Ποιός φταίει?

10.1K 807 102
                                    

"Θέλω να φύγουμε..άσε μου το χέρι..με πονάς..ακούς τίποτα απ'όσα σου λέω Αντρέα?" 

Εκείνος σπρώχνει τον κόσμο μέσα στο club και για ακόμη μια φορά αναζητά το ψηλό διάζωμα, απο εκεί θα μπορέσει να τον εντοπίσει γρήγορα μέσα στο πλήθος.

"Δεν το βλέπεις πως μας έχει καταστρέψει όλους αυτή η εκδίκηση? δεν το βλέπεις οτι απλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας οτι συνέβη? ούτε η Ευτυχία το θέλει αυτό..θέλει να προχωρήσουμε στη ζωή μας..άσε μου το χέρι..σταμάτα να με σέρνεις μέσα στο μαγαζί!"

Ο Αντρέας κοιτά τον κόσμο..οι θαμώνες έχουν αραιώσει αλλά ο χαμηλός φωτισμός δεν βοηθάει να τον βρει..τον έχει δει μονάχα μια φορά, την ημέρα που τον πλήρωσε..δεν θυμάται καλά το πρόσωπο του.

"Εσύ τον βλέπεις?" της λέει με έντονο ύφος, τίποτα απ'όσα του λέει εκείνη δεν ακούει, το μόνο που σκέφτεται είναι η εκδίκηση, οτι εκείνος δεν πρέπει να ζει. Την παράτησε έγκυο, την έφερε σε σημείο απελπισίας, τον είδε να παίζει με την φίλη της..θα τα πληρώσει όλα.

"Δεν τον βλέπω" του λέει αυστηρά καθώς το βλέμμα της την ίδια στιγμή σταματά πάνω σε έναν ψηλό άντρα. Ο άντρας αυτός..στην μνήμη της ήταν πιο όμορφος και εντυπωσιακός..τι παράξενο..φαίνεται πιο αδύνατος..πιο κουρασμένος..πιο απεριποίητος..δεν νιώθει όμως τίποτα για εκείνον..τι παράξενο..είναι σαν να κοιτά μια παλιά ξεθωριασμένη φωτογραφία. Είναι σαν να ξεθώριασε ο Δημήτρης στο χρόνο..

Ο Αντρέας την κοιτάζει καθώς την βλέπει να προσηλώνεται σε ένα σημείο του μαγαζιού. Κοιτά στο μέρος που κοιτάζει κι εκείνη.

"Αυτός είναι ε?" της λέει μέσα απο τα δόντια του, καθώς νιώθει το σώμα του να πάλλεται απο μια περίεργη ένταση που θέλει να εκτονωθεί. Να εκτονωθεί πάνω στον άντρα που κατέστρεψε τα πάντα.

Δεν προλαβαίνει να του αρνηθεί τίποτα, για ακόμη μια φορά την κρατά σφιχτά απο το χέρι και την σέρνει με γρήγορα βήματα προς τον Δημήτρη. Την ακούει να του μιλά, να τον παρακαλεί και να τον βρίζει, αλλά τίποτα δεν μπορεί να τον αγγίξει, ο θυμός του είναι τόσο μεγάλος , το μίσος του για εκείνον τον έχει κυριεύσει.

Ο Δημήτρης δεν προλαβαίνει καν να δει ποιός τον χτύπησε με φόρα . Πέφτει με δύναμη κάτω και απο πάνω του ένας άντρας τον χτυπά επαναληπτικές μπουνιές στο πρόσωπο. Βάζει τα χέρια του στο πρόσωπο ξαφνιασμένος , προσπαθώντας να καταλάβει τι γίνεται, όταν το βλέμμα του πέφτει πάνω στην κοπέλα που στέκεται απο πάνω τους . Είναι η φίλη της Ευτυχίας, είναι η Χαρά.

Μην μιλάςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα