μέσα της

11.8K 836 131
                                    

Μια αστραπή ακούγεται στο βάθος χωρίς το φως της να μπορέσει να διαπεράσει το σκοτεινιασμένο απο πυκνά σύννεφα ουρανό. Δυο ψιχάλες πέφτουν στο μάγουλο της και αργά κατρακυλάνε στο λαιμό της. Τρέμει.

Σκύβει το κεφάλι του στο στήθος της, πιέζει το πρόσωπο της πάνω στην γύμνια της καθώς την μυρίζει ασταμάτητα..τα χέρια της τρέμουν καθώς τα σηκώνει και τα περνά μέσα απο τα ανακατωμένα μαλλιά του.

Μια δεύτερη αστραπή ακούγεται πιο δυνατή, τα άλογα χλιμιντρίζουν και ακούγονται οι όπλες τους στο χώμα , χωρίς κανένας απο τους δυο να κουνηθεί.

Τα χέρια του στην μέση της, την πιέζει να χαμηλώσει στο χώμα μαζί του..σέρνεται πάνω της και σηκώνει το κεφάλι του στο πρόσωπο της. Οι στάλες πληθαίνουν στο πρόσωπο της, τρίβει το μάγουλο του πάνω στο δικό της..υγρά όλα.

Η ανάσα του γρήγορη καθώς άτσαλα κατεβάζει την φόρμα του κι έπειτα με το ένα χέρι του γρήγορα τραβά το τζην της με δύναμη ως τα γόνατα της. Νιώθει την ζεστασιά του μέλους του στην κοιλιά της..είναι το μόνο σημείο που νιώθει ζεστασιά , όλα τα υπόλοιπα στέκουν κρύα και ακίνητα. Νιώθει το μέλος του να την διεκδικεί..της ανοίγει τα πόδια και μπαίνει άτσαλα μέσα της.

Η αστραπή  ακούγεται ακόμη πιο δυνατά. Πέφτει πολύ κοντά τους και το χώμα απορροφά την δόνηση του ήχου. Το χώμα σαν να ζωντανεύει απο κάτω τους ..μια δόνηση αργοσαλεύει στο έδαφος..αργά κινείται μέσα της..δεν την κοιτά..χώνει το πρόσωπο του στο λαιμό της..στο λαιμό της..είναι λευκός..το χέρι του κινείται αργά προς εκείνον.

Δίνει μια βίαιη ώθηση μέσα της και η Χαρά αφήνει ένα πνιχτό βογγητό που πνίγει μέσα στο κλειστό της στόμα. Τα άλογα ακούγονται απο μακριά κι επειτα τίποτα..κανένας ήχος..η βροχή πέφτει δυνατή πάνω τους..το χώμα υγραίνεται κι εκείνος ασταμάτητα πηγαινοέρχεται μέσα της..την κοιτά στα μάτια..αλλά τα κατεβάζει πάλι ..τα κλείνει..τα ανοίγει και την κοιτά ξανά. Σφίγγει το στόμα του ..σφίγγει το λαιμό της..την πιέζει..προσπαθεί η Χαρά να μην βήξει..ανοίγει τα πόδια της καλύτερα για να μπει μέσα της πιο βαθιά..

Σφίγγει το λαιμό της ακόμη περισσότερο..η αναπνοή του ρυθμική ακούγεται στο αφτί της..είναι ζεστή όπως το κορμί του πάνω της..την συνθλίβει με το βάρος του..δεν μπορεί να πάρει ανάσα..την κοιτά ξανά στα μάτια..κάτι γυρεύει εκεί μέσα αναστατωμένος..κλείνει τα μάτια και τα ανοίγει. Απομακρύνει εκατοστά το πρόσωπο της απο εκείνη ..την κοιτά προσεκτικά..το βλέμμα της ατάραχο..δέχεται τις δονήσεις του κορμιού του..είναι απεγνωσμένες και βίαιες..με κάθε κίνηση ξορκίζει κάτι βαθύ .

Μην μιλάςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα