Στάσου

10.5K 799 153
                                    


"Τον άφησες να σε αγγίξει με τον τρόπο που σε αγγίζω εγώ?"της πιάνει απο τους καρπούς δυνατά, την ωθεί προς το σπίτι μέσα, την τραβά πάνω στο κορμί του, κοιτά τα μάτια της , τα χείλη της σαν να ψάχνει ένα ίχνος απο τον άντρα που πέρασε απο το σπίτι της.

"Τον άφησες να σε αγγίξει.." της μουρμουρίζει στα χείλη, της θυμώνει , θέλει να την πονέσει.

"Δεν είναι αλήθεια το ξέρεις Αντρέα..κανείς δεν με άγγιξε όπως εσύ" του ψελλίζει, τον κοιτά είναι νευριασμένος, την σφίγγει δυνατά τους καρπούς , οι αρθρώσεις του ασπρίζουν , σφίγγει τα δόντια του.

"Με πονάς Αντρέα" η φωνή της ξέπνοη, κοιτά τα χείλη του, τον θέλει, τον θέλει τόσο.

"Εσύ με πονάς πιο πολύ Χαρά..όλο μου το κορμί πονάει.η καρδιά μου πονάει..με ξεφτιλίζεις γαμώτο, με αφήνεις να σε παρακαλάω.." την σφίγγει και άλλο τους καρπούς..να την πονέσει θέλει, να την συντρίψει , να κλάψει , να την φιλήσει

"Φίλα με γαμώτο σε χρειάζομαι" της φωνάζει στο στόμα, της τα πιέζει , τα φιλά με δύναμη και την νιώθει να τραβιέται, οτι και να κάνει εκείνη δεν τον θέλει..

"Φταίει εκείνος? εγώ? φταίει ο τρόπος που σου έκανα έρωτα? δεν σου αρέσει όπως όταν είμαι μέσα σου? τι σκατά σ ου κάνω λάθος?" της πιέζει τα χείλη του ακόμη μια φορά στο στόμα..η Χαρά παλεύει να ελευθερωθεί..αν τώρα πονά μια φορά ..στο μέλλον θα πονέσει τόσο όταν την αφήσει..αυτό δεν θα το αντέξει..

"Δεν το αντέχω ούτε αυτό Αντρέα όμως" συμληρώνει φωναχτά την σκέψη της..

"Ποιό είναι το πρόβλημα? η φυλακή που έκανα? το παρελθόν? αυτό το χωριό? σου φέρνει αναμνήσεις που δεν θέλεις? θέλεις να τα παρατήσουμε όλα? θέλεις να φύγουμε  μακριά? τι θέλεις πες το κι εγώ θα το κάνω.." τα χέρια του δεν την αφήνουν, την κρατά δυνατά, είναι σίγουρος πως εκείνη θα του γλιστρίσει, πως θα του φύγει..

"Απλά δεν θέλω Αντρέα" του λέει με μια ανάσα , τον κοιτά στα μάτια και τότε την αφήνει.

Κλωτσάει το κομοδίνο, ένα γυάλινο βάζο πέφτει κάτω και σπάει, πάει προς την βιβλιοθήκη της πετά τα βιβλία κάτω κι έπειτα τα κοιτά σιωπηλός.

"Δεν μου αξίζεις" λέει και κλοτσά ένα βιβλίο, εκσφενδονίζεται στο τοίχο και πέφτει με κρότο κάτω.

"Αντρέα!" του φωνάζει αλλά δεν λέει τίποτα. Την κοιτάζει.

"Ήσουν ένα μεγάλο λάθος. " της λέει καθώς την βλέπει να μην μιλά. Ποτέ δεν μιλάει, ποτέ δεν λέει κάτι εκείνη, ποτέ δεν τον διεκδικεί, αλλά αυτός θέλει μια γυναίκα να τρελαίνεται για εκείνον, όπως αυτός τρελαίνεται για εκείνη αλλά αυτή..

Μην μιλάςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα