Όταν μιλάνε τα κορμιά

10.8K 946 268
                                    

Την φίλησε τρυφερά και  μέσα σε δεύτερα βάθυνε το φιλί του τραβώντας πάνω του το κορμί της. Ένιωσε όμως πως η Χαρά ήταν ακίνητη απο κάτω του, τα χέρια και τα χείλη της ήταν διστακτικά σαν να μην αποφάσιζε αν το ήθελε όλο αυτό.

"Γιατί?" της ψελλίζει αμήχανα καθώς την βλέπει να σηκώνεται πάνω και να διορθώνει το φόρεμα της. Απέφυγε το βλέμμα του. Κοιτούσε παντού εκτός απο εκείνον.

"Τι σ'έπιασε ? τι  έγινε? τι σκατά έκανα?"ψέλλισε μπερδεμένος . Εκείνη πριν απο λίγο του είχε ζητήσει να κάνουν έρωτα. 

"Δεν ξέρω..νιώθω μπερδεμένη, νιώθω πολλά και..δεν ξέρω " του λέει και κάνει να φύγει απο κοντά του. Την σταματά, την κρατά απο το χέρι, είναι αναστατωμένος. Δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει.

"Θέλεις να με τρελάνεις? πριν λίγο δεν μου είπες να σου κάνω έρωτα? τι θέλεις απο εμένα? γιατί αν θέλεις να με τρελάνεις το έχεις καταφέρει..δεν ξέρω που σκατά βρίσκομαι μαζί σου!" της φωνάζει δυνατά καθώς προσπαθεί να ηρεμήσει το σώμα του. Πριν ένα λεπτό ήταν παραδομένη στην αγκαλιά του, πριν ένα λεπτό πίστεψε πως όλα θα πήγαιναν καλά, τι άλλαξε? δεν πρόλαβε καν να της πει κάτι!

"Εγώ να σε τρελάνω Αντρέα ή εσύ εμένα? έρχεσαι και μου λες σ'αγαπάω..και με βγάζεις έξω ραντεβού σαν να μην τρέχει τίποτα, σαν να μην με έκλεισες σε ένα σπίτι φυλακισμένη πριν λίγο καιρό, δεν ξέρω που βρίσκομαι μαζί σου με μπερδεύεις..δεν ξέρω αν εννοείς αυτά ..που μου λες..δεν ξέρω που βρισκόμαστε"

Ο Αντρέας πισωπατά ξαφνιασμένος. Η Χαρά είναι σίγουρα απρόβλεπτη γυναίκα..δεν το περίμενε όλο αυτό. Εκείνος ήταν ειλικρινής όταν της είπε  σ'αγαπώ. Γιατί απλά δεν αφήνεται σ'εκείνον?

"Εγώ μέχρι και στην μάνα μου της είπα πως ..πως η θέση σου.." τρέμει απο τα νεύρα του. Οτι και να κάνει της φαίνεται λίγο. Τελικά τίποτα δεν είχε ξεκαθαρίσει μέσα της τόσο καιρό. Μόνο αυτός ξέρει τι νιώθει.

"Μιλάμε για την ίδια γυναίκα που με είχες στο πάτωμα και της έλεγες πως είμαι παιχνιδάκι σου? Μην αναφέρω την Κάτια που την πήδηξες και μετά ήρθες σ'εμένα! αλλά όλα τα παραβλέπεις ε? με το σ'αγαπάω? καμία εξήγηση? τι άλλαξε Αντρέα?"

Όλος ο θυμός της για όσα έγιναν ένιωσαν να την πνίγουν. Ήξερε πως ήθελε να αποφύγουν την συζήτηση για όσα συνέβησαν μεταξύ τους αλλά τελικά ήταν ένα μεγάλο λάθος. Στην αγκαλιά του ο νους της γυρόφερνε σε χίλιες δυο περίεργες σκέψεις. 

Μην μιλάςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα