες..κάνε υπομονή..σε πληρώνω άλλωστε Κάτια"

Η Κάτια δεν ήθελε χρήματα για την εξυπηρέτηση..αλλά αυτός δεν γουστάρει χάρες. Το θέμα είναι λεπτό και δεν θέλει μπλεξίματα. Εννοείται την έβαλε να υπογράψει σύμφωνο ..δεν πρέπει να μαθευτεί τίποτα προς τα έξω. Το όλο θέμα θα τελειώσει πίσω απο τις πόρτες. Αφού το δικαστήριο ήταν ανίκανο να την στείλει φυλακή.

"Ποιό είναι τώρα το πρόβλημα Κάτια?"

"Οτι στριγγλίζει σαν την ηλίθια για τα βρωμοχάπια της ..εγώ να ξέρεις την .."

Μην μιλάςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα